Kako ste cure?😊 Emma, kako je proslo krstenje? 😊
Zao mi je za prehladene bebe i nespavanje 😔 Greta, nadam se da je ova noc bila bolja, Bananice i Cordisoo, nadam se da su djecica ozdravila.
.
Ne znam dali sam ja jedina koja ne uziva u tom bebljem razdoblju ili sto 🤣jedva cekam da to sve prode, iako je mali jako dobar, miran i veseo, super spava i raspolozen. Takoder ne mislim imati vise djece i znam da mi je to sve zadnje, ali svejedno jedva cekam da postane onako konkretan, da ima 2 g, da se mozemo igrat zajedno, razgovarati, citati itd. Nekako nisam tip za male bebe 😁😅
Cordisoo, i moja mala je vjecito prehladena, nos joj curi od kraja 8 mj valjda i mi skupimo od nje, ne bas svaki put, ali cesto. Nekako mi je najbitnije da samo mali ne skupi, a mi cemo vec nekako izgurati.

Baby E 09/2022 🩷
A sto se tice ustajanja po noci, ja bome ne stedim muza, kad se mali budio 2 puta, jedno je hranjenje bilo njegovo, jedno moje. Sad se budi oko pol 6,6 samo pa to ja odradim jer se ionako moram ustati u to doba jer i mala ustane i moram ju spremati i voditi u vrtic.

Baby E 09/2022 🩷
lul nazalost se jos mucimo sa tim nosicem. Bolje je nego prije al i dalje smrka jadan. Cini mi se da bi ovo moglo bit cesta pojava ovu zimu :(
Da vas pitam, koliko cesto u danu prakticirate tummy time i koliko dugo? Ja bas ne stizem puno od starijeg.. :( I u kojoj bi fazi oni trebali biti sa 2mjeseca? Sve sam te milestones zaboravila kad su i koji su. Ovaj moj bebac kratko digne glavicu al nije da je moze sad dugo drzati

3/2024 💙
i da lul potpisujem ovo što si rekla za beba period. isto mi je ovaj new born period jako stresan i jedva čekam da malo bude veći i očvrsne. stariji je pravi toddler i mogu reći da mi to puno više odgovara nego ovi početci. isto ne mislim više imati djece :)

3/2024 💙
Lul sve je prošlo iznenađujuće savršeno. Bila je pre dobra i mirna cijeli dan. Pola mise prespavala a drugu polovicu gledala svećenika. Dok ju je polivao je zijevala😄. A baš sam se bojala da će biti svakakva jer mi je dan prije subotu cijelu proplakala i bila nemirna. Nedjelju znaci dobra i onda evo ostatak tjedna koma.. plač, nemir neuredno spavanje itd..stalno mi je na cici. Ja sam koma umorna. Znala sam da ide skok u razvoju ovaj tjedan i eto ga kao urica po knjizi. Nadam se da ćemo brzo izaći iz toga jer mi fali moja mirna bebica i naše mirne šetnje i kave..i spavanja😆👌🥰💁♀️.
Bananica ja ti moju stavljam u gym bar 2x dnevno..a ovih dana mi je to obavezno jer ja onda legnem na pod ispružit leđa..jedinstvena prilika😆👌. Odlično drži glavicu ali ne stoji joj se dugo tako, pogleda sve kartice okolo i onda se već pomalo iznervira umori i plače al bude mi dosta i na leđima prije toga pa lamata rukicama i nogicama za one viseće igračke..

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Moj mali isto ima zastopan nosic staaaalno, po danu ispirem svaka dva sata po noci isto cesto, zastopa se jos vise nakon lezanja i budi ga, bas mi ga je zao (a i mene), jedva cekam da krene na bolje to.
Ja isto uzivam sa starijom curicom, bas je pametna, lijepo se bas podruzimo, poigramo. Jedva cekam da svi budu veci pa da mozemo obiteljski u akciji, neke drustvene igre i to.
Mi tummy time jedno 3-4x dok je ww, kad mu dosadi, a jako brzo mu dosadi onda na prsa pa tako vjezba. U baby gymu je cilo vrime, 80% vrimena.

