Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cupko
    10. Lipanj 2025. 15:29

Curke ja sam rodila 29.5., ali vas još uvijek volim pročitati nekako sam navikla vas pratit tijekom svoje trudnoće, a proljetnice su malo utihnule.
    Ja vam mogu predložiti fridamom gacice umjesto mrežastih. Meni su bile super, ne stisnu, a opet nekako sve drže i super mi je bilo kako se te spavacice dižu, ništa vam se ne vidi izgleda kao da ste u kratkim hlacicama, a u onom mrežastim se vidi guza i uložak kad se spavacica digne 🤣 i mogu se prati! Ja sam ih oprala na 90 stupnjeva i ništa im nije, ko nove.
    Također sam imala chicco i to.to uloske, ja nisam jako krvarila, ali chicco mi je uvijek procurilo dok to.to nije. Tako da sam na početku potrosila to.to, a onda kasnije chicco. 
    Fridamom bocica je super stvar, a drugo nisam ništa koristila jer su mi rekli u bolnici samo voda pa sam kao prvorotka bila poslusna 🤣

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    5/2025 💙

Pukica
    10. Lipanj 2025. 16:46

Cure sutra u Mullera imate 20 posto na asortiman za bebe uz njihovu aplikaciju ☺️

• cordis00
    10. Lipanj 2025. 18:16

Cure kako su vam prosli pregledi? Tonkica kakvo je stanje na Merkuru? 🙈

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Ania
    10. Lipanj 2025. 21:24

Drage moje, možda nisam bila aktivna svaki dan,  a u zadnje vrijeme još manje, em me bilo strah zbog manje bebice i nekih prepada s pregleda i sl., bojala sam se pisati i misliti bilo kaj.. Uglavno pišem ukratko - Od 34.tt ctg I pregledi svaka 2-3 dana, na kraju me prošli tjedan hospitalizirali (nisam vas htjela "gnjaviti"), i meni je bilo na prepad jer sam došla na redovnu kontrolu. Milijun misli i strahova sam prošla ak će sve biti okej s bebicom. Dogovorenom indukcijom jučer se rodilo naše malo čudo (9.6.) na 38 + 5. I sad mi suze u očima kad vam pišem jer je s našom malenom sve u redu  Vrijedilo je svega. Ovo je ukratko i šaljemo vam puse i svima želim sretno od srca. ❤️ Pratim vas i dalje kolko stignem, a ak ima koga zanima o indukciji i sl.nek pita. 😀 Pisale ste o nekaj o ulošcima, evo meni su super chicco i mrežaste to.to. Ranu od epiz.budem doma temeljitije tretirala, sad mi je uspjeh odhodati do wca. A i puno krvi sam izgubila pa da se ne skljokam 
    Sretnooooo 😀

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

• LuI
    10. Lipanj 2025. 21:25

Cupko, čestitam i nadam se da se ti i bebica snalazite ❤️
    I mene zanima za Merkur, ja idem 16. 😊

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

petrucika
    10. Lipanj 2025. 21:29

Ania

Drage moje, možda nisam bila aktivna svaki dan, a u zadnje vrijeme još manje, em me bilo strah zbog manje bebice i nekih prepada s pregleda i sl., bojala sam se pisati i misliti bilo kaj.. Uglavno pišem ukratko - Od 34.tt ctg I pregledi svaka 2-3 dana, na kraju me prošli tjedan hospitalizirali (nisam vas htjela "gnjaviti"), i meni je bilo na prepad jer sam došla na redovnu kontrolu. Milijun misli i strahova sam prošla ak će sve biti okej s bebicom. Dogovorenom indukcijom jučer se rodilo naše malo čudo (9.6.) na 38 + 5. I sad mi suze u očima kad vam pišem jer je s našom malenom sve u reduVrijedilo je svega. Ovo je ukratko i šaljemo vam puse i svima želim sretno od srca. ❤️ Pratim vas i dalje kolko stignem, a ak ima koga zanima o indukciji i sl.nek pita. 😀 Pisale ste o nekaj o ulošcima, evo meni su super chicco i mrežaste to.to. Ranu od epiz.budem doma temeljitije tretirala, sad mi je uspjeh odhodati do wca. A i puno krvi sam izgubila pa da se ne skljokam
    Sretnooooo 😀

Cestitam na rodenju i drago mi je cuti da je sve proslo kako triba neka je sretno i veselo djetinstvo bebici a tebi brz oporavak

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    10. Lipanj 2025. 21:31

Drage forumasice svaki dan divna vjest nase bebice su pocele stizati🥰predivno!! I nasa maslacak je jucer rodila mi na fb te vjesti djelimo tu na forum sa zakasnjenjem stize!! Ali evo zelim nasim ljetnicama sretno i veselo djetinstvo a mamama sto brzi oporavak!! Stizu nase ljetnice🥰🙏

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• LuI
    10. Lipanj 2025. 21:32

Ania, čestitke i tebi, brz oporavak ❤️ bebici isto sve najbolje ❤️drago mi je da je sve ok 😊

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• cordis00
    10. Lipanj 2025. 21:45

Ania i maslacak cestitam od srca. Mazite se i uzivajte. I cim brzi oporavak. Ania vjerujem da si bila pod velikim stresom i brigom, nek je sve dobro i da se psihicki mozes opustiti. Gdje si rodila, nisam pohvatala?

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Boogie
    10. Lipanj 2025. 21:49

Draga Ania čestike na bebi i hrabrosti, želim vam brz oporavak! 

Čestitke i maslačak, naravno! 

Ne mogu vjerovati da smo toliko blizu, meni je 36.tjedan i sve mi je nestvarno još uvijek, da je termin toliko blizu i sve.

Isto me zanimaju informacije o Merkuru, prošli tjedan je bila užasna gužva dolje gdje su gin i ta, ali bila sam u prolazu ujutro jer sam išla na vv.

Svima high five za dobre preglede i sretno! ❤️

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.