Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    08. Prosinac 2016. 21:19

Čini mi se da se Jakov u vrtiću opet zarazio, ovaj put proljev, bilo aktualno prošli tjedan kad njega nije bilo, al sam se nadala da neće pokupit...psmtr 😡😡😡
    Ejić za tjedan dana moramo van... Nadam se da ćemo ipak prije da mogu sve u miru počistit

Sunshine1
    08. Prosinac 2016. 21:22

Ejic zaboravila ti odg od prije. Tena NECE spavat popodne. Znaci kad se probudi oko 3,4 do 7 nema sanse. Ako sam srece jednom tjedno joj turi sisu dok ne zaspi,ili u kolicima ako smo u setnji. Danas je npr odradila kasnije lola sata ali spavala 12-2 tako da je u 5 bila premorena. Ja bi da si odrijema oko 5,6 tako da mozemo ic nekuda ili da nama netko dode. Ovako rano zaspi a ja volim da je onda tisina. Al jbg treba malo prilagodbe na pocetku.

Sta krupmir isto ne zatvara? Ja uvijek gledam da joj dam ili kombiniram one koje otvaraju i zatvaraju. Tenka jela mrkvu,batat i butternut tikvu. I smazala je sve,al to je sve bilo slatkasto. Vidit cemo kad proba 'pravo' povrce. Imam kupovne dvije kasice brokule pa bi mozda to,al piletina me bas mami da joj skuham....

url=https://lilypie.com]

bellaru
    08. Prosinac 2016. 21:38

Ugolina uzas. Nemam gore kad te netko tako maltretira. Nisu svi istim. Dok sam bila mladja sam se isto dala maltretirat i zivjela u strahu dok nisam pukla i rekla ej pa sta mi mozes?! Vise se nikad nije ponovilo. Dok sami ne kazu dosta ovi ce ih maltretirat stalno. Najpametnije nek se samo spakira i pokupi i brata povede ako brat hoce ic i nek im se ne javljaju uopce jedno vrijeme.

Sanjarka88
    08. Prosinac 2016. 21:48

Vecer! 😘
    Nas tata vodio na bozicne kucice popodne. Bas smo uzivali. 
    Malo smo juniora izneredili pa je zaspao tek u 21h i znam znam da bi morala cekat da se probudi jest jer nije jeo od 18h no takvi sam krepatilitis da idem spavat iako cu pozalit 😑😑😑

I!!!!!!!!!!
    Stigao i nas poklon danas. Pre prezadovoljni smo 😍😍😍😍! Hvala nasoj tajnoj priji Ellie i Eni ❤
    Slikica sutra 😊😊😊

Ajme Ugolina to je bas neka psihijatrija 😱😱😱😱 fige da se makne od tog ludila i bude tvoja susjeda 😉

Mare pa ti imas pravu visoku curu 😍

Sunshine torta je mrak mrak! Daj i recept kad je vec toliko hvalis 😁
    Zubic skuzis bez greske bude ostro pod prstom. Sutra je on sigurno van kako treba 😎 proslo bez nervoze?

Deeka hm sad me mozes i ubit al negdje sa 3mj možda ili malo kasnije...mozes slobodno ok je taj položaj 

Ejic mi tek krenuli sa povrcem pa neznam sta da ti savjetujem mozda batat?. Mi smo sad poceli s blitvom. Pogledaj neku tablicu cisto okvirno 😊

Vjeverice 😔 brzo ozdravi! 🤗🤗

Crazy 😔 nek Jakov brzo ozdravi ! 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    08. Prosinac 2016. 22:04

Maasho kako si nam danas??
    A di je anchica,jesi vec odustala od nas aahaha??😂😂😂😂

bebacica
    08. Prosinac 2016. 22:37

Zaboravila 
    Teni sretan minic 🎉🎊

Btw bili danas na pikici i dobila temp opet 😧 vec se 6 puta probudila i cmolji ahh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.