Emma ako budes primjetila neke problemcice imas u Zd ares kineziterapija, ja sam vodila Katu moju jer je imala bas problema sa kakanjem, plakala bi po 2-3 sata kad treba kakati. Nakon drugog odlaska nova beba, nasmijana sretna i sve se rijesilo
Ovo za embrije, uff ja imam jos dva al na jednoj slamci, gin kaze da minimalno 2 godine sad cekam jer je bila rizicna blizanacka trudnoca, i sad stvarno nezz sto cu, opet vracati dva smrzlica je dosta riskantno 😥
Mene baby gym spasava sa njih dvi, skupa ih stavim i bas se zaigraju tako da uspijem i skuhati i obaviti stvari po kuci
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Bok, cure, drago mi je da ste dobro, bas mi je drago da se opet ima za citati
Mame koje dojite, sto oblacite za van po ovom vremenu? Narucila sam par majica dugih rukava iz nexta (onaj Jojo maman bebe brend), ali voljela bih ispod imati i neku potkosulju kad dodu hladniji dani, a opet ne bih otkopcavala 3 sloja... Imate li neke preporuke, bilo za potkosulje rezane ispod grudi, bilo za potkosulje za dojenje koje mogu i bez grudnjaka?
Prenatali- ja pijem dietpharm prenatal, željezo i magnezij od Natural weltha- previše toga mi se čini
Baby gym -imamo od curice, stavljamo i njega, lupa po igračkama pa se zabavi na neko vrijeme
Spavanje- suosjećam s vama, ja isto ponekad poslje noćnih hranjenja ne mogu zaspati, znali mi se dogodit da bi tipa malog nahranila u 2 i ostala budna do 5 do idućeg hranjenja, a između 6-7 svakojako moram ustati radije starije curice...uzas
Baby E 09/2022 ❤️
Baby M 07/2025 💙
Hvala za preporuku za raka iz Pepca, ako je to taj koji hoda lijevo desno, pjeva i svijetli mu zeleno iz očiju. Beba ga još ne doživljava skroz što je ok, ali mi smo riknuli od smijeha kad smo ga uključili.
Spring u pravu si, tako nas je i ova trudnoća iznenadila, zbilja nikad ne znaš. Ovaj tvoj post je baš lijep, i ja nam želim još druženja u grupi s bebicama.
Megyca e da, to je baš nezgodno zapravo u ovoj situaciji, da su barem po jedna, a što ćeš sad, ne možeš dalje dok ih ne vratiš.
Medolina uzela sam si potkošulje za dojenje iz Kauflanda, super mi je jer imaju deblje naramenice. Moje grudi nisu velike, ali su obješene dosta. Potkošulja dobro drži grudi, koliko može bez žice. Imam i te potkošulje za dojenje iz HMa i lijepe su, materijal je tanki prozračni pamučni mako, ali imaju tanje naramenice koje se dosta urezuju u ramena ako imaš teže grudi, a ako nemaš, onda vjerujem da bi ti i ti bili super.
Prenatale pijem isto Elemama, odnosno postanale jel? To kad se sjetim eto...
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
10/24-7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Jel vi jos pijete prenatale? Ja da al sam se prebacila na one iz DM-a mama. Puno su povoljniji a po sastavu slicni ko skuplji brandovi pa sad ne znam🤷♀️.
Ja pijem Almageu trenutno.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Emma ako budes primjetila neke problemcice imas u Zd ares kineziterapija, ja sam vodila Katu moju jer je imala bas problema sa kakanjem, plakala bi po 2-3 sata kad treba kakati. Nakon drugog odlaska nova beba, nasmijana sretna i sve se rijesilo
Ovo za embrije, uff ja imam jos dva al na jednoj slamci, gin kaze da minimalno 2 godine sad cekam jer je bila rizicna blizanacka trudnoca, i sad stvarno nezz sto cu, opet vracati dva smrzlica je dosta riskantno 😥
Mene baby gym spasava sa njih dvi, skupa ih stavim i bas se zaigraju tako da uspijem i skuhati i obaviti stvari po kuci
Je bili smo kod Vedrana već na Bowenu u par navrata..moj dragi prijatelj. I super je pomoglo ali znaju joj se vratiti tegobe pa mi odemo po potrebi opet. Ali svakako velika razlika u odnosu na ono prije toga.
Da. I meni baby gym dobro dođe isto se lipo zaigra. Stignem se i otuširati i svašta obaviti dok je na podu.
Bok, cure, drago mi je da ste dobro, bas mi je drago da se opet ima za citati
Mame koje dojite, sto oblacite za van po ovom vremenu? Narucila sam par majica dugih rukava iz nexta (onaj Jojo maman bebe brend), ali voljela bih ispod imati i neku potkosulju kad dodu hladniji dani, a opet ne bih otkopcavala 3 sloja… Imate li neke preporuke, bilo za potkosulje rezane ispod grudi, bilo za potkosulje za dojenje koje mogu i bez grudnjaka?
E vidiš nisam o toj zimskoj robi još razmisljala (bar ne za sebe) jer je kod nas još uvijek toplo. Ljudi se kupaju, mi u kratkim rukavima i hlačama. Mislim da neću nikakve posebne potkošulje kupovati nego ću postojećoj malo spustiti naramenicu i izbaciti cicu van, nisu mi ionako velike 👀😜😂👌.
Boogie, da, i stalno mislim o tome.. zapravo ni ne znam zasto su ih stavljali po dvi na slamku jer su imali dobre ocjene, ali dobro sto je tu je, vidit cemo sto cemo kad dode vrijeme za to..
Emma nas je Vedran spasio, ona se totalno promijenila nakon tretmana, prije toga je bila bas nervozna i napeta beba, stvarno mu svaka cast i preporucam ga svima 🥰
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Megyca da, kužim te. I mi smo htjeli da svi idu pojedinačno, ali su nam savjetovali ovako, kao, 4 po dvije i tu jednu samu jer se, naravno, ne očekuje da će se sve uhvatiti plus ako se i uhvati da je mala šansa da će obje preživjeti. Isto kao, da ne idemo baš 9 puta na transfere nego da se trudnoća što prije ostvari sa što manjim brojem transfera. Eto, dogodi se ovako kao tebi ili imaš već djecu kao mi pa onda zbilja imaš o čemu misliti. Još ajde, mi imamo tu solo blastocistu, a ti si stvarno stavljena pred gotov čin. Ali da, kad dođe vrijeme, onda ćeš o tome.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
10/24-7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji