Evo da se javim da se jutros u 7:41 rodio nas mali djecak od 3650g, 52cm, odlucio je zeznut mamu pa se i ok kao seka okrenio licem.
Porod na Merkuru, pisem kasnije malo vise :).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Evo da se javim da se jutros u 7:41 rodio nas mali djecak od 3650g, 52cm, odlucio je zeznut mamu pa se i ok kao seka okrenio licem.
Porod na Merkuru, pisem kasnije malo vise :).
Čestitam!!! Cijelo vrijeme refresham da vidim jesi se javila. Držite se i oporavljajte!
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Cordisosretnooo, navijamo da je to to i da je čim brže i bezbolnije ✨
Springhvala na pitanju, zasad sve po ps-u. Jako bi puno sisao, ali srećom stvarno imam puno kolostruma i ide nam, dam mu kad god traži. Mazimo se, papamo i jedva čekamo doći doma 🥰 mirna je beba, samo da mu se maziti i sve je ok. Ja sam bome tek danas počela osjećati koju upalu mišića imam od poroda 😆 ali ovak super, niti što krvarim puno, sve mogu normalno, stvarno se dobro osjećam
Joj kako je to lijepo čuti, da vam tako i ostane i da svi idemo tvojim stopama! 😅
.
Cordisoo, i ja stalno čekam hoćeš se javiti... Čestitam vam i dobrodošao, maleni! Odmarajte i mazite se pa nam tipkaj kad dođeš sebi! 💓
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Cordisoo, čestitke, brzo se oporavi, sve najbolje tebi i bebici 💙
Baby E 09/2022 ❤️
Baby M 07/2025 💙
Cordiso čestitam 🥰 žao mi je što je beba malo zeznula, to su baš teški porodi. Želim ti što brži oporavak. Jesu te smjestili na patologiju ili tamo kraj rađaone na odjel?
Cardiso čestitam 🥰 želim ti brz oporavak, mazite se i uzivajte😊
2016 💙
16.10.2024. +
Evo ukratko, trudove sam skuzila tako kako sam vec pisala oko 14:30, al skroz blago pa bi doslo i proslo, poslala muza na koncert i vratio se oko ponoci na kraju, rekla sam da ne mora zurit jer se sve cak i skroz smirilo pa sam oko 23:30 isla lec. U 1:30 je opet krenilo pa kako sam se digla, samo sam naglo prokrvarila, dosta krvi mi se slilo niz noge pa smo odlucili tad kreniti. Stvarno grad prazan bio, vec sam oko 1:45 bila u obradi, dosla 6 cm otvorena, ctg ne ocitava trudove iako sam ih ja osjecala kao i kod kuce onako periodicno, nista strasno, oko 2:45 ulazim u box i uzimam epiduralnu. Oko 4 su me gledali, nisam se otvarala dalje od tih 6 pa mi ukljucuju drip, mene dobro drzi epiduralna, cak sam isla i na loptu sta mi u Vinogradskoj nisu dali zbog epiduralne. U 6 nova kontrola, i dalje 6 cm, a trudovi po ctg-u s dripom i dalje skoro nista. Tako da su to ocito moji trudovi takvi bili, do izgona se nisu ni ocitavali, a imala sam ih. I zovem iz nazad u 7 da me provjere i tad sam bila 10😅. Pa sam ih zvala opet u 7ipo da osjecam da se spustio, odjednom usli njih 4 dr, nekad tokom noci su mi napravili i uzv u boxu i prof Habek gleda i kaze stav licem. A meni se smucilo, odmah mrak pao na oci, s malom sam se toliko ispatila strasno, pukao mi i cerviks, naskakali na mene, to sve trajalo jako dugo, ma koma.
A prof bio smiren i govori njima sta da rade, bez skakanja po trbuhu, znaci mali je u 2 truda izletio van, bez ikakve traume, ja nisam popucala, nisam sivana. Usudila bi se rec gotovo bezbolan porod, super se osjecam, odma sam rekla da ga donesu. Umorna sam jer nisam spavala vec od 2ipo popodne do jucer, al dobro. Malo je imao nizi secer kad su ga gledali pa je dobio infuziju, al sad je sve dobro hvala bogu. Kazu da kod mene sve naopako, prvo djeca naopaka pa onda i posteljica jer je imala neku akcesornu zilu i sva sreca da ju dr slucajno nije prokinula kad mi je busila vodenjak, svi su dosli gledat posteljicu🙈.
Tonkica smjestena sam tu na gini, patologija gdje su trudnice jer na babinjacama nema mjesta. Stvarno sam prezadovoljna kako je ispalo, kolike su sanse da ce se i on okrenit na kraju licem i opet je sve dobro proslo; stvarno sam zahvalna svima!
Stalno je na sisi, ne pusta me, malo mi se grci maternica pa me boli, al proc ce.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Eto muz ima pricu s poroda, svi su pitali oce mali bit Marko🤣. I hvala sta ste mislile na mene❤️.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji