Važna vještina
Cure, neizmjerno mi je drago da sam imala što čitati sad kad sam se ulogirala u Forum jer jedno vrijeme sam dolazila, a nije bilo neke aktivnosti…
Drago mi je da ste dobro vi i bebice i da nastavljamo ovdje s dijeljenjem tegoba, ali u novom ruhu. 😅
Mi smo dobro. Nas bebac je prosli tjedan obavio cijepljenje, dobio je kilogram od zadnjeg pregleda, napreduje dobro. Nije imao temperaturu, ali je bio baš prilično razdražljiv, a u isto vrijeme ga je počeo mučiti trbuščić (proljev) pa ne znam jel ima uopće veze sa cijepljenjem ili ne. Inače, trebalo nam je neko vrijeme da meni dođe mlijeko i to mi je baš teško padalo a moram priznati da i sad ima dana kad primjetim da ga je manje jer se ne mogu natjerati piti i ispravno jesti, a onda se naravno osjećam krivom pa se opet potrudim… Dam mu onda dohranu za tih par desetaka ml koliko mu usfali, a voljela bih da mogu poraditi na tome da ima uvijek dovoljno jer isto znam osjećati krivnju jel mu dovoljno samo sisanje ako mu ne ponudim i bočicu.
Što se tiče mene, mislim da sam se dobro oporavila, ali i mene užasno boli donji dio leđa, nekad toliko da ga čak teško i nosim, trebala bih krenuti na vježbanje ponovno. Maria, koga su tebi preporučili? Osobito me zanima ovo za masažu ožiljka…
.
Pozdrav vama i vašim bebicama 💖, ja imam osjećaj da je prošlo pola godine od poroda, a ne samo 2 mjeseca 😅, nadam se da tipkamo sada više ovdje.
Natalija Lisska, možeš ju potražiti na facebooku i/ili instagramu 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji