Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    08. Lipanj 2025. 21:54

Pukica jesi probala kad ima BH kontrakcije hopsat na pilates lopti. Meni to pomogne recimo i smire mi se više nego ako ležim samo. Naravno mjehura mora biti prazan. Al dobro bi bilo da se kontultiras sa dr ipak ti si tek 32-33 tjedna ja paranoična bi i na hitnu išla koliko sam luda da u tim tjednima imam bas tako HB. Iako da ta hitna je za klinac rade samo neki specijalizanti koji ni sami ne znaju sto da rade pa te samo stresiraju jos. 

Danos
    08. Lipanj 2025. 21:55

A ja opet pomislim kad se najedem ajme sta cu ak mi sad krene pa moram u bolnicu dobit cu proljev od stresa, kak cu onda rađati 😝

Ajme sto san se nasmijala sad😅😅😅😅to je i meni palo na pamet jer me danas sve nesto drob boli nemam pojma jel rucak kriv ili eto tako odlucilo da me malo streca i onda se najela tih kolaca i mislim se jadna ne bila a da te sad sastavi sracka i trudovi i da ides radat kako onda😅😅😅😅😅😅!!! Ali onda se otriznim i pomislim ajde ne izmisljas smiri dozivljaje😅😅😅nek san se ja naila pa sad kud puklo da puklo😅😅😅😅sve je lakse kad si sit😅😅nego ici gladna radat da se jos onesvistim😅😅😅😅😅

Ja ti se sjetim jedne zene koja je bila sa mojom sestrom u sobi. Ona se navecerala, trazila da joj donesu ne znam sta sve i na kraju su je u noci uhvatili trudovi i u rađaonu, a nisu je ni stigli klistirati. Naravno da se ispraznila par puta njima tamo, al ona je totalno spaljena tak da njoj nije bilo neugodno to svima ispricati ahahahahha

• Maria31
    08. Lipanj 2025. 22:50

Hvala vam, sad mi je malo lakše kad vidim da ipak nisam jedina koja ima problem sa znojenjem. Nadam se da će malo popustiti te vrućine, evo u Zagrebu je večeras malo zahladilo i baš mi paše, valjda ću se noćas manje znojiti.

• Maslačak_13
    08. Lipanj 2025. 22:59

Maria31 evo i ja prijavljujem znojenje po noći, vrat i kosa budu skroz mokri i majica iza vrata, ovdje kod nas na moru je baš nepodnošljivo jer nema zraka, ali ovo je još ništa kako zna biti u špici sezone.
    ..
    Jojj ja se nadam da ću moći nekako zaspati noćas od ovih menstrualnih grčeva, bar par sati u komadu da odspavam, nadam se da me neće buditi. Nek nam je sretno svima 🍀🤞

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

petrucika
    08. Lipanj 2025. 23:06

Cure moje puno nas je itp tu s tjednima i bas se pratimo s ovim simptomima sto je u jednu super bar se mozes pozalit vidit kako je kod drugih informirat i slicno!! A kad jrene onda ce svaki dan bebica🥰jos malo i ova grupq ce biti jako aktivna s pricama s poroda i jako vesela jer ce nam bebice stizat hedna za drugom!!sto kaze maslacak sretno nam🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Pukica
    08. Lipanj 2025. 23:27

Grizli

Pukica jesi probala kad ima BH kontrakcije hopsat na pilates lopti. Meni to pomogne recimo i smire mi se više nego ako ležim samo. Naravno mjehura mora biti prazan. Al dobro bi bilo da se kontultiras sa dr ipak ti si tek 32-33 tjedna ja paranoična bi i na hitnu išla koliko sam luda da u tim tjednima imam bas tako HB. Iako da ta hitna je za klinac rade samo neki specijalizanti koji ni sami ne znaju sto da rade pa te samo stresiraju jos.

Hvala na savjetu, probat ću i to svakako. Umirilo mi se skroz trenutno... Ma u prvoj trudnoći sam prošla isto baš u ovim tjednima pa mi to nije novo i ne paničarim kao onda, radije ću pričekati svoju doktoricu sutra nego trčati na hitnu jer kad se sitim tog iskustva od prije smrači mi se (baš ko šta si rekla sa specijalizantima....)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.