Ilani imam još onih prenatala, budem ih krenula piti. a chia sjemenke sam stavljala u jogurt a sad sam izbjegavala neko vrijeme mliječne proizvode pa ih nisam konzumirala...
I ja propustim 1000 stranicu????!!!?!?!??!?!?!?? ja!!!! koja se tu stalno dopisujem skoro sama sa sobom'!!!! 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😬😬😬😬😬😬😬
A salim se 😂😂😂
Sandric,od sumskog voca...policnula i bebolina i pojela piskotu haha,presmijesna je bila
Mare moja curka najstarija ima mikroskop igracku i super je!Nekad ga cak nosi u vrtic pa svi gledaju
Dakle mojoj sogi lose,stalno je gusi i isla doktoru,posalje je na zaraznu i ispadne da ima upalu pluca😱htjeli je ostavit u bolnici,al nije se dala,zbog dojenja,necakinja ima samo dva i po mjeseca i sad ne znam kako ce.Valjda ce opet sutra tamo,a u subotu bi trebali nazad za Njemacku.Bas koma
Chie ja u musli 👍
Moj mikroskop (pravi, ne igračka) zapakiran kod staraca, čeka klince da stasaju.
Curice nadam se da će se šogi brzo oporaviti. Nije to za zezat se. A da se izdaja u bolnici?
Ugolina, vidiš da se maleckoj sviđa torta 👍
Sanjarka koji je plan s očima? Čekaš oće li se popravit ili leće/naočale?
Odoh ja lagano u horizontalu. LN 😘
Ja isto mislim da joj pametnije da je ostala pa se izdajala,al eto tako odlucila.Vidjet cemo kakva je sutra situacija.
Koji je chia sjemenkama rok trajanja? Imam neke od prosle godine i skepticno buljim u njih svaki dan a one nisu nista mladje 😂
Takodjer zelim brz oporavak, bas ju je snaslo.. trebamo se pazit mi dojilje, zeznuto je to :((((
Sortiraj odgovore
Najstariji