I kak sam vam pisala poruku, uspavao se u kinderbetu, još spava 😍 moram češće pisati ovdje 😂😂
Cordisoo hvala, nadam se da će i moj mali kroz koji tjedan biti spremniji na igri u gymu. Proučit ću taj wake window.
Pukica drži se, vjerujem da ti nije lako biti sama s bebom. Vrijeme nekako leti pa se nadam da će ti brzo proći i taj skok 🤞
Da, i mi puno pričamo i pjevamo, voli šuškave stvari i škakljanje pa mi se smije, to mi je najbolji dio dana - kad se smije 🥹 i odmah mi je sve lakše.

Nekad kad neće na trbuh ga nosim kao da leti i onda diže glavicu, pa se zadovoljim s tim kao vježbanjem na trbuhu 😁

Pozdrav cure,
Prvo da ne zaboravim dosla sam rec da sam primijetila u zadnjih par dana da beba kod uspavljivanja se pocne izvijati na meni dize ruke ko da joj nije udobno. I prvo sam je stavila u krevetic odmah je zaspala. To se ponovilo par puta tako ko da mi pokazuje da je spustim i fakat- sad zaspi sama u kreveticu bez puno muke🤞🤞 da se samo tako nastavi.
A drugo noci su bolje, ima to jedno budjenje u 3 kad je budna i vjezba “pljuvanje” ono ko da puse baloncice jedno pol sata i zaspi. Al to mi je ok jer taman ja onda izdajam.
Za baby gym nemam nis pametno- prva je obozavala bit a ova bas i ne. Pol sata je max granica. Al oko par puta po pola sata je skroz doboljno vjezbanja. Imam neku rutinu koje vjezbic me radim i to taman prodje ALI ostLo budni vrijeme je na rukama vecinom a postaje mi preteska (a vec su nama pino duzi ww) Nece bjorn, nece ni od stolice newborn nastavak, jedino nosiljku s gustom prihvaca. My velcro baby🥰. Inace s prvom sam mislila da je to pretjerivanje kad bi netko rekao da samo nosa- evo mi sad🙈

6/23 🩷
Cestitam na krstenju i da smje sve bilo super.
Jos jedno pitanje - dal ste vec upogonile medo odijela? Stavila sam je jedan dan upalila se u kosari s tim pa sam jucer samo medo jaknu a dolje trenirku i tanju dekicu pa mi se pak cinilo da joj je hladno🤷♀️. Ludo neko vrijeme ovih dana

6/23 🩷
Cure da vas pitam... Bebaču je iza uha opipljiva žlijezda oko već mjesec dana. Pojavila mu se nakon uboda komarca na obrazu. Nije se mijenjala do sad i planiram reći pedijatrici sljedeći tjedan. Koliko je normalno da ostane povećano nakon upale?

Pukica, za žlijezde i komarce ti ne znam ništa.
Greta, ja još nisam upogonila medo odjelce, bude hladno ujutro kad vodimo seku u vrtić, no nekako mi još nije za medu. Onda oko 14.30- 15 h je skupljamo i ovih dana je bilo onako samo za vestu, na suncu meni i samo za majicu. A iz parka idemo oko 18 h, onda mi je već hladno, oblačimo jakne i malom stavim kapu, deblju deku, onaj pokriv od kolica. Ne znam eto, ja u taj park vučem cijelu garderobu, pa užinu i vodu za malu, termosicu, bocu, adaptirano za malog, njoj igračke za pijesak, loptu, bicikl ili romobil, vrećice iz dućana jer usput obavimo i dućan....užas, izgledam ko cirkus s tim svim, još sve zguram dolje u kolica, samo što se ne razleti to na se strane

Baby E 09/2022 🩷
Baby gym stavljam ga svaki put dok je budan, praktično mi je jer je na podu pa nema straha da nekud padne, dobro mi je i za na trbuh jer gleda dolje tu šarenu podlogu. Lupa s nogama uglavnom, s rukama uhvati što može i što mu je blizu, no uglavnom se zabavlja tako da lupa nogama pa se cijeli gym trese

Baby E 09/2022 🩷
Evo javljam se iz noćne smjene jer jedino tada uspijem u miru uzet mobitel i pročitati sve. Također noću radim kojekakve oline narudžbe i sl.stvari što preko dana ne stignem. S obzirom na raspored hranjenja ionako ne mogu baš spavati. Traži jesti svakih 1-2h. Ubitačno ali dobro. Preko dana bude to rijeđe. Jučer smo cijeli dan proveli vani u šetnjama pa je uglavnom spavala u kolicima. Budila se za jesti, gledala bi malo okolinu i zelenilo pa bi je to opet uspavalo. Kod nas na moru još nije vrijeme za teddy kombinezonić, prevruće je. Stavim joj malo deblju gornju jaketicu i dolje pokrijem dekicom.
13 tj smo pri kraju neznam jeli i "skok" pri kraju još se hrani ovako češće ali nije u nemiru bar. Jedino što sam primjetila je da je vezanija za mene pa ju puno više moram držati..neda se spustiti..a sve teža i teža je😄👌.
Dobili smo još jedan baby gym na poklon tako da sad ima dva..soba joj se pretvorila u pravu igraonicu😂👌.

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Evo baš sam zabrinuta jutros..digla sam je za podoj pa mi je uhvatila vriskati i bez prestanka plače kad pokušava uhvatiti bradavicu..uhvati je pa odmakne glavu i plače neutješno. Ovako mi je i sinoć bilo pa sam je jedva umirila..na istoj strani. Kasnije sam je na desnoj cici nahranila. Noćas je isto normalno jednom pojela s lijeve cice i sve je bilo ok. I sad je stavljam opet na lijevu i toliko je vriskala da mi je sve curilo sastrane po meni i njoj. Presvukla sam se. Evo je sad muž drži jer se nije umirila u mojim rukama🥹😭. Ovo mi je sad novo. Neznam jeli je što boli..vratić i sl. Pojma nemam, opet razmišljam noćas je normalno pojela s te strane pa ništa nije bilo🙈

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Emma probaj vratic, probaj uho- pipnes zapravo vrat ispod uha. Nadam se da nije nis od toga. moguce je i strajk dojenja ako nije vezano iskljucivo za stranu nego samo za plakanje na dojci. Nedavno smo pisale o tome, ne brini proci ce🤞

6/23 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji