Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Lipanj 2025. 22:26

Nives čestitam na bebi, nadam se da ce sve biti ok na kraju sa bebicombez obzira na nizi apgar. 

Milica je je i kod mene je nedavno sve puno više otečeno dole, pogotovo me boli i smeta vena koja mi je iskocila sa jedne strane. Kad me tokom noći probudi pun mjehur to mi bude bas bolno. Gin je rekla da je to normalno, al da kad boli stavim hladne obloge. To sad prakticiram redovito. 

Nego sad se sjetila jel koja već ranije isprobala ili planira sada isprobati one frida mom uloške što hlade? Ja sam ih dobila na poklon od frendice pa neznam dal ih uzet u rodilište ili za doma koristi. 

Milica24
    09. Lipanj 2025. 22:51

E i ja sam to uzela po preporuci, rekla mi frendica da je i nosila u bolnicu i onda jos dodatno kuci kupila i da joj je bilo odlicno. Ja sam kupila u onom postpartum paketu 4 komada se dobije pa cu onda ako mi bude odgovaralo kupovat jos, mislim da se 8 komada dobije kad samo to kupujes a ne postpartum paket. 

baby boy 🤎🐻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.