Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danos
    08. Srpanj 2025. 12:14

cordis00

Evo da se javim da se jutros u 7:41 rodio nas mali djecak od 3650g, 52cm, odlucio je zeznut mamu pa se i ok kao seka okrenio licem.
    Porod na Merkuru, pisem kasnije malo vise :).

Čestitam ❤️🥰

Milica24
    08. Srpanj 2025. 12:28

Cure koje su vec rodile prije ili sad u ovoj turi - koliko su vam trajala krvarenja i jel vam se dogadalo da skroz stane i onda opet krenu izljevi? I zanima me do kad ste nosili one velike uloske pamucne i jednokratne gace? Jel mogu se u nekom trenutku prebacit na obicne uloske ili ste do kraja 6 tjedana nosili debele?

baby boy 🤎🐻

• greta10
    08. Srpanj 2025. 13:55

trajale su mi 2-3 tjedna i bilo je tak da bude dan dva da nema pa bude malo smedje. Sad skoro tjedan dana nema nis tak da mislim da je gotovo Prvi put gotovo 7 tjedana. A na obicne uloske sam presla cim se smanjilo nakon par dana tak da to brijem ovisi o kolicini al zapravo ne znam🤷‍♀️ 

Curica 6/23 🩷

Milica24
    08. Srpanj 2025. 16:43

Greta10 Uh nadam se da ce me ova tvoja druga sudbina zadesit s 3 tjedna, ne 7 🙃 ma mislila sam cisto radi rane, kao da dise s tim pamucnim uloscima i gacicama, ali ako se smije prec na normalne sa smanjenjem krvarenja top! Hvala ti ja odgovoru

baby boy 🤎🐻

• greta10
    08. Srpanj 2025. 17:55

Milica24

Greta10 Uh nadam se da ce me ova tvoja druga sudbina zadesit s 3 tjedna, ne 7 🙃 ma mislila sam cisto radi rane, kao da dise s tim pamucnim uloscima i gacicama, ali ako se smije prec na normalne sa smanjenjem krvarenja top! Hvala ti ja odgovoru

Milice ja sam na carski oba pa ne znam kak je s ranom od vag. Ima mi smisla da bolje da dise🤷‍♀️. Mozda da pitas gin?

Curica 6/23 🩷

• cordis00
    08. Srpanj 2025. 20:51

Ja sam krvarila cini mi se prosla dva puta 7 tjedana, epiziotomija oba puta.
    Prvi put nosila mrezaste i chicco skoro sav period, drugi put dosta krace. Cim se krvarenje smanjilo presla na obicne i gacice.
    Sad cu vidjeti, nisam sivana, iznutra nisam popucala, izvana na kozi samo jedna povrsinska ranica koja nije bila za sivanje nit krvari, pretp da ce to zarast kroz tjedan dana, ovisi o ljetnim vrucinama, mislim da ce mi vise pasat pamucni ulosci od plasticnih kao always, a nosit cu frida gacice malo duze cisto zbog udobnosti i fiksacije uloska, nisu kao mrezaste pa me ne smeta.
    Mi danas dosli kuci, cure presretne, malog oce samo dirati, ljubiti, drzati u krilu, penju se na stolicu za krevetic, strah me da ce uskociti. Dan dobro prosao, jedino pred spavanje nisam mogla standard pricu citat jer sam bas dojila maloga, al sutra cemo se bolje organizirati.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.