Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LuI
    24. Studeni 2025. 10:06

Hvala cordisoo 😊
    Spavanje obicno su 3 dnevna, prvo jutarnje bude najduze tako od sat i pol do tri. Ovo ostalo 2 budu po 45-30 min. Za to zadnje se ponekad tesko uspava. Na spavanje nocno ide izmedju 18-19 h. Sad u regresiji se budi nocu po 2-3 puta, ovu noc zbog nosa kojih 4-5, 2 puta smo uspirali usred noci jer se bas davio u smrkljima 

Baby E 09/2022 🩷

• cordis00
    [UREĐENO] 25. Studeni 2025. 16:38

Ajme pa vasi top spavaju!
    Nas nas pravo zeza😩. Sat i pol u komadu odspava jednom u 10 dana, ostalo pola sata.
    Vi vec mozete planirat i 3 spavanca brzo, ja jedva cekam taj period, bas sve bude dosta lakse. Noc se budi svakih sat-dva. Cesto bude budan oko 3/4 sat vremena. Jutros se probudio u 5, zaspao jedva oko 5 i 40 i jutarnje dizanje od 6 i 20.
    Jasno, ja od 5 budna. Al jos je smrkav pa mozda sve skupa.
    Za roditeljski, moj je roden 6.7., znaci od 6.1.
    Gledala sam sad rjesenje za srednju koja je rodena 10.8., roditeljski mi je tekao od 10.2.
    Meni je to isto uvijek zbunjujuce. Sad se barem ne moram mislit do kad da pisem jer cu uzeti duze od 1g, nez jos koliko, najvj do proljeca, postedit cu ga jos jednu zimu jaslica, pisat cu sve 3g pa prekinut, tako mi je najjednostavnije.

Boogie
    25. Studeni 2025. 16:38

E hvala ti puno. Onda i meni tako pada, ovih dana ću to pripremiti i poslati. 

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

👩33g👨33g 👧👧👶

_spring_
    24. Studeni 2025. 11:53

Vidim stigle svima zimske radosti virusa 🫠, želim svima što brži oporavak. Moram si i ja zabilježiti ove otopine. Mi koristimo sinomarin baby sprej I sinomarin ampulice, to dvoje po preporuci pedijatrice još od ljeta jer jer tad bio prehlađen. 
    Kad vidim koliko vam spavaju, plače mi se 😅. Mi smo na 3-4 spavanja, ovisi kad se ujutro probudi. I najduže spavanje je sat i pol, ali rijetko. Uglavnom je to oko 45 min. Ide spavati oko 18:30-19. Budi se oko 6:30-7:00. S tim da se zna nekad probuditi oko 4,5 pa kakati pa onda mu onda jedino tad treba da zaspi nešto duže, inače spava čim pojede. Ali od tog perioda do buđenja spava baš lagano i dosta se vrti pa ga moram i po dva, tri puta ponovno uzeti. Ali inače nam je sve mirnije pa se neću žaliti. Cijepili smo se prošli tjedan, toga pobrka, ali valjda će brzo biti svoj. U svakom slučaju je bolje sad podnio nego zadnji puta. 
    LuI, mi trebamo obaviti fizijatra, a evo pedijatrica rekla da će trebati vježbe skoro pa sigurno, nemam pojma. Iako se i njemu dosta popravilo. Padne mu samo na dnu, kad ga počne odizati i kad ga vrati opet dolje do te iste točke. 

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• LuI
    24. Studeni 2025. 12:59

Spring, mojem ti pada isto tako nekako pa kažu da ne treba. Možda samo dobiješ neke vježbe za doma onda. To kao da gleda dolje radi tih vratnih mišića. 
    I zaboravila sam komentirati, mi isto koristimo fitobalm neki balzam za prsa i leđa, čini mi se da i on nešto pomogne za disanje 

Baby E 09/2022 🩷

Emma05
    24. Studeni 2025. 18:46

Cordiso da nezgodan period kaci naše ljetne bebice. I da oni to bolje izaspiriraju s onim tankim aspiracijskim kateterima..imaš osjećaj da će i mozak usisati🤣👌. Nama je i tata bolestan i testirali smo ga na sve i svašta pa nismo izolirali ništa a popio i dva antibiotika. 
    Lul hipertonična je, malo jače od fiziološke i može se opušteno inhalirati dok efedrin treba ograničeno koristiti i agresivniji je za sluznicu i trenutnog olakšanja. Draže su mi ove hipertonične ampulice. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• cordis00
    24. Studeni 2025. 20:35

Evo dosao je nalaz panela sa hzjz, dva virusa, kako smo i mislili. Ako ce ovakva bit cijela zima…..
    A nista mi ne znaci povuc ih iz vrtica, tako sam i stariju kad je krenila u jaslice, a srednja bila beba pa je skupila na moru RSV na adventu najvj😅.

👩33g👨33g 👧👧👶

Emma05
    24. Studeni 2025. 22:32

Cordiso što kaže nalaz?

• cordis00
    25. Studeni 2025. 09:45

Emma ma nista posebno, rinovirus i koronavirus (ne covid nego neki obicni sezonski). Doslovno virusi za prehladu, bez fibre.
    Kaze pedijatrica (njena amb pokriva djecji dom) da ima hrpa rinovirusa kod njih i da su svi bas jako puni sekreta.
    Sta inace nije problem osim ako imas bebicu. Al dobro. Super mi je sta ce u 1.mj imat 6mj i bit ce nesto lakse. Samo da je izgurat do tad bez neke teze bolesti😁.

👩33g👨33g 👧👧👶

• LuI
    25. Studeni 2025. 10:38

Cordisoo i Ema, kako su djecica, jel sto bolje

Baby E 09/2022 🩷

Emma05
    25. Studeni 2025. 16:48

Cordiso ma da jasno sve skužim. Moja isto neki virus skupila samo ona nema sekreta baš..nosić joj je više suh i tek sa inhalacijom sam joj malo tog šlajma odlijepila..i čujem da joj malo škripi ali više su gornji dišni putevi. Lupkam je, prozracujem, smontirala sam i ovlaživac zraka jer ložimo vatru pa je suh zrak. Muž je došao sebi napokon evo 3i tjedan. Ali sad je svekrva bolesna..od danas🙈. Mama mi je isto tek ozdravila. Svi se izredali. 
    Lul evo bolje je🙏👌..povišene temperature nema nikako već par dana ali i dalje je inhaliram zbog tog sekreta i kašlja. Ne čini mi se da je u opstrukciji, normalno diše ne koristi nikakvu pomoćnu muskulaturu baš je dobrog općeg stanja tako da nismo ni išli doktoru. Nadam se da će tako i ostati🙏😊.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI