Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1509
    04. Srpanj 2025. 21:46

Curke samo da se javim, stigao je moj malac evo večeras u 20.09. Izbjegli smo koncert 😁😁 krenuli su trudovi rano ujutro, pa se nekako skroz smirili, pa popodne opet krenuli. Kad sam stigla na pregled sam bila na 5cm, ali dosta brzo je sve išlo. Stigla sam dobiti jednu dozu epiduralne da malo odmorim i već je bio izgon. Kad sam im rekla da je to to, da više ne mogu, onda je došao 😁 3560g i 52cm. Mislim da sam u boxu bila neka tri sata ukupno. Uglavnom, sve pohvale za Merkur i cijelu ekipu, predobri su svi bili. 
    Cordiso sad navijamo za tvog dečka, nek požuri 😊

• Bananica80
    04. Srpanj 2025. 21:47

cestitke svim mamama :) citam vas redovno i pratim ove finiserske price sa poroda. Htjela sam vas pitat, u kakvu robicu oblacite vase ljetne bebe sad kad su vrucine? kratko sve ili ipak dugi bodijici? znam da je glupo pitanje, al evo stvarno ne znam kakve su preporuke. ima ono da se bebe ne smiju pregrijavati i bolje da im je hladnije nego toplije kao i ona da ipak tek rodjene bebe se oblace u dugo

3/2024 💙

Milica24
    04. Srpanj 2025. 22:00

Tonkica cestitam! brz oporavak i puno mazenja zelim 🥰
    .
    Bananica ja oblacim preko noci u dugo preko dana u kratko, prevruce je a s klimom mi se cini prehladno kad drzimo na 25. I u kratkom se zna zacrvenit od vrucine pa ga nekad malo samo prebrisem vlaznom blazinicom. Ne znam radim li dobro i meni je to veliki stres bas, nadam se da ce brzo malo rashladit haha

baby boy 🤎🐻

• Bananica80
    04. Srpanj 2025. 22:08

Milica24

Tonkica cestitam! brz oporavak i puno mazenja zelim 🥰
    .
    Bananicaja oblacim preko noci u dugo preko dana u kratko, prevruce je a s klimom mi se cini prehladno kad drzimo na 25. I u kratkom se zna zacrvenit od vrucine pa ga nekad malo samo prebrisem vlaznom blazinicom. Ne znam radim li dobro i meni je to veliki stres bas, nadam se da ce brzo malo rashladit haha

da to je bas nezgodan period godine... a klimu pretpostavljam koristite?

3/2024 💙

Boogie
    05. Srpanj 2025. 04:03

Tonkica1509 čestitam! Brz oporavak! Zvuči sve super, drago mi je da je sve dobro prošlo! 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.