Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    11. Srpanj 2025. 20:58

Dakle ako je bila dezurna proslu sub, ne vjerujem da je i ovu sub. Ako o istoj pricamo.
    Meni je ta dr bila skroz ok🤷🏼‍♀️

👩33g👨33g 👧👧👶

Nikkitta
    11. Srpanj 2025. 21:13

Spring hvala ti puno na odgovoru.🙏🏼 Ja imam problem sa spavanjem od 2020. od jedne hormonske terapije koju sam bila prisiljena piti čekajući operaciju. Baš me to sjebalo i nikad san nisam vratila kako treba. U trudnoći, osobito 1 tromjesečje, to se još pogoršalo, a sad u 2 tromjesečju je malo bolje. Ne dižem se piškiti, ali svejedno se budim barem 3-4x jbg. Kakva krvarenja si imala do 22 tt, zbog čega? Ja sam, nažalost, prokrvarila u 19 tt i bila sam izvan sebe, u bolnici su me držali 5 dana da bi me tek onda gledali i utvrdili hematom (kad sam prestala krvariti). Onda sam opet ovaj tjedan ugledala krv, ali samo spotting, ogrebala me Utrogestan 300 mg. Vratili me na Cyclogest. Nadam se da će sve to sad se smiriti. Zato su mi preporučili Roidakal, a do sad sam uzimala Mg glicinat 400 mg pred spavanje da me uspava jer prolazi krvno-moždanu barijeru, pa sam sad uvela i Biolectra magnezij citrat 300 mg i sad bih trebala i Roidakal, gdje vidim da je Mg oksid. Ne znam koliko toga je previše, ukinula sam par dana Mg glicinat i odmah lošije spavam, jer Mg citrat jest za grčeve, ali ne prolazi krvno/moždanu barijeru tako da ne uspavljuje mozak. Sretno tebi i svima u isčekivanju poroda. 🍀🥰

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• popololo2
    12. Srpanj 2025. 00:51

Command Legit Quaaludes 300mg Medication Here Whatsapp +1(260)-302-1615 Xanax 300mg,Oxycodone,Percocet,Vyvanse,Ketamine,Adderall for sale, Quaaludes pills 300mg for sale los angeles cheap Quaaludes 300mg Pills online, buy Quaaludes generic online original Quaaludes Medication 300mg for sale uk,buy Quaaludes 300mg (Methaqualone) without prescription online, buy Quaaludes 300mg Medication online, buy Mandrax 300mg from online pharmacy with saturday delivery Buy Quaaludes 300mg (Methaqualone) Pills online Whatsapp.+1(260)-302-1615 buy Quaaludes 300mg Medication online, buy Quaaludes Medication 300mg from online pharmacy with saturday delivery buy Mandrax pills 300mg online no prescription, buy Quaaludes 300mg Medication online without script, buy Quaaludes 300mg with cod 

https://buysuboxoneonlinestore.com/product/cheap-quaalude-mandrax-ludes/
    Whatsapp/Call/Text:+1(260)-302-1615  
    https://buysuboxoneonlinestore.com

_spring_
    12. Srpanj 2025. 07:43

cordis00

Dakle ako je bila dezurna proslu sub, ne vjerujem da je i ovu sub. Ako o istoj pricamo.
    Meni je ta dr bila skroz ok🤷🏼‍♀️

Hej, ne znam jesi bila kod te, ali stvarno sam pročitala jako puno komentara na dr Žanu (zaboravila sam prezime) i njene grube i nezainteresirane preglede... Ja sada idem prvi puta kod dežurnog pa valjda neću baš biti sreće da je ona. 🙈
    Ja se sjećam da si ti spomenula da je dr koja te pregledala skroz draga i da nije htjela ništa požurivati. Ja bih to isto jako voljela jer prema izračunu mog dr, imam još koji dan, po njihovom sam danas 40+1, ali prije 2 dana je bilo sve ok na pregledu, otvorena prst do plodovima ovoja, valjda će i danas pa će me pustiti doma da čekam. Tu večer nakon pregleda i jučer cijeli dan sam imala povećanu rozu sluz, ja bih rekla da mi se već neko vrijeme razlaže taj sluzni čep jer je stvarno drugačije, a jučer je bilo eto prošarano i krvlju, iako nije ništa ispalo u komadu kako sam vidjela na netu da to izgleda. 
    .
    Jeste vi stigli doma? Prekjučer je bilo baš puno bebica na otpustu, tek poslije sam se sjetila da nisu mozđa među njima i vaše bebice 🤭, kako mi je to bilo dirljivo gledati kako odlaze, suze su mi navrle. 💖
    .
    Draga Petrucika, baš se boriš! Drago mi je da tvoja Roza tako dobro napreduje, nadam se da će se i tvoja bol i upala uskoro smiriti. ☺️♥️

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

_spring_
    12. Srpanj 2025. 08:05

Nikitta, 

Ja ti još uvijek nemam odgovor zašto se to događalo i mogu ti reći da me i sad kopka, a tad dok se događalo me izluđivalo 🙈. 
    Ne volim biti bez odgovora, a to što sam imala prethodno spontani u ranim tjednima mi je baš otežavalo i utjecalo na psihu. Uglavnom, dva tri puta je bilo svježe krvi i tad sam uvijek išla na hitnu i uvijek je bilo sve ok, nisu mogli vidjeti uzrok krvarenja u smislu da se radi o posteljici, hematomu ili polipu. Dva puta su me pustili kući jer već kod njih je krvarenje prestalo i nije se vidjelo u rodnici nikakvo aktivno krvarenje, a jednom kad je bilo obilnije sam ostala u obradi preko noći, to je bilo i zadnji puta kad se dogodilo krvarenje, negdje u 22. tjednu. Sukrvica i obojani rozi iscjedak sa žilicama mi se dosta često javljao, ali su me doktori uvjeravali da je to ok dok nema svježe krvi pa sam učila živjeti s tim (ili nisam jer mi je svaki odlazak na WC bio muka). Ono što me tješilo je mirnoća mog ivf dr kojem sam stvarno vjerovala i njegovom timu jer sam znala i tamo otići na kontrolu kad me jako prao strah i svi su uvijek govorili isto, uključujući doktore u Petrovoj: da su krvarenja česta u trudnoćama i da im se ne zna često uzrok i nikada se ne sazna. Da je trudnoća sasvim uredna, da sve izgleda dobro, jedino da primjećuju da mi je cerviks baš jako jako prokrvljen i da se vjerojatno događaju mikro krvarenja i oštećenja usred naprezanja (naveli su mi i veliku nuždu kao dovoljno naprezanje za pucanje kapilara). Uvijek su mi detaljno pogledali bebicu i na hitnoj i privatno i to me smirivalo, osobito nakon tjedana kad sam ga osjećala svaki dan pa se nisam morala pitati je li još uvijek tu. 
    Ja sam koristila cyclogest i prolutex negdje do 13. tjedna ako se dobro sjecam, dalje sam nastavila s duphastonom, a u Petrovoj su mi to zamijenili jednom prilikom za utrogestan i tad mi se 2 tjedna nije smirivala ta sukrvica jer mislim da mi nikako nije pasalo išta gurati unutra pa mi je moj dr predložio da se vratim na duphastone opet i tad mi se smirilo. 
    Žao mi je da ti se to događa jer znam kako je stresno, pogotovo nakon nekih ne baš lijepih životnih iskustava, a vidim da si ih imala. Ja se pitam otkud tolika pojava krvarenja sada u trudnoćama jer čini mi se da za svaku drugu trudnicu pročitam da joj se događa nešto slično.
    Vjerujem da će biti sve ok, već ste prešli super tjedne i meni je to davalo vjetar u leđa, a i ove cure tu na forumu. Sretno i mirno do kraja! 🍀♥️☺️

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• cordis00
    12. Srpanj 2025. 08:18

Spring ja sam se kontrolirala kod dr Stasenko, kad sam trebala na kontrolu mimo njene amb, spustila se dolje, stvarno jako draga i pristupacna.
    Dr. Zana je bila u sub dezurna pa me to jutro gledala, a kako sam dobila trudove, prokrvarila i dosla tu noc sa sub na ned, ona je i dalje bila u dezurstvu pa je pred jutro dosla u box, meni je ona bila simpaticna, nije mi bila gruba, evo ne znam. I u boxu kad se mali okrenio licem, donila je uzv za provjeru i mislim da je ona isla trazit prof da dode, nije prenila na mene nikakvu nervozu, ja sam vec htjela tiskati, ali mi je par puta ulazila kao pomalo pomalo, ja sam mislila da me nije dozivila, a muz mi je objasnio da je skuzio da se u biti ceka prof, a da nije htjela nista direkt rec da mi stres ne napravi. Tako da od mene za nju samo plus.

Da, mi smo dosli doma u uto, bio mi je uspavan i hranila sam ga cesce, dobro je piskio i kakao, malo je zuckast bio pa mi se to sve cinilo u sklopu toga, u cet sam mu izmirila fibru i odvela ga na zaraznu, ugl od cura je skupio enterovirozu, ali kako je mali, kod njega je preslo u krv i razvio je enterovirusni meningitis tako da je na intenzivnoj, ja mogu bit od 13-18, ostalo se izdajam i nosimo mu, nadamo se skupa od pon na odjel.

👩33g👨33g 👧👧👶

_spring_
    12. Srpanj 2025. 08:34

Pa hvala ti na ovome, sad si me baš umirila! Stvarno je valjda sve individualno i treba uzeti s rezervom...
    .
    O baš mi je žao! Ali mamin je on borac, vjerujem da će biti sve ok. Vjerujem da će ti biti sto puta lakše kad budeš mogla biti cijelo vrijeme s njim... Kako si ti?

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• cordis00
    12. Srpanj 2025. 08:56

A bilo mi je u cet jako tesko, kad smo tek dosli su nas stavili u sobu da smo skupa i kad su ga pregledali, uzeli uzorke, rekla mi je dr da sumnjaju na sepsu i meningitis i da ide u jil, tako da sam dusu isplakala i bilo mi je jako tesko.
    Al hvala bogu ipak je sve virusno i trebao bi se skroz oporaviti, nije ni na kisiku, samo ga monitoriraju jer je jako mali i dobivao je antibiotike, ali kako je sad dokazan virus, ne znam hoce mu nastaviti ili ne, ali bitno da ide na bolje, da jede izdojeno mlijeko. Jedva cekam pon da smo skupa, tesko mi je sta smo razdvojeni, ali tako mora biti.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.