Curice šogi brz oporavak.
Katji super za prstić. Stup, a da, bolje nego auto.
Baby nam se keksa
Mare napaljena ne treba pomagala.
Sanjarka oćoravila. Ima nekih vježba nisam radila pa ne znam. Kratkovidnost je inače nasljedna pa..sin i ja se možemo slikat
Ugolina se igra s pez
Ilani uživa u hladnoći
Mikroskop...sretnica pa sam odrasla s njima. Prvi preparat možeš uzet luk onu prozirnu opnu.
Petra i ja čestitamo Teni pola godine
I bebačica slavi zar ne?
Treba tko osim nas dvije 💊💊💉💉 laku noć (da petrica tulumari)
Jutroooo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍮🍮🍮🍮🍫🍫🍫🍫 🍰🍰
Teni sretan veliki 6.minić! 💗💗💗💗💗💗
Jel još netko danas slavi?
Evo mene dočekala kava ujutro, to zato jer ima tiramisu, pa muž napravio kavu pa može smlatit kolače 😂😂😂
Moze kavaaa!
Kupila sam kinder andventski i to mi jedino slatko sta pojedem kroz dan😁a danas radim kolace sta znaci da cu se nazderat😁
Kako radis tiramisu? Nisam ljubitej jer te neke koje sam probala znaju bit kiselkaste. Jel ide svjezi sir u to?
Tena sretna 1/2!😙
Jutro tete! 😘
Evo me na kavicu ☕ bar dok me sin mirno gleda iz krevetica 😁😁
Spavali ful nemirno. Jutros u 6 kakali. Pa produzili do maloprije.
Imam u planu otic u Plodine po one puzzle.
Vjeverice nadam se da se ipak nisi razbolila 🤗🤗 torta? 😆
Sandrich neznam apaolutno nista o dioptriji pa neznam ni kako i dal se moze ispravit 🤔
Curice aaaa bas snaslo sogi 😓😓😓😓 nek sve bude ok, uh!
Crazy naočale sam narucila. Mislim da ide na gore pa eto... ugl mislim ih nosit samo dok gledam film 😂😂😂
Abies do kad je Petra tulumarila? 😱
Bellaru kinder adventski mmmm. Reci da si ti moja tajna prija i da si i meni kupila jednog 😂😂
Koji kolac radis?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tena i Antonija sretnih vam pola godine!!! Svaki dan pomislim kako su nam vec velike ove nase bebe 🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Bebacica jesi i ti radila pola torte? 🍰😁
Bebačice o tvojoj Antoniji sretan veliki 6.minić 🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Ne znam jesam li se osvrnula na Emily i poželjela joj brz oporavak, tako da evo ovim putem sve najnajbolje maloj hrabrici 😘😘😘
Bellaru ja od kad sam rodila isto imam strahove za djecu, al to jedino mogu Bogu predat u molitvi, jer ako previše počnem šizit, onda će mi se to i ostvarit.
Tiramisu radim po originalnom receptu, s mascarpone sirom. Ne volim da mi je presladak, volim da se osjeti i kava i rum i kakao. Odličan mi je takav kakav mi ispadne.
Ja tiramisu ne volim radit zbog sirovih jaja
Inace,
Ja budala mislila da Vjeverica ima viska vremena pa radila tortu za 1000. str 😂😂😂
Sretan rodjendan Vjevericeee 🍰😘🍰😘🎀🎁
Sortiraj odgovore
Najstariji