Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    08. Prosinac 2016. 14:28

Sanjarka lezaljka??

deeka
    08. Prosinac 2016. 14:28

Sanjarka lezaljka??

08. Prosinac 2016. 14:34

Evo i mi danas dobili dar od nase tajne prijateljice Mare. Hvala puno,Mare,dar nam se jaako svida i bas cemo uzivati,Nikolina u igri a mama u slatkom

Ugolina
    08. Prosinac 2016. 15:19

Mare,super pokloni 😍😍😍😍

curicax3
    08. Prosinac 2016. 15:30

Divni svi pokloni!

Moja tajna prijo bila i ja na posti i nadam se da ce ti se svidjeti!od srca je!ne zamjeri na crtezu unutra,morala sam to po naredbi stavit

hele
    08. Prosinac 2016. 15:43

Dobar dan zene! 
    i moj poklon poslan. Imala sam i ja ko curica naredbu stavit jednu kuglz sto je mona pravila al razbila bi se.
    Uglavnom dar putuje. 
    Ode sad na sarmu :-)

mare1989
    08. Prosinac 2016. 16:38

ilani drago mi je vam se svida 😍😍

mare1989
    08. Prosinac 2016. 16:41

Tete bile smo na sistematskom i dobile pikicu ,sirena duga 63cm i teska 6,3kg. Doktorica prezadovoljna,prava cura. Ujutro cemo ici dermatologu u vezi prsta.Mama je pitala pedicu smije li baby kasicu i naravno da smije ali pomalo jer ipak nema 4mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.