Evo mene s pregleda, sve je ok, i dalje zadak. Zaprimit ce me u nedjelju u bolnicu i u pon carski na 40+2. Danas je bio takav kaos na merkuru, cure koje idete gore pripremite se, samo upis sam cekala sat vremena a nema se ni di stat kamoli sjest koliko je ljudi.
Curica 6/23 🩷
Nives
čestitam na bebici! Također ne znam odgovor na tvoje pitanje ali vjerujem da će sve biti dobro ❤️
Greta
vidiš, tebi baš dosta čekaju za carski iako je beba na zadak, mislila sam da u tim situacijama ide carski ranije. Očito ovisi od bolnice do bolnice. Tvoja beba je baš tvrdoglava. Ja udarce osjećam posvuda, i jake i slabe. Tako da si uopće ne mogu predočiti kako je okrenuta. Vidjeti ćemo u srijedu...
Petrucika
u ovoj trudnoći ne otičem uopće, u prošloj jesam u šakama i stopalima. Malo me i čudi da ne otičem s obzirom koliko sam žedna. Evo od 8 ujutro sam već 1.5 L popila.
Jučer ste spominjale znojenje. Meni se znoje samo stopala ali baš dosta. Perem noge 5x dnevno (što trenutno nije baš ni lako ) i stalno su znojne. Navečer kad legnem u krevet baš osjetim koliko su stopala užarena. Google kaže da je to normalno.
Cure sretno na pregledima danas🥰
Nives cestitam na bebici, brz oporavak i vjerujem da ce sve biti u redu❤️
Petrucika suosjecam za oticanje, meni ti zadnjih 10ak dana na rukama bas oticu i ne mogu stisnuti sake i bas bole svi i najmanji zglobici u sakama…a i tabani me bole kao da me netko palicom tuce nocu 😂
Ja sam dosla jutros na pregled i evo jos cekam, dr mi je proslu srijedu rekao za 5 dana a na nalaz napisao za 7 pa sam ipak odlucila doci danas, mozda me i odluce poroditi 🤓
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Evo mene s pregleda, sve je ok, i dalje zadak. Zaprimit ce me u nedjelju u bolnicu i u pon carski na 40+2. Danas je bio takav kaos na merkuru, cure koje idete gore pripremite se, samo upis sam cekala sat vremena a nema se ni di stat kamoli sjest koliko je ljudi.
Ajoj pa covjek bi rekao bar pratnja da ce se dic trudnici. Koma. Ja krecem od iduceg tjedna na Merkur, bome se ne veselim svemu tome😩.
Ja sam isto cula da carski ide s punih 39, al vjerujem da im je velika guzva. Super sta ce te zaprimit u nedjelju, ne bi trebala puno cekati onda za prijem, inace sam cula da se zna cekati i pola dana jer sve ide kroz amb.
Petrucika ja isto nemam iskustva sa zglobovima, proslu trudnocu kad sam imala velike edeme, na sakama se opet to manifestiralo osim sa cevap prstima iznutra karpalnim kanalom sta je pritiskalo zivac, al sami zglobovi nisu boljeli. Samo je cijela saka bila otecena.
Ovu trudnocu sam pocela tek skupljat vodu, al nisu to jos te vrucine za takvo oticanje.
Milina jutros u Zagrebu, upravo idem u setnju uzivati u zahladenju danas😊
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cure sretno na pregledima danas🥰
Nives cestitam na bebici, brz oporavak i vjerujem da ce sve biti u redu❤️
Petrucika suosjecam za oticanje, meni ti zadnjih 10ak dana na rukama bas oticu i ne mogu stisnuti sake i bas bole svi i najmanji zglobici u sakama…a i tabani me bole kao da me netko palicom tuce nocu 😂
Ja sam dosla jutros na pregled i evo jos cekam, dr mi je proslu srijedu rekao za 5 dana a na nalaz napisao za 7 pa sam ipak odlucila doci danas, mozda me i odluce poroditi 🤓
Isto potpuno kao meni oticu lagano i bole zglobovi!! Jao ja imam jos u petak i koji dan do termina kod sviga onda idem tu u bo!! Jel se dugo ceka?? Zadar jel tako?? Da nisan pomisala!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cestitam curama na pregledima vudim bit ce skoro i bebica kroz koji dan🥰🥰divnooo divnoooo!!!! Znaci standard oticanje neko da neko ne ali zakljucak je da je to dio trudnoce osobito sad na kraju🤪
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Nives cestitam na bebacu! Nadam se i vjerujem da ce sve bit ok, a oboje vam zelim brz oporavak 🤞🏻
.
Ostale curke sretno na pregledima, Greta super da sad imas datum fiksni sto cekas ☺️ jos malooo
.
Oticanje - meni oticu zglobovi na nogama ali isto nekako kad odluce nisu svaki dan i nakon svakog izlaganja suncu. Nocas sam spavala s carapama jer sam natrackala noge s vazelinom jer mi pete uzasno pucaju (iako sam prosli tjedan obavila pedikuru pred porod) i jutros evo ni malo se nisu urezale carape. A inace se uvijek urezu. Bas cudno al ne bunim se
baby boy 🤎🐻
Da se i ja malo čujem, čitam vas u pozadini, ali nemam sta pametno za reć osim suosjećati sa tegobama trudnoće. Izdržite cure još malo, stavrno je puno lakše dok izađu van 🤗 ono što sam milijun posto sigurna je da nikad više ne želim biti trudna hahaahah. Je da sad imam troje djece pa i zbog toga (plan je bilo 2), nego jednostavno više ne bih mogla prolazit kroz to. Prije svega psihički. Tako da svaka čast vama koje baš uživate, Annie npr 🥰
Suoer ste se sjetili tako proslaviti rođ ranije, i meni je to bilo jako važno za maloga ali imali smo tu sreću pa je bilo sve na datum.
Nives, čestitam ti na bebici. Nisam uhvatila jesi rodila curicu ili dečka, i žao mi je da si odmah u brzii zbog apgara. Vjerujem da je to nešto isključivo privremeno, i nadam se da će te doktori brzo umiriti. Tonus nije ništa strašno, ide se na vježbice i bude sve to ok, a prednost je da se može zbog toga tražiti produljenje porodiljnog. Tako sam ja za maloga zbog tonusa i jer je malo kasnio sa motoričkim razvojem, evo ga danas dečko i pol od 2 god. Želim ti brz oporavak i puno maženja sa bebom.🥰🤗
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Megyca, kod tebe me čudi da te još uvijek nisu porodili. Jel imaš neki datum ili će čekat da se sve pokrene samo od sebe? Znam kolko ti je teško, plus većinu blizanaca porode do 37 tt jer je rizičnije drzati ih i dalje u trbuhu. Držim ti fige da ti trudničke tegobe budu iza tebe čim prije, a mali smotuljci u naručju 🥰
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Petrucika da, Zadar. U srijedu sam dosla bila oko 8 ipo i nije bilo guzve dosla sam za 10 min na red, a danas evo cekam vec 2 sata i mislim da necu ubrzo.. mozda savjet da dodes tek ovako oko 11 ipo?
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji