Joj za te muzeve sta cuju, presmijesno😆.
I moj sve cuje, spavali smo skupa oduvijek, nije se odvajao. Srednja je par zadnjih mjeseci spavala izmedu nas prije nego smo je odvojili kod seke.
Za stariju se dizao, donosio na podoj i presvlacio po noci, a ja bi dojila i vracala. Mijenjali se sa ljuljanjem kad je trebalo. Tako i sa srednjom kad je bila regresija.
Sad ga stedim oko maloga sta vise mogu jer je dosta ukljucen oko cura, on hendla odlazak u vrtic, skupa ih stavljamo lec…
Bananica bas si me nasmijala. Drz se, bude bolje😁. Mi nismo vjerojali da ce se srednja ikad izvuc iz faze bronhitisa i nespavanja, al ona je bas bas buran karakter i sa takvom djecom se i veze nespavanje. Pa eto je sad, spava 12h noc.
Ivka vjerujem da je tako lijepo kad je prvo dijete vec vece i samostalnije. Nama je preporod starija sad sa 4g i malim nego tad sa skoro 2g i sekom. Isto je vrlo njezna i emotivna i obozava ga, a tad je plakala non stop tj u duetu sa sekom i bas nam je bilo tesko to sve. Bilo bi pametnije za nas da smo napravili nesto vecu razliku, al smo ovako radi njih. Prezivit cemo valjda. A sigurno ce braco cuvati seku, bas im je lijepa razlika, uvijek ce joj biti stariji brat☺️.
I nadam se da je u toj dobi vec zdraviji i da vam ne donosi bolesti doma.
Joj ne znam kako vi svi sa vise djece, al mi skupimo SVAKU virozu, ne mogu cure bit bolesne, a da mi je skupimo. Ja jos kuzim sebe, imunitet nikakav obzirom na trudnoce i dojenja, al muz mi je prekomican kako i on skupi sve.
👩33g👨33g 👧👧👶
Kako ste cure?😊 Emma, kako je proslo krstenje? 😊
Zao mi je za prehladene bebe i nespavanje 😔 Greta, nadam se da je ova noc bila bolja, Bananice i Cordisoo, nadam se da su djecica ozdravila.
.
Ne znam dali sam ja jedina koja ne uziva u tom bebljem razdoblju ili sto 🤣jedva cekam da to sve prode, iako je mali jako dobar, miran i veseo, super spava i raspolozen. Takoder ne mislim imati vise djece i znam da mi je to sve zadnje, ali svejedno jedva cekam da postane onako konkretan, da ima 2 g, da se mozemo igrat zajedno, razgovarati, citati itd. Nekako nisam tip za male bebe 😁😅
Cordisoo, i moja mala je vjecito prehladena, nos joj curi od kraja 8 mj valjda i mi skupimo od nje, ne bas svaki put, ali cesto. Nekako mi je najbitnije da samo mali ne skupi, a mi cemo vec nekako izgurati.
Baby E 09/2022 🩷
A sto se tice ustajanja po noci, ja bome ne stedim muza, kad se mali budio 2 puta, jedno je hranjenje bilo njegovo, jedno moje. Sad se budi oko pol 6,6 samo pa to ja odradim jer se ionako moram ustati u to doba jer i mala ustane i moram ju spremati i voditi u vrtic.
Baby E 09/2022 🩷
lul nazalost se jos mucimo sa tim nosicem. Bolje je nego prije al i dalje smrka jadan. Cini mi se da bi ovo moglo bit cesta pojava ovu zimu :(
Da vas pitam, koliko cesto u danu prakticirate tummy time i koliko dugo? Ja bas ne stizem puno od starijeg.. :( I u kojoj bi fazi oni trebali biti sa 2mjeseca? Sve sam te milestones zaboravila kad su i koji su. Ovaj moj bebac kratko digne glavicu al nije da je moze sad dugo drzati
3/2024 💙
i da lul potpisujem ovo što si rekla za beba period. isto mi je ovaj new born period jako stresan i jedva čekam da malo bude veći i očvrsne. stariji je pravi toddler i mogu reći da mi to puno više odgovara nego ovi početci. isto ne mislim više imati djece :)
3/2024 💙
Lul sve je prošlo iznenađujuće savršeno. Bila je pre dobra i mirna cijeli dan. Pola mise prespavala a drugu polovicu gledala svećenika. Dok ju je polivao je zijevala😄. A baš sam se bojala da će biti svakakva jer mi je dan prije subotu cijelu proplakala i bila nemirna. Nedjelju znaci dobra i onda evo ostatak tjedna koma.. plač, nemir neuredno spavanje itd..stalno mi je na cici. Ja sam koma umorna. Znala sam da ide skok u razvoju ovaj tjedan i eto ga kao urica po knjizi. Nadam se da ćemo brzo izaći iz toga jer mi fali moja mirna bebica i naše mirne šetnje i kave..i spavanja😆👌🥰💁♀️.
Bananica ja ti moju stavljam u gym bar 2x dnevno..a ovih dana mi je to obavezno jer ja onda legnem na pod ispružit leđa..jedinstvena prilika😆👌. Odlično drži glavicu ali ne stoji joj se dugo tako, pogleda sve kartice okolo i onda se već pomalo iznervira umori i plače al bude mi dosta i na leđima prije toga pa lamata rukicama i nogicama za one viseće igračke..
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Moj mali isto ima zastopan nosic staaaalno, po danu ispirem svaka dva sata po noci isto cesto, zastopa se jos vise nakon lezanja i budi ga, bas mi ga je zao (a i mene), jedva cekam da krene na bolje to.
Ja isto uzivam sa starijom curicom, bas je pametna, lijepo se bas podruzimo, poigramo. Jedva cekam da svi budu veci pa da mozemo obiteljski u akciji, neke drustvene igre i to.
Mi tummy time jedno 3-4x dok je ww, kad mu dosadi, a jako brzo mu dosadi onda na prsa pa tako vjezba. U baby gymu je cilo vrime, 80% vrimena.
👩33g👨33g 👧👧👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji