Cordiso i ja sam tu, u 211. Ak uspijem dođem mahnuti sutra prije nego idemo. Baš mi je drago da je sve tak dobro prošlo, uživajte 🥰
Došla sam vidjet, nakon par dana što nisam bila, jel Cordisoo rodila kad je bio koncert 😁 e pa čestitam ti od srca, želim malenom (Marku) predivno djetinjstvo, puno sreće, mira i zdravlja. I da ga sekice paze i maze 🥰 mami brz oporavak i čelične živce nakon toga 😀
Pre zanimljiva priča i super je sve ispalo na kraju.
Sa zakašnjenjem čestitam i Grizli tebi i tvoja priča me držala kao neki napeti triler dok sam čitala post. Nadam se da uzivate i da spavate kolko tolko dovoljno.
Lolola, znam da tipkam puno dana nakon što si pisala, krenula sam tipkat, al uvijek nešto uleti i nikako. Ugl, ful suosjećam za hranjenje uspavane malene, ja sam se napatila s malim, a njega sam hranila na bočicu pa sma bar bila utoliko mirna jer bi znala kolko je pojeo. Ubilo bi me da ne cicao a da ne znam jel mu dosta ili ne. A svako hranjenje sam bila znojna od stresa jer sam ga jedva silila da jede. Samo hoću reć da će bit lakše, samo da malo ojača i to je to. Nemoj odustati od dojenja, evebtualno da se taj neki kraći period pokušaš mozda izdajati pa da ponudiš nakon dojenja. To ovako amateraki pišem, a vjerujem da si već pričala i sa patronažnom i ostalim stručnim licima. Ugl, drzim fige da ti je ta tema već sad nevazna i iza vas. ❤️🙏
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
I Spring, jedan veliki zagrljaj za tebe 🫂🫂🫂❤️
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Cordiso cestitam od srca bas mi je tvoja prica onako jedna flegma nema stresa nema panike samo opusteno i bravo za tebe sto si to tako podnila svaka cast!! A prica o porodu plus koncert je stvarno posebna i imat ces sto pricati malenom kako je odlucio doci bas na nemili spektakl i zaista je posebna prica!! Zelim ti brz oporavak a malenom sretno i dugo djetinstvo!! Cure lista nam s porodima lagano ide kraju nemamo uvid koliko vas jos ima sto celate ali zelim vam brz i sto manje bolan porod i kad ovo pisem tocno ne virujem ni ja da san rodila evo bit ce jos malo misec dana!!! Leti mi sad to vrime cudo jedno!! Laku noc cure od mene i Roze🩷
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Joj cure, divim vam se i da se vaša hrabrost i lijepi porodu prenesu i na nas koje smo ostale.
Tinchilina, Petrucika 💓
Pozdravi za vas i vaše bebice, nadam se da ide sve dobro 💖
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji