Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    07. Prosinac 2016. 21:38

Ilani imam još onih prenatala, budem ih krenula piti. a chia sjemenke sam stavljala u jogurt a sad sam izbjegavala neko vrijeme mliječne proizvode pa ih nisam konzumirala...

Ugolina
    07. Prosinac 2016. 21:50

I ja propustim 1000 stranicu????!!!?!?!??!?!?!?? ja!!!! koja se tu stalno dopisujem skoro sama sa sobom'!!!! 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😬😬😬😬😬😬😬

A salim se 😂😂😂

Sandric,od sumskog voca...policnula i bebolina i pojela piskotu haha,presmijesna je bila

curicax3
    07. Prosinac 2016. 21:58

Mare moja curka najstarija ima mikroskop igracku i super je!Nekad ga cak nosi u vrtic pa svi gledaju

Dakle mojoj sogi lose,stalno je gusi i isla doktoru,posalje je na zaraznu i ispadne da ima upalu pluca😱htjeli je ostavit u bolnici,al nije se dala,zbog dojenja,necakinja ima samo dva i po mjeseca i sad ne znam kako ce.Valjda ce opet sutra tamo,a u subotu bi trebali nazad za Njemacku.Bas koma

Ugolina
    07. Prosinac 2016. 22:08

😲😲😲😲

CrazyPuppet
    07. Prosinac 2016. 22:24

Chie ja u musli 👍
    Moj mikroskop (pravi, ne igračka) zapakiran kod staraca, čeka klince da stasaju.
    Curice nadam se da će se šogi brzo oporaviti. Nije to za zezat se. A da se izdaja u bolnici? 
    Ugolina, vidiš da se maleckoj sviđa torta 👍 
    Sanjarka koji je plan s očima? Čekaš oće li se popravit ili leće/naočale?
    Odoh ja lagano u horizontalu. LN 😘

curicax3
    07. Prosinac 2016. 22:37

Ja isto mislim da joj pametnije da je ostala pa se izdajala,al eto tako odlucila.Vidjet cemo kakva je sutra situacija.

mare1989
    07. Prosinac 2016. 22:37

Curice brz oporavak sogi😩 bas mi je zao sto ju je to snaslo.

uykmyjh
    07. Prosinac 2016. 23:17

Koji je chia sjemenkama rok trajanja? Imam neke od prosle godine i skepticno buljim u njih svaki dan a one nisu nista mladje 😂

uykmyjh
    07. Prosinac 2016. 23:18

Takodjer zelim brz oporavak, bas ju je snaslo.. trebamo se pazit mi dojilje, zeznuto je to :((((

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.