Moram podijeliti s vama evo zadnjih par dana mi malena usred noći i bude budna dobre 3 ure (zato sad i pišem dok je uspavljujem na cici). Ne moze se umiriti s bljuckanjem pa mi se na rukama čupa i baca dok joj se to ne smiri..pa zaspe ja je spustim u krevetić, ne prođe 5 min plače i nemirna u krevetu. Ja je podignem ona podrigne bas dosta i izbljucka se na meni. Sve živo mi bude mokro. I krevetić cijeli izbljucka. Preko dana bude ok ja neznam sto je ovo preko noći ali je baš iscrpljujuće. Ubije me to njeno plakanje, pogotovo jer neznam kako joj pomoći. Hranim je nekad ležeći nekad sjedim na krevetu al isto bude. Podrignem je ali i dalje je to smeta. Evo probudila se nocas u 02h, još nije zaspala. Sad je 05h.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
I da primjetila sam da mi samo hoce na lijevom boku ležati..ako je spustim na desni bok buni se i najčešće se okrene onda na leđa. Svakako ću je nastojati i kad je podižem stavljati sebi i na desno rame jer smo možda i s tim pretjerali..zna nam tako na prsima preko dana zaspati i uvijek joj je glavica tako okrenuta s lijevog ramena mi u desnu stranu. Do sada nisam primjetila problem ali morati ću jer vidim da se baš buni tako ležati, bori se s glavicom i vrat joj djeluje napet. Kod dr je uvijek sve ok ali mislim da ako sad na ovo ne reagiram da ce nastati problem.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Sortiraj odgovore
Najstariji