👩33g👨33g 👧👧👶
Noćna smjena - buđenje za podoj svake dvi ure a i prije samo bi ja dudu uvalila samo da napravim neki razmak ali slabo je to sve. Sinoć sam joj napravila AD 135ml nakon dugo vrimena da pokušamo i to jer neznam jeli gladna od mog mlika ili je to sve samo "skok". I opet se nakon nje probudila za 2 ure. Jučer u 24h sve skupa 12 podoja..inače samo bili na 7 podoja u danu, nekad 8. 🥴

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Emma, tako volim kako si to nazvala "nocna smjena" ,da se toga sjetim svaku noc kad smo mi u nocnoj 🤣. Samo nastojim ne uzimati mobitel jer onda pogotovo tesko zaspim, ali uvijek kad ga cujem i moram ustat, pomislim nocna smjena i ima li jos supatnica 😅.
Vjerojatno i vi ulazite u razvojni skok pa navlaci vise mlijeka, koliko sam ja uspjela prouciti sve za ovo nase vrijeme. Mi smo isto budni svaka 2 sata, a prije par dana je bilo svakih sat vremena 🥴. A inače, u normalnim okolnostima je bilo 3-4. On meni sad i po danu traži dojiti svaka 2 sata, ali neka, samo da se ne ponovi vise ono odbijanje. 😅 Ja svaki dan brojim dane i iscekujem kad zavrsavamo s tim jer ovo uspavljivanje je bas kaos... Svako uspavljivanje mora prvo proplakat. Nismo nikad imali problema s tim, znao je na krevetu zaspati sam, a sad vriska i ljuljanje i nosenje. Inace se drzimo pracenja ww i znakova umora. Njemu se oci zatvaraju, a jednostavno nikako da se ugasi.

'93🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Cordisoo podijeli tajnu kako ti je mali u baby gymu tako dugo, moj mali ne može biti ni 10 sekundi bez da zaplače. Na trbuhu može biti par minuta samo na krevetu, baš lijepo drži glavu. Općenito nije fan bivanja na podu. Čak nam je i ležaljka na stolu i tamo je dobar, kao i na prematalici. U mom će slučaju baby gym biti prenamijenjen u krevet za psa 😂
Inače Lu, meni su svi rekli da je lakše s bebama nakon trećeg mjeseca pa evo čekam da se uvjerim. Mi smo i dalje u fazi sjedenja na kauču i spavanja na cici 🙈 dođe mi da odem trčati maraton nakon toliko sjedenja 😅

Joj ja sam jedva docekala da se vratimo u zg i da ga stavim u baby gym na pod, kad smo bili dolje stalno je provodio vrijeme u baby bjornu radi seka, pa na kaucu kratko leda i jos krace trbuh. Spasila sam se kad smo dosli tu, kad su seke u vrticu je super, mogu ga i ostavit i stavit npr prat ves il na wc u miru. Kad su seke doma onda ga bas bas pazim, a ako moram nesto napravit il je kratko s njima u babybjornu il ga vodim sa sobom.
A igra se sam sa onim igrackama sta vise, ima i ptica sta pjeva. Nekad mu stavim crno bijele slikovnice okolo, nekad onu knjigu sta pjeva pjesmice i tako. Rotiramo, al dosta dugo moze sam sa tim visilicama.
Kad mu se ne da bit onda ga malo rolam i razgibavam. Il ga uzmem pa “pricamo” tj ja njega oponasam. I tako prode vrijeme. Ionako dok se probudi, presvuce i podoji prode i skoro pola sata, a ww mu je sat ipo osim navecer zadnji pred spavanje 2h tako da to proleti.
Nekad bude u babybjornu kad moram sredit kuhinju i skuhat i tako.
A i trece je pa ono, navika je da se ne moze nesto posebno zalit😅.
Spava u kreveticu pa su mu ravne povrsine poznate.
Moj oduvijek doji na sat ipo-2. Navecer znamo prvi dio noci izvuc duze. Al def imamo oko 10 dojenja dnevno.

👩33g👨33g 👧👧👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji