Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _spring_
    07. Srpanj 2025. 08:27

greta10

Boogiepa evo i tebe, cestitam🎉🎉🎉
    Springa losih iskustava ima uvijek i svugdje, nemoj da te to obeshrabri. Lakse je napisati lose nego dobro iskustvo💪
    Sretno cure svima ovaj tjedan🤞
    Petrucika uskoro mjesec dana, tocno za nepovjerovat kako vrijeme leti.
    —-
    Off topic- jel neka mozda negdje vidjela kupace gace koje su visoke i cvrste gore, gledala sam hm i online ima svasta al u cvjetnom je dosta rasprodano pa nisam nasla.

Pogledaj C&A, ne znam jel to što tražiš, tik ispod pupka su. Ja sam ih probavala sad u trudnoći jer sam mislila da će biti ok preko trbuha, ali previše su stiskale, tako da ti možda bude i ok. Vidim da imaju i online te koje sam vidjela uživo pa baci oko jel to to što tražiš. 

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• LuI
    07. Srpanj 2025. 10:02

Boogie, čestitke, drago mi je za dobro iskustvo, želim tebi i bebici da ste brzo doma ❤️mislim da te nitko ne doživljava kao padobranku ❤️

Baby E 09/2022 ❤️
    Baby M 07/2025 💙

• cordis00
    07. Srpanj 2025. 10:33

Boogie cestitam, eto bas na termin, drago mi je da je sve proslo dobro❤️. Uzivajte i mazite se🥰.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    07. Srpanj 2025. 11:01

Noogie cestitke na rodenju i sad se pazite i mazite i uzivajte!! Spring jos malo eto nam i tebe u klubu nivipecenih mamica🙏greta daa ja i ti smo dan razlike!! Ja 12.6. Ti 13.6. Ako me ova moja pamet jos sluzi!! Evo nam uoravo bilapatrinazna dibilaje do sad 680 g s tim da je ina i dalje zuta pa kaze da je to super jer ipak je izasla sa zuticim i ima ju ocigledno jos uvik!! U cetvrtak kontrola orva kaze da ce orfijatrica vudit ice joj vadit krv za bilirubin!! Meni je rekla da uvedem jos jednu bicicu AD sad imamo tri zbig zutice orije valjda prode!! A i ja nemam dovoljno mlika uspijem izdijit iz obr skupa oko 80ml a ona pojede oko 100 do 120 ml!!! Eto pa ce ko vidit!! Ja i dalje birbu vidim sa desnim cicom

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.