Milice, provjeri svakako pa javi, ja bih rekla da na njegu nemaš pravo ako je drugi roditelj nezaposlen (tako piše i na stranici e-građani kad sam googlala). Ako bi htjela ići na bolovanje za dijete, znam da inače treba potvrda da je drugi roditelj zaposlen. Ne poznajem situaciju kod vas, al država to vjerojatno gleda kao da je jedan roditelj stalno doma i na raspolaganju djetetu ako je nezaposlen pa nema potrebe da drugi bude na bolovanju / njezi. Jedino ako nezaposleni drugi roditelj ima potvrdu da nije psihofizički sposobsn brinuti o djetetu, onda je druga priča.
A ja sam normalno koristila bolovanje za dijete dok mi je muž bio nezaposlen. Hm :/ da, bolje provjeriti svakako.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
10/24-7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Ma ne ne, imaš sto posto pravo, to se veže uz tvoj status, možeš biti mirna.
Cordisoo mali ti baš lijepo napreduje i super je nadoknadio.
Kod nas nema baš niš novo, nosić joj je pun, to čistim, upogonila sam i usisavač, tak mi bude najjednostavnije. Netko je pitao za medu, ja ju stavljam ako idemo ranije ujutro negdje pa ju tijekom šetnje skinem i samo pokrijem dekicom, u Zagrebu smo. Imam dva ta kombinezona, jedan ful debeli i jedan pleteni, e taj pleteni je dušu dao za ovo vrijeme.
Emma, spring kako ste? ma da vam pravo kažem, je*eš te sve koji prde da im je sve divno i krasno, obično je baš kod takvih rasulo. I kad je sve divno i krasno, bude usranih situacija i dana kad se čovjek osjeća ko da ga je netko isprebijao letvom. Sam to sam htjela napisati, mogla bih čitav traktat o tome, kao i sve mi uostalom, al tko ima toliko vremena 🤣
Za ozbač, ako vas nešto previše brine ili predugo traje, bilo fizički ili psihički, nemojte to gurati pod tepih i tražite pomoć.
🦹'90-sve ok!
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Ja sam bila na njezi za stariju i isto tako mi negdje u glavi zvoni kao da je muz morao biti zaposlen.
I imali smo situaciju da mi je mala imala rsv sa 5mj, dojena, zavrsila u bolnici i ja s njom, a starija je isto imala rsv, ali je bila bolje i onda je pedijatrica pisala neku posebnu potvrdu da se otvori bolovanje muzu za stariju posto ja nisam doma, jer sam ja kao na porodiljnom i po tome on ne bi smio otvorit bolovanje na dijete.

👩33g👨33g 👧👧👶
E cure, oprostite na dezinformacijama vezano uz bolovanja:/
🦹'90-sve ok!
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Ono sto znam iz prve trudnoce i postpartuma jest da kosa u teudnoci malo i nista otpada i onda se normalno opadanje kose dogada nakandno kad rodite. Radi se o nekom hormonu al ne sicam se kako se zove. Kad otpadne sva kosa koja nije dok ste bile trudne, odmah krene rasti nova. Uskoro cete imat puno mlade kose 🤗😍😍
Yamo se ne sijecam sto je s masnom kosom 😂
Moja je u trudnoci izdrzala i 5 dana bez pranja i vezanja, a sad masna nakon 1 do 1ipo dan 🫣(prije trudnoce bi ovoliko masna bila 2.dan...nadam se d ace se to barem vratiti na ono prije poroda 😂🫣)
Boogie evo me..svaki dan nešto novo nosi. Ne sjećam se što me prije par dana morilo kad mi je danas novi momenat. Odjednom neće cice uopće, samo sam je na bocu uspila nahraniti. I evo sad se izdajam jer su mi cice kamene. A izdajalica mi je bila lipo spremljena preko mjesec ipo dana. Nisam je koristila. Mislila sam to je to od nje sad ćemo se mi lipo hraniti🤣🤣🤣👌...moš mislit
Baš zeznuto, a bocu bez problema posiše ili i na nju njurga pa ju uzme kad je već jako gladna? Probaj nakon bočice još malo dojku ponuditi, evo ne znam, vjerojatno lupetam, pretpostavljam da to već radiš. Možda je neka od cura imala slično iskustvo pa uspješno riješila?
🦹'90-sve ok!
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Ja sam se izdajala, a nekad davala dohranu i onda bih dala bocicu tek toliko da krene sisati i umiri se pa bih prebacila na dojku. Nekad mi je znalo upaliti i da ga stavim u položaj za dojenje pa dudu u usta i zamijeniti sa sisom kad se umiri i onda ga tako "prevarit". Nekad nije palilo ništa... Jel ti hoće po noci normalno jesti ili kad je uspavana?

'93🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Boogie, baš si me nasmijala i oraspolozila 😅
Mi smo definitivno u regresiji sna... Eto, strajk smo riješili, skok, sad ovu regresiju pa mozemo na zube 😅. Guramo dan po dan. Moram priznati kad sam se naspavala i malo dobila da lakše podnosim, ali se svejedno veselim da prođe pa da bar donekle možemo planirati normalno dan, odlazak negdje jer sad su spavanja horor. Ona dnevna... Za noćno se uspava ok, samo se češće budi i rano probudi pa smo kao sove.

'93🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Spring koliko tvoja beba ima? Jeli točno ovo ispod sto pise 54? Odnosno 14tj?
Moja ima 8tj i grozno je preko dana da zaspe i spava po ure do 45 min 🤷
Rano za regresije sna??
Cure dosla sam po savjet za "uspavljivanje"... Nocno jel... Usli smo u krevet u 20i 20,pojela je malo i onda nervoza(takva je) i vrti glavom i rukicama cca 20 min i onda mirno i tamna da ce zaspati nesto (nista iz vanjskog okruzenja) je trgne, tako par x i onda krene da ce spavat pa se prene i jos malo pojede(trazi jesti, nije na dojci vec u krevetu, na boku pored mene, ja lezim ili mirno sjedim na krevetu jer stalno treba vracati dudu) i zaspe oko 21 i 30...evo stvarno ne razumijem zasto to toliko traje...
Zna se dogoditi da odspava cca 20 do 40 min pa s eprene pa sve nanovo i to se evo sinoc dogodilo pa zaspala tek u 23...
Noc za sad ugl dobro spava...2 podoja... Al zato je dan, nervozna za uspavati i ovo zadnje uspavljivanje ima tu nervoznu fazu i mirnu fazu... Pratim ww i treba joj cca 1h budnosti, nekad 1ipo kako kad... Al donrdavno je spavala 2 sna po 2 sata u komadu, samo bi s eprobudila pojest i bila je puno veselija, raspolozenija... Nije mi janso sta se dogodilo 🫣🤷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji