Cordiso i ja sam tu, u 211. Ak uspijem dođem mahnuti sutra prije nego idemo. Baš mi je drago da je sve tak dobro prošlo, uživajte 🥰
Došla sam vidjet, nakon par dana što nisam bila, jel Cordisoo rodila kad je bio koncert 😁 e pa čestitam ti od srca, želim malenom (Marku) predivno djetinjstvo, puno sreće, mira i zdravlja. I da ga sekice paze i maze 🥰 mami brz oporavak i čelične živce nakon toga 😀
Pre zanimljiva priča i super je sve ispalo na kraju.
Sa zakašnjenjem čestitam i Grizli tebi i tvoja priča me držala kao neki napeti triler dok sam čitala post. Nadam se da uzivate i da spavate kolko tolko dovoljno.
Lolola, znam da tipkam puno dana nakon što si pisala, krenula sam tipkat, al uvijek nešto uleti i nikako. Ugl, ful suosjećam za hranjenje uspavane malene, ja sam se napatila s malim, a njega sam hranila na bočicu pa sma bar bila utoliko mirna jer bi znala kolko je pojeo. Ubilo bi me da ne cicao a da ne znam jel mu dosta ili ne. A svako hranjenje sam bila znojna od stresa jer sam ga jedva silila da jede. Samo hoću reć da će bit lakše, samo da malo ojača i to je to. Nemoj odustati od dojenja, evebtualno da se taj neki kraći period pokušaš mozda izdajati pa da ponudiš nakon dojenja. To ovako amateraki pišem, a vjerujem da si već pričala i sa patronažnom i ostalim stručnim licima. Ugl, drzim fige da ti je ta tema već sad nevazna i iza vas. ❤️🙏
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
I Spring, jedan veliki zagrljaj za tebe 🫂🫂🫂❤️
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Cordiso cestitam od srca bas mi je tvoja prica onako jedna flegma nema stresa nema panike samo opusteno i bravo za tebe sto si to tako podnila svaka cast!! A prica o porodu plus koncert je stvarno posebna i imat ces sto pricati malenom kako je odlucio doci bas na nemili spektakl i zaista je posebna prica!! Zelim ti brz oporavak a malenom sretno i dugo djetinstvo!! Cure lista nam s porodima lagano ide kraju nemamo uvid koliko vas jos ima sto celate ali zelim vam brz i sto manje bolan porod i kad ovo pisem tocno ne virujem ni ja da san rodila evo bit ce jos malo misec dana!!! Leti mi sad to vrime cudo jedno!! Laku noc cure od mene i Roze🩷
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Joj cure, divim vam se i da se vaša hrabrost i lijepi porodu prenesu i na nas koje smo ostale.
Tinchilina, Petrucika 💓
Pozdravi za vas i vaše bebice, nadam se da ide sve dobro 💖
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Tonkica moze, kucni prije nego budes isla :).
Ja sam susjeda 212😅.
I mi se jos navikavamo, mali stalno hoce visit na sisi i kad bi papao i ovako za spavanje tako da je stalno na meni, hvatam sekunde za wc😅.
Sad sve cekam da pokusa zaspat kratko u kreveticu da se istusiram.
Cure sretno koje jos odbrojavaju, boogie i ostale sretno danas na pregledu🥰.
👩33g👨33g 👧👧👶
Cure, ja sam rodila jučer popodne, na termin.
Znam da sam padobranka na temi, ali evo još jedno iskustvo s Merkura. Došla sam oko podneva s blagim trudovima otvorena 3 cm. Trudovi su mi trajali od 4 ujutro. Zaprimili su me u odveli na odjel, obavila sam klistir, tuširanje, uvođenje braunile. Kad su me smjestili u boks, doveli su mi i muža.
Spojili me na ctg i nakon nekih sat i pol prokinuli vodenjak. Nakon toga se sve dosta ubrzalo, trudovi su postali baš jaki i intenzivni, jedva prodisivi. Dok sam ipak odlučila da bih možda epiduralnu, bilo je fest kasno i krenuo je izgon. Bilo je fakat bolno i mislila sam da ću skončati tam na tom krevetu(btw krevet u rađaoni je TOP, preudoban za razliku od onoga na kojem sam rađala prvi put). Izgon je trajao nekih pola sata, sveukupno 6-7 trudova i beba je uz veliku pomoć primalja i doktorice bila vani. Nisam popucala zahvaljujući njima, a oporavak mi je u usporedbi s prvim porodom nebo i zemlja. Mogu sjesti, hodati, nisam kompletno strgana.
Što se Merkura tiče, prostor je stvarno super, čisti se stalno, ima wc papira i papira za ruke i u rađaoni i na odjelu(barem sada), sobe su čiste, sa svojom prostranom kupaonicom s tušem, tv-om i klimom. Sestre su uslužne, ljubazne, sve pomognu.
Ne forsira se dojenje, potiče se, ali uzmu bebe na dohranu ako se traži. Novost je da se vodi dnevnik dojenja, jedan list papira na kojem u tablicu upišete kad i koliko dugo je beba dojila ili išla na dohranu pa uzmite neku kemijsku sa sobom.
Dva sata nakon poroda donijeli su mi obrok, bez obzira što je večera odavno prošla.
Rađa se u njihovim spavaćicama, kasnije si u svojoj, ali se može tražiti i njihova.
Ukratko, jako lijepo iskustvo.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Čestitam Boogie! 😍 Ja te uopće ne doživljavam kao padobranku, ne znam zašto to kažeš. 😅 Hvala ti za iskustvo i drago mi je da je sve dobro prošlo iako je bilo bolno i da su ti bar malo olakšali.
.
Cure, kako svaki dan neka javi, mene sve veća frka jer znam da se sve više približava meni... A vi ste sve to nekako stojićki odradile... Drago mi je čitati ova dobra iskustva s Merkura jer na fejsu u onoj grupi Porodi, su se nešto zaredale loše recenzije i iskustva pa se čovjek uvijek zapita...
Ne znam tko ima preglede i koliko nas je ostalo, ali sretno svima! 🍀✨
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Boogie pa evo i tebe, cestitam🎉🎉🎉
Spring a losih iskustava ima uvijek i svugdje, nemoj da te to obeshrabri. Lakse je napisati lose nego dobro iskustvo💪
Sretno cure svima ovaj tjedan🤞
Petrucika uskoro mjesec dana, tocno za nepovjerovat kako vrijeme leti.
—-
Off topic- jel neka mozda negdje vidjela kupace gace koje su visoke i cvrste gore, gledala sam hm i online ima svasta al u cvjetnom je dosta rasprodano pa nisam nasla.
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji