Ugolina, ajme super!!! Da se bar moja hoce vratiti u kvart, odselila na drugi kraj grada i sad se bas rijetko vidimo, dok se sve zvijezde posloze..
Drzim fige 😁

Oooo da,zvala ju da je stan njen ak ima za kaparu i tak to... 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Sad mora doma svoje obradit (jer to su posebni pacijenti) i to je to

Jbt jbn najbnj obrisi gumb!!!!!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bellaru pa ja nisam vidjela snijeg😶
Ugolina,drzimo fige.To bas puno znaci!ja svaki dan se vidim s nekom frendicom bar na kavu i to spasava moju psihu!al hrpa mi ih u blizini.Katjina kuma rodila prije mjesec,a zivi 100m od mene i vec nam ritual jutarnja kava

😩😩😩😩😩😩😩
Ugolina i ja bi bila uzbudena!! Joooj! Fige da se to realizira 😍😍😍
Crazy i Mare dobili predivne poklone bravo ekipa! 😍😍😍
Ja svoj zgotovim sljedeci tjedan pa saljem 🤗
I eto za sve ostalo sta sam bila napisala i komentirala ce te ostat uskraćeni 😩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jooj,samo da ju doma ovi njeni opet ne sputaju u tom naumu.. bas ima kompliciranu pricu doma 🔫🔫🔫🔫🔫🔫 daj Boze da ju jednom u zivotu u necem podrze

Ugolina baš super za kumu!
Sanjarka tebe baš nešto posebno voli taj "očisti" 😂😂😂

Ugolina pa jel punoljetna? Sta ju imaju sputavat ako je ona to odlucila?
Ugolina pa jel punoljetna? Sta ju imaju sputavat ako je ona to odlucila?
Jooj,to ti je posebna familija za roman napisat..nitko valjda psihicki nije normalan..toliko sam vec puta s njom razgovarala i godinama ju poticala da se mora za sebe borit da sam se prestala vise zivcirat-ono,ak je tebi super da te se maltretira,a brate mili kaj cu ti ja... valjda kad te netko godinama izje u mozak valjda postanes pasivan il kaj...
Najbolje smo frendice i kumovi oduvijek i znamo se od pelena pa mi je dugo tesko to bilo gledat,a sad mi je ono,mah'!
U kuci postoji recimo hijerarhija..baba i deda vode politiku 🔫🔫🔫 starci joj godinama nisu u najboljim odnosima🔫🔫🔫 stara imala roditelje alkice i zivjela po domovima i imala usran zivot,automatski prezastitnicka prema scojoj djeci.... ta moja kuma i brat joj nikad nigdje nisu smjeli, ono u setnju pol sata po kvartu, kaj bi ona hodala jebote..kad smo god nekud i isle primjerice u soping,glupa stara njena s nama posalje mladeg joj brata 🔫🔫🔫🔫🔫 ko da idemo neznam kud ono s 14 godina bogte...ne znam..ne mozes kupit tu majicu,kaj bu ti baba rekla... ne mozes tam ic,dedi bum te rekla 🔫🔫🔫🔫🔫 ono,ko da su baba i deda joj starci..ili primjerice, ona na faxu,stara ima doma isprintan raspored i zove ju u svakoj pauzi...i nakon faxa da kad bu doma dosla 🔫🔫🔫🔫 ma boooleeeesnoooo brate...
Evo zivcana sam sad haha..
Jos bolje pitam joj brata,tad imo 19 godina kud ide van,nigdje, zakaj, a odgovor-pa znam da bu mama rekla ne... 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Ono,nebi se izborili za sebe ono nikad..
Jebote,ko je mene mogo doma zadrzat..samo sam rekla idem van,booook!!!
Pocela je izlazit s 25 godina i sad sranja radi..puko ju pubertet.. 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji