Cordisoo, kakvo je stanje? 😅 Neces valjda roditi na ovaj veliki dan... A dobro kaze Tonkica, prazno je sve, mislim da nemas brige sto se toga tice.
.
Kako ste vi, Tonkica?
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Cordiso sretno ako krece🤞🤞
Mi isli na fuliranje prosetat, tolko je pusto ko da je nedjelja ujutro a ne subota navecer. Bar smo dobili hranu odmah i potrudili su se jer nema ljudi😅
Curica 6/23 🩷
Hvala cure. Evo cekam muza pa cemo krenit. A imam trudove sad sam sigurna. Jedino je pitanje koliko su me otvorili, to sve moze dugo i trajati, mozda i bolje da ga cekam doma.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hvala cure. Probam onda redom.😁. Prvo cu taj magnezij pa ako ne pomogne dodat sok od sljive itd.
Meni je trbuh onako, nije toliko velik obzirom na trecu trudnocu iako se osjecam da cu puknit, vjerojatno raste i prema unutra jer sam uvijek imala vece bebe, a trbuh mi nije nikad bio velik. Pa su mi crijeva dosta zgurana 🙈.
Jesi probala s probioticima za trudnice, ja uzimam pregnea, mislim bio kult, nisam sigurna al upisi u Google pa vidi izbacit će ti, bijela kutija s rozim slovima. Probiotik je preporučljive piti u trudnoći a i trebala bi imati normalnu stolicu s njim. Ja imma zgaravice pa mi to uništi crijevna floru, on to popravlja 💪
I stvarno s njim imam redovnu stolicu, a bez njega jedva da odem na wc ili nekad čak znam dobit priljeve od kiseline koliko me pojede 🙈
Hvala cure. Evo cekam muza pa cemo krenit. A imam trudove sad sam sigurna. Jedino je pitanje koliko su me otvorili, to sve moze dugo i trajati, mozda i bolje da ga cekam doma.
Sretno ti draga! Mislim na vas i navijam! 💓💖
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Cordiso sretno, bome si hrabra kad si s bolovima cijelo popodne ostala sama s djecom, a muža poslala na koncert 😂💪🙏
Malo kasnim s ovom objavom za probiotik 😂😂🙈
Ja udem svako par dana, ili udem odmah npr vcrs pa uju i ne bude novih objava pa zaboravim par dana 😂🙈
Čestitam curama na porodu, pojedine su imale baš filmski porod 🙈🙈
Ja se nadam lakšem 2.porodu,iako je i prvi išao relativno glatko kad pogledam koliko ste vi radale 😬😬
Opce ne znam sta me čeka, 1.je bija inducirani 🙈
Sad, kao da idem 1.x
Koliko doma trpit i stajat, bit će to veselo, ja panicar sama po sebi 😂🙈
Mislim da ću prije vremena otic dole pa u "miru" imat trudnove 😂😂
Cordisoo sretno!! Predobru pricu ce beba imati, cak se i tata s koncerta vraca radi nje 😏
baby boy 🤎🐻
Cordisoo sretno sretno! Mali će imati baš dobar datum za ročkas. Bit će sve okej, samo da bude lako i brzo. Javi nam se, svi mislimo na tebe i navijamo! 🍀❤️
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Ma bilo mi zao muza, veselio se, dosli su mu rodaci iz DE pa je to bio obiteljski event, htio je ostat kuci pa smo se dogovorili da ide i ako sta krene jace odmah cu mu javiti, treba mu pola sata do kuce pa nije strasno. Cure su malo zezale za spavanje, al zaspale su na vrijeme tako da kad mi se pogorsalo, imala sam mir. Sad su trudovi malo stali, muz je na putu pa eto, mozda na kraju i docekam jutro za ic😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordiso sretnooo, navijamo da je to to i da je čim brže i bezbolnije ✨
Spring hvala na pitanju, zasad sve po ps-u. Jako bi puno sisao, ali srećom stvarno imam puno kolostruma i ide nam, dam mu kad god traži. Mazimo se, papamo i jedva čekamo doći doma 🥰 mirna je beba, samo da mu se maziti i sve je ok. Ja sam bome tek danas počela osjećati koju upalu mišića imam od poroda 😆 ali ovak super, niti što krvarim puno, sve mogu normalno, stvarno se dobro osjećam
Sortiraj odgovore
Najstariji