Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    07. Prosinac 2016. 18:11

Sanjarka pa bit ces bas zgodna i s naocalama.
    2000??polako,nemoj nas ugnjetavat😂

07. Prosinac 2016. 18:19

Da nije vibera vec bi bile na 1500

mare1989
    07. Prosinac 2016. 18:58

Evo cura okupana,sredena,imala laganu masazu i sad jede i spavanac. Uzivala je u kupanju bas se opustila kao da pluta na povrsini mora😁

Sanjarka ja imam naocale i jedino ih nosim kad je kisa i kad citam,mm kaze da izgledam kao stroga profesorica kad ih nosim 😂😂

mare1989
    07. Prosinac 2016. 19:02

Sad sa velikima gledam Yakari,sin sav sretan jer bas ima navucenu tu posteljinu.
    za kcer smo smislili Bozicni poklon 15.12 u Lidlu stize mikroskop i svasta nesto u vezi znanstvenika,a ona te stvari obozava. Mogu mislit kako ce biti sretna kad to dobije.
    Sinu cemo nesto u vezi dinosaura

vjeverica8
    07. Prosinac 2016. 20:05

Evo preskočila me 1000. strana. Torta se hladi u frižideru, slika sutra 😊
    Mene boli grlo... prehlada me neka sustize. glupi imunitet, prije trudnoće bila zdrava ko dren, sad svako malo nešto 😏
    Budem sutra komentarila, sad sam umorna od nocasnjeg tuluma 😳

07. Prosinac 2016. 20:49

Vjeverice, meni bi isto nakon svake trudnoće pao imunitet, još dojenje i nespavanje, sve to iscrpljuje. Ovaj put sam uzimala postnatal i redovito jedem chia sjemenke pa ne znam jel zbog toga ali dobro sam, jedanput sam samo bila bolesna i trajalo je kratko.

Sunshine1
    07. Prosinac 2016. 20:56

Iscrpljujuce je ovo sve! Ja isto pila postnatal skoro 3 mjeseca.

Biskvit se hladi,pa kasnije namazem,ukrasim a sliku cu vidit hoce mi se dat danas ili sutra😂😂

url=https://lilypie.com]

uykmyjh
    07. Prosinac 2016. 21:27

Sanjarka dioptrija 🤔 jel se to moze samo ispravit ako je od poroda?

mare1989
    07. Prosinac 2016. 21:30

Sandrich nama je drago da ona to voli. Obavezno cemo joj kupiti😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.