Jutro..
Glava kao balon, ja se toplo nadam da je to zbog prehlade, kao i proslu noc..budila se svakih sat vremena, nekad i cesce, doslovno..cica je vani cijelu noc, ne znam kako se zovem..odustala sam od nunanja, nemam snage..
Sretan minic Tenki i Tonki 😍😍
Sretan rođendan Vjeverico!!
Jambice i meni glava pulsira.
Tulun oko 1 je posustala. Još 2-3 buđenja uz to evo pjeva u mreži
Ellie joj za tm. Ciklu sok. Čaj stolisnik. Dalje moram prolistat
Jutro mame!
Sretni minici Teni i Antoniji. Popis polugodisnjaka nam je sve duži
Sretan rođendan Vjeverice!
Ajme svi rade neke torte, kolači, tiramisu. Baš ste slatkice😁 Ja do Božica ne radim više ništa takvo, da se zaželimo kolača.
Vani je magla. Volim maglu. Tajanstvena je. Uživajte žene u danu! 😘
Hahha znam da me bebo razmzio. mi se ne budimo pa mi sok
Ona jos uvijek pjeva u jaaaako visokim tonovima. traje sad to vec par tjedana. to neka faza? maaalo vec usi bole 😁😁😁
Jucer nam bili frendovi koje smo mi spojili (moja frendica I mm frend) cine se sretni ❤❤❤. Bas mi nekako toplo oko srca zbog toga. A I mi sad imamo par za kave/ izlaske. oni o svojem, mi o svojem. 😁. skuhala I kuhano vino, prvo ovu sezonu.
A mm- ocekivali tako nesto.. jos on ima taj neki drugi tip mono. Fizicki je njemu bolje al ne smije se zezat.
Abies pije ciklu. ako jos nesto ima pisi
Sretni minici velikim curama 🎈🎆🎈🎆🎈🎆🍰🍰😘😘
Vjeverica 🎉🎉🎉🎉🎉🎉3️⃣0️⃣🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Jutro svima, lea je bila dobra zaspala oko 9 al ja sam ju premjestala iz te ljukjacke pa ju probudila pa opet nazad i onda sam ju u 23 vratila u krevet i ja nisam mogla zaspat , to mi se dogada bas cesto da zaspe pa ja ne mogu , onda standard u 3 i 6 budenje , mada popije mi samo jednu ciku pa mozda zato opet oce za 3 sata?
Abies drz se , tvoja mala je isto zilava
Elle sta ces moramo se dmijat kad kazes da si sejednom probudila 😀😀👍🏻
Sunshine sretno Teni pola godine sa tortom palacinkom 😂😂😂
Sanjarka naocale?
Ovde magla isto mm kuci ovde je praznik
Sretni polurickasi Teni i Antoniji😘😘😘
Vjeverice sretan rockas!ovaj ti je sigurno najljepsi dosad🎂😘🍺
Mi i dalje milijun budenja,vec sam oguglala.Nekako mi to ipak lakse pada sad kad sam starija.Moje su sve bile takve.Ocito ja nesto krivo radim.Al proc ce
Jutro!
Sretna polugodista!
Grlo me boli, hvata i mene neka prehlada. :(
Budenja 2 nocas i od 7ipo nece spava. Evo sad je bacilo. Prvi spavanac od pola sata zapoceo
O vjeverice,sretan rockas 🎈🎈🎈🎈 stara koka,masna juha 😂😂😂
Moja odradila spavanac jutarnji taj od pol h, evo sat vremena se vec igra... haha,sad je stavila doticnu puzzlu u usta,sto joj nedam i viknem- ne to grist!! a ona se s leda nonsalantno otkotrlja na trbuh da me bolje vidi,digne glavu i nasmije mi se 😂😂😂😂😂😂 i to od uha do uha..
A prase moje malo... 😍
Tak i meni jucer,ilani,polugodisnja torta zadnje.. tak mi se spava..vec sam i speglala i dve ture oprala,jedna se susi.. vec se i saft kuha za nas i rucak za bebu-spinat krumpir mrkva piletina... nama jos njoke..valjuske..kak ocete... 😂 i dajem otkaz za danas,nis mi se nedaaaa... maglu i ja volim...al uspavljuje
Sortiraj odgovore
Najstariji