Mare super! Trostruko. Dva za Arielu i za poklon! Čitam ispočetka....pamet
Sanjarka kad si Petra pocela stavljat u malo poviseniji polozaj u onoj nasoj lezaljci? Tj.da nije iskljucivo lezeci.
Mare mala sirena je super beba. Neka samo raste😘 jeste već prekinuli dojenje ili?
Sunshine torta baš primamljivo izgleda 🎂
Ugolina nadam se da će prija bit preko puta
Mi imali sveki i šogi na ručku. Josip već spava, Jakov isto u pidžami, ali igramo se s novim kamionom 😉
crazy jos dojimo i ad,nemam srca prekinuti 😊 odgodila sam tetoviranje,i tablete za koljeno jos necu piti nek napuni 4mj pa onda. Jer ipak napatila sam se oko dojenja
Me time 🎉🍷🤐🎂💅
Bebulja spava. Mislim da sr pridruzujemo zubatima. Drugacije mi pod prstom lagano hrapavo i vidi se razlika ali nekako mi jos nije to to. Nadam se mirnoj noci. 🙏
Mare bravo za sirenicu.
Ugolina to bi bas bilo super da se useli,ja bi isto rado neku frendicu blizu,a ne da se druzim sa bakom od mm 🤕
Crazy heheh bas mi drago za kamion. Vjerojatno ga ne pusta jer je novi,znam po necaku. Tko zna hoce ga sutra pogledat 😅
Idem sredit sude i prasinu i to je to za danas.
url=https://lilypie.com]
Dobra vecer cure!
Marcel spava, cekam samo da ucvrstne san pa se odoh kravit na kauc 😆
Danas smo se 1.x kupali u velikoj kadi. Kako je uzivao sto ima mjesta za plivanje 😍😍
I opet smo popapali puuuuno mrkvice. Fina mu je. Sutra cemo krumpir, a onda mjesati krumpir i mrkvicu. Sljedecu namirnicu moram nabaviti. Ne znam sta bi. Brokulu/cvijetacu ili nesto trece... Sta ste vi sve davale tako rano od povrca?
Sretan minici svim nasim malim slavljenicima!!! 😍😍❤💙💕👦👧🎀🎁🎂
Sretan rodendan nasoj vjeverici!! 🎀🎁🎂🎉❤
Pokloni su prekrasni!! Ne znam zasto moja tajna prija jos nije dobila svoj. Bio poslan u ponedeljak ali ne preporuceno. Nadam se da ga nece zagubiti na posti 😕
A sad po pameti sta ste sve pisale...
Sanjarka, ma nisu naocale tako lose. Meni su moje postale modni dodatak a nekad sam mislila da meni ne pasu ni jedne naocale. Treba se samo naviknuti 😉
Ugolina, nadam se da ce ti se kuma doseliti u susjedni stan 😉 Ali se nadam i da onda neces na nas zaboraviti posto ces imati drustva u susjedstvu 😉
Sunshine, cestitam na zubicu!! ❤❤
Tko nam je jos dobio jucer/prekjucer 1.zubic? (Zaboravila sam), cestitam i vama!! Nizaju se ti nasi zubici 😍😍
Mare, moja snaha i tvoj zet imaju skoro iste velicine u toj dobi 😉
Crazy, kad selite? Bravo sto se Jakovu svida kamionic 😍😍
Deeka, mislim da i mi imamo isti viper kao vi. Ima 3 visine, jelda? Moj kad se igra onda je na srednjoj visini, znaci ne sasvim lezeci, a hranim ga na najvisoj i onda ga vezem. Tako mi lakse. Za hranilicu je jos premali.
Masha nam je jucer imala losi dan. Drzi se Masho! Nedaj da te pojede pesimizam i strah! Ja nekad znam biti i previse flegma oko nekih stvari (cisti dokaz moj visoki tlak par dana pred porod a ja ni ne zovem dr 😕). Ali ja nekako vjerujem da imam svog andela cuvara na nebu koji uvijek pazi na mene. Pokusavam zivjeti zivot punim plucima. Sve sto se dogodi, dogodi se s razlogom i na to ne mozemo utjecati puno. A ja pokusavam iz svega potegnuti najbolje sto mogu, okrenuti novu stranicu i s novim iskustvima koracati dalje u zivot, sretna i zahvalna na svemu dobrom sto imam.
Tako sad sam isfilozofirala sto sam imala. Vise ne pamtim tko je sta piso. Odoh se kravit. 😆
Vecer.
Bebo pava. zaspala u sekundi,smorio ju dan. Bile na torti..imaju novu u Toteri- orah torta,odlicna.
Pocela slagat puzzle.. al svjetlo me nervira.
Idem vas citat sad ponovo sve sam zaboravila
Hvala svima na čestitkama ❤❤❤
Pojela sam komad torte za sve vas ljetnice i za 1000. stranu. btw baš mi je simpa kako si ti to Sanjarka povezala 💞
Sretni minici/polugodišnjice slavljenicima 😘😘
Ipak me prehlada uhvatila pa sam već u krevetu. Bude vesela noć jer puhanje nosa probudi i splasi malog pa ne znam je li bolje trpiti ili ići svako malo na wc puhati nos 😱
Sortiraj odgovore
Najstariji