Spring nakon koliko planiraš u postupak ponovno? Ili FET? Nisam ubrala jel imaš smrzlića, oprosti. i oprosti ako je malo preizravno. Mi imamo još 5 embrija, nećkamo se što i kako i kad. Još je rano, znam, ali s obzirom da ne znamo što nas putem čeka i koliko će trajati, počeli smo i o tome razmišljati.
Mi imamo jednog smrzlica, ali nadam se vrijednog 🙈. Planiram cim dobijem zeleno svjetlo, a doktor mi je rekao minimalno godinu i pol cekati. Ma mozda je rano, ali znam kako je sve nepredvidivo i da zacas prodju godina pa i dvije jednom kad krenes s postupkom pa zato i mi već razmišljamo o tome
Da, kužim. Taj period neki i mi planiramo iako nisam išla na carski, ali me u međuvremenu čeka još neka operacija pa ću se i od tog morati oporavljati neko vrijeme. Držim ti najjače fige da je taj jedan vrijedan i dobitan!
Meni se čini da od tih naših embrija nijedan nije dobitan jer smo ih do sad vratili četiri i ništa.
Nikad ne znaš. Meni je moja bila 5.a u setu od 8.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Kosa ss u trudnoci poboljsa ob hormona. A makon poroda otpadne pa naraste nova. Ubiti tijekom. Trudnoce ispada jako malo kose pa se zato kosa izmijeni nakon poroda...generalno,meni je kosa pocela ispadati nakon cca 5mj s 1.djetetom(kasno je krenila otpadati, nez zasto...ono bas puno, ali kako je ona ispadala tako je rasla nova kosa. Mislim da vam tu samponi nece uvelike pomoci... Sto treba otpasti, otpasti ce 🤷
Ispravite me ako grijesim...
Dobro jutro kolegice majke 😆 nekad mi bude teško zaspati nakon noćnog podoja pa zujim i nekad ne zaspem do jutra, kao sad na primjer. Ima li nas još? 🤣
Emma pa super za maternicu! Što ti je ljudsko tijelo, eto, prođe sve i svašta i nakon svega bude okej.
I ja ću se danas zaletjeti do Pepca, možda nađem tog raka. Moja se fiksirala na nekog drmusavog ocufanog šarenog peseka od maloga još i samo njega hvata od svih vila i balerina koje je nadobivala, baš mi je to slatko.
Emma da, ma u pravu si, što je je, nikad ne znaš zbilja. Vidjet ćemo ako i kad se odlučimo, u svakom slučaju bih voljela iskoristiti embrije, ipak su naši.
E cure, mi za ovu bebu nemamo nikakav baby gym nit išta posebno. Stavljam ju na tvrdu podlogu i često se s njom igram, baš dosta vremena provodimo na podu i stavljam ju puno na trbuh, ne znam je li taj baby gym neophodan, s malim smo to imali, ali to mi je više smetalo nego koristilo. Igračkice joj povješam po kroviću kolica, skroz ok sad hvata to malo što oni hvataju u toj dobi.
Ivka, u pravu si, što treba otpasti, otpast će, sve je to od hormona, ali vjerujem da šampon ne može odmoći, a vjerojatno može malo ojačati to sve da baš ne završimo ko Smeagol 🤣
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
10/24-7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Da se ispravim:
Ivka, u pravu si, što treba otpasti, otpast će, sve je to od hormona, ali vjerujem da šampon ne može odmoći, a MOŽDA može malo ojačati to sve da baš ne završimo ko Smeagol 🤣
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
10/24-7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Dobro jutro kolegice majke 😆 nekad mi bude teško zaspati nakon noćnog podoja pa zujim i nekad ne zaspem do jutra, kao sad na primjer. Ima li nas još? 🤣
Emmapa super za maternicu! Što ti je ljudsko tijelo, eto, prođe sve i svašta i nakon svega bude okej.
I ja ću se danas zaletjeti do Pepca, možda nađem tog raka. Moja se fiksirala na nekog drmusavog ocufanog šarenog peseka od maloga još i samo njega hvata od svih vila i balerina koje je nadobivala, baš mi je to slatko.
Emma da, ma u pravu si, što je je, nikad ne znaš zbilja. Vidjet ćemo ako i kad se odlučimo, u svakom slučaju bih voljela iskoristiti embrije, ipak su naši.
E cure, mi za ovu bebu nemamo nikakav baby gym nit išta posebno. Stavljam ju na tvrdu podlogu i često se s njom igram, baš dosta vremena provodimo na podu i stavljam ju puno na trbuh, ne znam je li taj baby gym neophodan, s malim smo to imali, ali to mi je više smetalo nego koristilo. Igračkice joj povješam po kroviću kolica, skroz ok sad hvata to malo što oni hvataju u toj dobi.
Ivka, u pravu si, što treba otpasti, otpast će, sve je to od hormona, ali vjerujem da šampon ne može odmoći, a vjerojatno može malo ojačati to sve da baš ne završimo ko Smeagol 🤣
Oo ima nas još iz "noćne smjene" samo su nam satnice drugacije😂...ja oko 03h najviše uspijem pisati zato i odgovorim na hrpu toga😄👌.
Za embrije ja isto namjeravam potrošiti svoje..imam ih još 3.
Baby gym - pa i nije potreban. Dovoljna je zapravo samo tako podloga ako ćeš se sama sa svojim djetetom igrati ili da se dijete samo zabavlja na podu važno da ima rekvizite. Ja u gymu imam 100 stvari i nekad ne zna u što bi prvo gledala pa bi radije da mi je sve jednostavno. Ali eto dobili to na poklon🙈
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Jel vi jos pijete prenatale? Ja da al sam se prebacila na one iz DM-a mama. Puno su povoljniji a po sastavu slicni ko skuplji brandovi pa sad ne znam🤷♀️.
6/23 🩷
Za baby gym imam ga od prve al da nemam ne bi ga sad kupovala. Nije mi bilo bas od puno koristi s prvom osim sad na pocetku a onda i tako kasnije se vise igraju na trbuhu i love stvari iz tog polozaja. Puuno bitnija mi je dobra podloga.
6/23 🩷
Spring nakon koliko planiraš u postupak ponovno? Ili FET? Nisam ubrala jel imaš smrzlića, oprosti. i oprosti ako je malo preizravno. Mi imamo još 5 embrija, nećkamo se što i kako i kad. Još je rano, znam, ali s obzirom da ne znamo što nas putem čeka i koliko će trajati, počeli smo i o tome razmišljati.
Mi imamo jednog smrzlica, ali nadam se vrijednog 🙈. Planiram cim dobijem zeleno svjetlo, a doktor mi je rekao minimalno godinu i pol cekati. Ma mozda je rano, ali znam kako je sve nepredvidivo i da zacas prodju godina pa i dvije jednom kad krenes s postupkom pa zato i mi već razmišljamo o tome
Da, kužim. Taj period neki i mi planiramo iako nisam išla na carski, ali me u međuvremenu čeka još neka operacija pa ću se i od tog morati oporavljati neko vrijeme. Držim ti najjače fige da je taj jedan vrijedan i dobitan!
Meni se čini da od tih naših embrija nijedan nije dobitan jer smo ih do sad vratili četiri i ništa.
Znaš već s naših tema da se nikad ne zna i da uvijek sve bude kad najmanje očekuješ ili ne očekuješ. Ja vjerujem da se družimo opet na nekoj novoj temi, s novim bebicama. 💖
.
A za kosu, ja isto znam da mora otpasti šta mora, ali mi bude lakše kad kao bar nešto pokušam pa makar bilo i placebo 😅, ali mi lakše bude psihi.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Jel vi jos pijete prenatale? Ja da al sam se prebacila na one iz DM-a mama. Puno su povoljniji a po sastavu slicni ko skuplji brandovi pa sad ne znam🤷♀️.
Ja uzimam neke elemama. Nikad prije čula za njih, ali preporučili mi ih u ljekarni pa sam zato uzela.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
vidim da ste spominjale neku fb grupu, zanima me jel to jos zivo/aktualno? Ja nazalost ne stizem vise citati forum, vjerojatno necu bit ni ludo aktivna na fb, al dobro bi mi dosla info kada je koja faza za koji milestone i slicno, jer sam sve zaboravila. Jos sam uvijek aktivna u wa grupi od starijeg djeteta koja mi je bas puno znacila jer smo se tako sve pratile u kojoj fazi su nam djeca
3/2024 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji