Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boogie
    22. Rujan 2025. 11:08

Ivka a baš mi je žao. Po svemu što pišeš čini se da radiš sve ispravno, možda je jednostavno faza i to što je beba mala i sazrijeva. Moja beba je tako znala plakati navečer prije i tijekom podoja, to se s vremenom smirilo i na koncu je prestalo pa se evo nadam da će i tebi tako, vjerujem da ti je stresno, a i da možeš u miru ići s njom okolo. Drži se.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
    7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻

Emma05
    23. Rujan 2025. 02:44

Ivka025

Emma05

Ivka025

Cure, ja sam napravila grupu na fejsu, zove se jednostavno-Ljetne bebe/mame 2025.

Ukoliko bude zainteresiranih, pridruzite se grupi, ukoliko ne bude, lako cu je kroz neko vrijeme izbrisati.
    Poanta grupe jest da budemo cesce aktivne i dostupnije jedna drugoj kad nam pomoc treba ili samo kad se zelimo javiti kao ovdje na forumu. Bude li interesa, nakon nekog vremena, grupa ce postat privatna. Po meni je poanta da se prikljuce cure koje su ovdje bile aktivne 🤗
    Nadam se da ce biti zainteresiranih 😁

Ne nalazim grupu na fejsu.

Tocno se zove Ljetne bebe/mame 2025
    Oces mi se javit imenom i prezimenom na fuky91@gmail.com pa te dodam, pise mi da je grupa javna ne znam zasto se ne vidi(nisam nikad pravila grupe na fejsu pa ti ne znam pomoc 😬)
    Imas li ti ideju do cega bi moglo biti? 🙈

Ne nalazim. Mislim da grupu moraš "otključati" da bude vidljiva. Ali nema smisla ionako jer većina želi ostati tu, jako malo nas je ovdje ostalo. Ja isto volim koncept foruma pa bi mi žao bilo da utihne skroz. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

Emma05
    23. Rujan 2025. 02:53

Jeli imala koja od vas carski rez? Planirate li rehabilitaciju istog? Također su mi i kosti dosta lošeg osjećaja..kukovi me jako bole i smetaju..ostali zglobovi baš bolni pogotovo od ruku..stiskanje šake i sl. Trudila sam se kroz trudnoću max suplementorati, čak sam dodatno pila i kalcij kojeg nema u prenatalu (bar onaj koji sam ja pila nema), vitamin D, omegu i ostalo...i dalje pijem. Ja sam izašla iz bolnice sa 82 hemoglobina, jako sam bila anemična do te mjere da mi se mutio vid i mantalo mi se. Kratkotrajne nesvjestice. Plakala sam prva dva tjedna da ce mi dijete ispasti iz ruku koliko sam bila slaba. Srećom mama je bila dosta sa mnom pa mi je pomagala jer neznam kako bi taj najteži period izgurala. Sada evo 10i tj ja se i dalje osjećam nekako bolno, ne rez nego tijelo općenito a kosti i zglobovi su mi očaj. Imate li kakav savjet što još napraviti?! Dok se nisam raspala kao staro željezo😄😜👌

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.