Jutroo svima. Napisala cijei post i sve se obrisalo🤯Jasamja dozivjela sam strajk u vinogradskoj i dr nisu radili sat vremena i to ne svi nego oni koji mogu, i nakon toga sve normalno tako da se eventualno pripremi na duze cekanje.
Cestitam svima na dobrim pregledima i da se tako lijepo i dalje nastavi🤞🤞
Ja imam danas dan za sebe, odvela malu na cuvanje kod bake i dide a ja na sisanje i pramenove pa obrve, rucak i navecer rodjendan🎉

6/23 🩷
Zenice drage zna li koja nesto vise o ovom strajku? Ja imam vadit krv za rh grupu i torch te dvi pretrage neznan ocu li ih moci napraviti s obzirom na trenutnu situaciju?

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Jutroo svima. Napisala cijei post i sve se obrisalo🤯Jasamjadozivjela sam strajk u vinogradskoj i dr nisu radili sat vremena i to ne svi nego oni koji mogu, i nakon toga sve normalno tako da se eventualno pripremi na duze cekanje.
Cestitam svima na dobrim pregledima i da se tako lijepo i dalje nastavi🤞🤞
Ja imam danas dan za sebe, odvela malu na cuvanje kod bake i dide a ja na sisanje i pramenove pa obrve, rucak i navecer rodjendan🎉
Na čekanje se pripremim svaki puta, a sada za ponedjeljak samo malo više.
Mada sam u srijedu sve odradila tako brzo da nisam mogla vjerovat. Mislim da nismo ni 30min bili u bolnici 😮
Uživaj u vremenu za sebe ❤️
Jel imaš ti rođendan? 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Zenice drage zna li koja nesto vise o ovom strajku? Ja imam vadit krv za rh grupu i torch te dvi pretrage neznan ocu li ih moci napraviti s obzirom na trenutnu situaciju?
Koliko se sjećam mislim da su jučer na vijestima rekli da laboratoriji neće raditi 🤷 ali možda bude kako je Greta rekla, sat vremena ili više pa onda kreću radit, a možda za trudnice rade sve 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Petrucika ja na tvom mjestu ne bi isla u pon bas jer ces mozda ic uzaludno jer nisu hitni nalazi a kazu dojagnostika nece radit.
Jasamja nemam ja, frend slavi veliki 40i

6/23 🩷
Necu ici u pon odma krajem tjedna cu mozda do tad se situacija iskristalizira…

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Necu ici u pon odma krajem tjedna cu mozda do tad se situacija iskristalizira…
Eventualno možeš ujutro nazvat laboratorij pa pitat kakva je situacija, možda te iznenade 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Petrucika ja na tvom mjestu ne bi isla u pon bas jer ces mozda ic uzaludno jer nisu hitni nalazi a kazu dojagnostika nece radit.
Jasamjanemam ja, frend slavi veliki 40i
Želim ti lijepi provod 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Cure di ste kako ste mi? Ja standardo u horizontali.. primjetim da mi hrana dosta naskodi u smislu da me napuse kao da san se najela kamenja osjecam i to ispada od svega sto god stavim u sebe ja se osjecam napuhano ta tezina i drob mi je napuhan ka da san nego 6mj trudna ali to me prati od pocetka .. ujutro nesto manje a kroz dan to je kao balon.. kako vi stojite s tim stvarima?

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure ja vas stalno citam ali slabo pisem.. ugl imam jednu brigu, bila sam na nekom dogadaju i smrzavala se 5 sati onak samo u kratkom laganom kaputi maltene na minusu vani. Sad se brinem moze li sto biti s bebicom, i bilo je dosta i baklji i dima, bas sam ljuta ali nisam se imala gdje maknut😓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji