Uf Cordisoo najezila sam se. Bas mi je žao. Nek sto prije ozdravi. A jel imamo povišen bilirubin pa je bio žućkast? Moj je imao granični bilirubin, ali mi se cini da se dobro iscistio. A kako su cure?
Mene je tako strah tih nekih bolesti da ne prepoznam na vrijeme jer kcer nije imala nikakvih bolesti do 1.5 godine zivota onda je bila dobila upalu uha. A vjerojatno zato sto je cijelo vrijeme bila na profilaksi antibiotika zbog bubrega. I viroze sto je imala u životu njoj bi doslovno bilo slabo mozda par sati najduže dan, al ja bi od nje sve skupila i bolovala po tjedan dana.
Nego jel jos kome bebe luduju u noci punog mjeseca? Moji oboje su i u trbuhu bili zivahni, ali i tokom noći kad su se rodili prvih par mjeseci izrazeno. Oči ko sova, uopće nije htio spavati, vec sam se brinula dok nisam vani vidila mjesec. 🤨😵💫🤦
Na otpusnom pismo nije bio napisan bilirubin, vjer su radili transkutano mjerenje. Nije bio strasno zut, a ovdje su mu povisene vrijednosti, ali ne za terapiju. I mlada je imala zuticu tako da sam ju samo hranila i suncala. Tako sam i njega cesce pa sam povezivala sve s tim, jedino kad se fibrica javila, onda smo ga odmah odveli. Pa sad, jel bolest krenila vec u sri il cet, tko ce znati, u sri mi nije bio vruckav.
Cure su ok, imale 1 dan smrkav nosic i bile subfebrilne, ja nisam ni skuzila iskreno nego mi muz rekao.
👩33g👨33g 👧👧👶
A bilo mi je u cet jako tesko, kad smo tek dosli su nas stavili u sobu da smo skupa i kad su ga pregledali, uzeli uzorke, rekla mi je dr da sumnjaju na sepsu i meningitis i da ide u jil, tako da sam dusu isplakala i bilo mi je jako tesko.
Al hvala bogu ipak je sve virusno i trebao bi se skroz oporaviti, nije ni na kisiku, samo ga monitoriraju jer je jako mali i dobivao je antibiotike, ali kako je sad dokazan virus, ne znam hoce mu nastaviti ili ne, ali bitno da ide na bolje, da jede izdojeno mlijeko. Jedva cekam pon da smo skupa, tesko mi je sta smo razdvojeni, ali tako mora biti.
Bas mi je zao... Ali dobro je da si odmah reagirala i na vrijeme znas sto je, tamo ga prate i cuvaju... Nek ti sto prije prodje to vrijeme razdvojenosti, a za malenog ne sumnjam da ce lavovski to preboljeti za čas. ♥️
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Hvala svima na čestitkama cure❤️
Cordisoo hoću cijeli dan komentirati, ali nikako stići. Baš mi je žao to pročitati! Držite se svi, upravo je to moj veliki strah kad malog ponovno počnemo slati u vrtić, pogotovo sad ljeti kad su spojene grupe i svaki dan drugačije. Kak si znala da trebaš u zaraznu s njim? Oprosti ako si negdje napisala. Kak je on sada?
E, išle smo isti dan doma, možda smo se i vidjele negdje u prolazu.
Spring ma i da te ona kojim slučajem potrefi, ne mora značiti da će ti biti na porodu. Mene je zaprimila jedna doktorica, a druga bila tamo dok sam rađala. Bude sve ok. Još ti je malo ostalo!
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Cordis00 ajme grozno, bas mi je zao!! Samo nek sto prije ozdravi da budete skupa, drzim fige da ste brzo doma!
.
Grizli moja vec nocima luduje i nema spavanja. Ja sam pripisala to punom mjesecu 🙈 Nocas je ajde samo do 2 i onda mi je dala malo mira, a ja sam pregazena koliko ne spavam... Mislim da smo imale i neki skok u razvoju jer je na cici 0-24 bila neka 3 dana, danas je malo mirnija situacija
Iskreno zarazna je po meni najbolja bolnica, stvarno kad god posumnjam na tezi infekt kod djece da je za intravenozni antibiotik ili hosp, uvijek idem u zaraznu, meni su blizu i klaiceva i vinogradska, ali evo klaiceva nema dezurnog radiologa (kad sam malu vodila zbog drugog bronhiolitisa u klaicevu, jer je i uslijed svega prestala dojiti i mokriti pa je dehidrirala i htjela sam da joj daju infuzije, poslikali su je i rekli ocitanje za par dana i pustili kuci, a dnevnu bolnicu nemaju il tad nisu imali pa joj nisu niti dali infuziju, sutradan sam ju vodila u zaraznu gdje su je skroz obradili i odmah nas primili da joj daju infuziju i aspiriraju disne puteve, dijete kroz dan zivnulo i pocela dojiti tako da smo brzo isle kuci. Otad vise ni ne pomisljam na druge bolnice iskreno.😅
👩33g👨33g 👧👧👶
Spring jako je puno dezurnih u smjeni, tako da se nemoj brinuti oko tih stvari. Ja sam isto svasta procitala o toj dr, ali evo meni je ispala skroz ok, ima neki svoj nastup istina, ali meni to nije smetalo, mozda se netko ne nade s njom na valnoj duljini, al nije bila nit gruba nit neugodna. Sretno ti❤️.
I hvala cure na podrsci, ma sad mi je vec lakse jer znam da ce bit sve ok, danas je i zivlji, bolje doji, bio je febrilan samo prvi dan bolesti, sad je muz preuzeo pa je s njim do kraja posjeta jer se smije samo jednom izmijeniti roditelj. Bitno da se bolest dalje ne komplicira i da ce proci bez posljedica, a izgurat cemo (nadam se) do pon ujutro, tako mora biti i gotovo.
👩33g👨33g 👧👧👶
Cordisoo da, to je istina. Najbitnije da je mali dobro i da će sve biti ok.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Sortiraj odgovore
Najstariji