Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    10. Listopad 2025. 12:50

Lul, da  meni je malo cudno to sta me nije trazilo da dojdem, isto sam mislila da kad su tako mali se reagira na sve. Tjesim se da je to zato sta mu se i ne moze pomoc vise osim ispiranja fizioloskom, a jos da ne skupi nesto u cekaoni. Svakako ja titram oko njega pa ako se imalo nesto pogorsa, odo ja il na hitnu il u pedijatrice. A ubrzo imamo i cijepljenje i kontrolu sa 2mj pa cu tad doktoricu direkt pitat.
    Boogie hvala na info za inhaliranje, da je i ova para dovoljna. :)
    Za spavanje, a da ovako lose spavam, al on se meni malo muci sa probavom, tako da nakon hranjenja je uvijek neko mrduckanje i bacakanje jedno pola sata-sat, tako sve i da ga spustim u krevetic ja ne mogu zaspat od tih njegovih zvukova. Nije to plač, al sam ja cijela koncentrirana na njega pa me i to drzi budnom. Stariji je kao malo veca beba (4-5mj) popio bocicu i stavili bi ga u krevetic i zaspao bi taj cas. Nekad i na rukama do krevetica. A onda ga je uhvatila isto neka regresija sa 7mjeseci i tad se ubacio nama u krevet di je i ostao do zadnjih mjesec pred porod ovog mladjeg :) Sad je stariji u sobi sa tatom, a ja sam sa bebom na bracnom + krevetic. Nadam se istom scenariju spavanja i sa ovim mladjim.

3/2024 💙

• Bananica80
    10. Listopad 2025. 12:52

U biti htjela sam rec, mene je frka SIDSa, i zato forsam sad spavanje u kreveticu. Znam da to vjerojatno nece nista spasit ako se stvarno "treba" dogodit, al ajde barem kao neki psiholoski placebo. Bilo me toga i frka sa starijim, al sad sa mladjim me pogotovo opere otkad je pokupio ovu prehladu. Frka me da ne prestane disat odjednom po noci. Znam znam da sam malo puno paranoicna, al eto. Ja u biti jedva cekam da on malo naraste, da prodje ovaj lomljiv newborn period :) 

3/2024 💙

Boogie
    10. Listopad 2025. 14:24

Bananice joj e, ovo kao da sam ja pisala. To za zvukove i sl, da. Baš to, ne možeš se opustiti, stalno osluškuješ što je, a onda, barem meni, kad skroz utihne, druga vrsta preispitivanja. Iste strahove za SIDS imam, da, točno to sve evo, s tim da ju dva puta nisam uspjela odmah probuditi i bila sam mokra od muke, a ona je eto samo čvrsto spavala. Majka paničarka.
    Ne znam koristiš li ovlaživač zraka, ja imam neki veliki jednostavni, stoji mi na noćnom ormariću odmah kraj uzglavlja krevetića. Kapnem malo ravensare unutra, to bebe smiju. Stvarno dobro ovlaži zrak i ne svira joj toliko nosić. Ništa ne može zamijeniti pošteno inhaliranje i ispiranje, znam, ali evo barem da održi vlažnost sluznice malo.

moonchild da, treba se baš musti. Meni je to užasno iritantan osjećaj, ali znala sam to malome raditi dok bi sisao jer bi isto zakrmio na cici i dudlao, ali nije aktivno sisao.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
    10/24-7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻

• Bananica80
    10. Listopad 2025. 15:57

Ne koristim odvlazivac, zapravo suprotno, koristim odvlazivac :) nama je stan takav da imamo problema sa vlagom, pa moramo stalno luftat i sad smo prije dvije g nabavili i odvlazivac :) u spavacoj di sam sa bebom je vlaga 60-70 posto, cak i rubno previse ako ne uspijem dobro prozracit 

3/2024 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani