Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danos
    08. Lipanj 2025. 21:13

Maria31

Ja imam jedan "problem" koji nisam pročitala među vašim porukama pa me zanima, jesam li jedina koju muči prekomjerno znojenje?
    Preko dana još nekako, ali po noći katastrofa iako spavam uz otvorene prozore i propuh, sve se cijedi s mene, znoj mi curi s lica, majica mokra, špricam se i s hladnom termalnom vodom ali ne mogu se rashladiti nikako… ko neka gica se osjećam 😁

I ja se vise znojim i nikako ne podnosim vrucinu, bas mi smeta. Ako sam malo duze na vrucini bude mi kaos u glavi i uhvati me uzasan umor. Po noci me spasava stropni ventilator iznad kreveta, inace ne znam kako bi i to malo spavala. 

• Maslačak_13
    08. Lipanj 2025. 21:14

petrucika

Ja nemam tu sjevaju u bol koju vi navodite!! Ja nekad imam osjecaj da cu ja koja san prva tu nesto se zalila i ocekivala na kraju i pric termin😅😒al stvarno ne bi to tila ja nekako virujem da cu se izvuc jos ovaj 38 tt i da ce to krenut u 39 tt onako koji dan do termina!! Ja sam menstrualne imala ovih dana i to po cile dane!! Sad stalo!!! Jedino mi se bebuca svako malo ko rastegne i onda taj pritisak taj momenat me ubi!! Cure meni prija donila kolaca s feste ja sam vam sad poila par kolaca i popila casu kole😅racunam ja ko krene sto neka ja odem sita svega da imam snage😅

Petrucika koliko često otprilike su ti se javljali ti menstrualni bolovi kad si ih imala po cijele dana? Par puta dnevno, svaki sat, svaki pola sata ili još češće? Ovo za najesti se prije odlaska u rodilište je odlična ideja, tako i ja planiram prvo najesti se pa u bolnicu 😅

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

Danos
    08. Lipanj 2025. 21:17

Maslačak_13

petrucika

Ja nemam tu sjevaju u bol koju vi navodite!! Ja nekad imam osjecaj da cu ja koja san prva tu nesto se zalila i ocekivala na kraju i pric termin😅😒al stvarno ne bi to tila ja nekako virujem da cu se izvuc jos ovaj 38 tt i da ce to krenut u 39 tt onako koji dan do termina!! Ja sam menstrualne imala ovih dana i to po cile dane!! Sad stalo!!! Jedino mi se bebuca svako malo ko rastegne i onda taj pritisak taj momenat me ubi!! Cure meni prija donila kolaca s feste ja sam vam sad poila par kolaca i popila casu kole😅racunam ja ko krene sto neka ja odem sita svega da imam snage😅

Petrucika koliko često otprilike su ti se javljali ti menstrualni bolovi kad si ih imala po cijele dana? Par puta dnevno, svaki sat, svaki pola sata ili još češće? Ovo za najesti se prije odlaska u rodilište je odlična ideja, tako i ja planiram prvo najesti se pa u bolnicu 😅

A ja opet pomislim kad se najedem ajme sta cu ak mi sad krene pa moram u bolnicu dobit cu proljev od stresa, kak cu onda rađati 😝 

petrucika
    08. Lipanj 2025. 21:23

Maslačak_13

petrucika

Ajme ja nezz vec san pisala ja nisan imala tu menstrualnu u intervalima mene to kad bi uvatilo onda me drzi konstantna ta bol ugl pola dana pa pusti pa bi me opet uvecer!! Znaci ne ono da uvati ko trud pa pusti pa se ponavlja nego stalno to kao kad tribas dobit kao evo procurit ne znam kako bi opisala osjetis boli te rrob lagano!! Nadan se da san uspila bar poblize objasnit!! Jel kod tebe tako ili je u intervalima??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    08. Lipanj 2025. 21:26

Danos

Maslačak_13

petrucika

A ja opet pomislim kad se najedem ajme sta cu ak mi sad krene pa moram u bolnicu dobit cu proljev od stresa, kak cu onda rađati 😝

Ajme sto san se nasmijala sad😅😅😅😅to je i meni palo na pamet jer me danas sve nesto drob boli nemam pojma jel rucak kriv ili eto tako odlucilo da me malo streca i onda se najela tih kolaca i mislim se jadna ne bila a da te sad sastavi sracka i trudovi i da ides radat kako onda😅😅😅😅😅😅!!! Ali onda se otriznim i pomislim ajde ne izmisljas smiri dozivljaje😅😅😅nek san se ja naila pa sad kud puklo da puklo😅😅😅😅sve je lakse kad si sit😅😅nego ici gladna radat da se jos onesvistim😅😅😅😅😅

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Maslačak_13
    08. Lipanj 2025. 21:28

petrucika

Maslačak_13

petrucika

Ajme ja nezz vec san pisala ja nisan imala tu menstrualnu u intervalima mene to kad bi uvatilo onda me drzi konstantna ta bol ugl pola dana pa pusti pa bi me opet uvecer!! Znaci ne ono da uvati ko trud pa pusti pa se ponavlja nego stalno to kao kad tribas dobit kao evo procurit ne znam kako bi opisala osjetis boli te rrob lagano!! Nadan se da san uspila bar poblize objasnit!! Jel kod tebe tako ili je u intervalima??

Hvala na objašnjenju  skužila sam na šta misliš. Mene ne boli cijelo vrijeme već me uhvati to rezanje dole na minutu ili par minuta i onda prođe, i opet se javi nakon nekog vremena.

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• LuI
    08. Lipanj 2025. 21:43

Pridružujem se curama koje se znoje dok spavaju. I kod mene je tako. Idem uvijek na WC oko 1 i budim se u lokvi znoja, sve mi bude mokro, i majica u kojoj spavam i jastuk i plahta, uzas 🤣😪

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• cordis00
    08. Lipanj 2025. 21:43

Ja sam imala to prirodno ciscenje prva dva poroda, znaci nakon nekog vremena od pocetka trudova dosla obilna proljevasta stolica kad sam se valjda cijela ocistila jer nisam isla danima poslije na wc kad nisam imala sta za izbacit😅. Samo sam trazila da me odspoje, isla obavila i to je to. Nude oni i cepic/klizmu, al meni je dolazilo to samo, nisam klizmu nikad dobila.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

lolola13
    08. Lipanj 2025. 21:46

Maria31

Ja imam jedan "problem" koji nisam pročitala među vašim porukama pa me zanima, jesam li jedina koju muči prekomjerno znojenje?
    Preko dana još nekako, ali po noći katastrofa iako spavam uz otvorene prozore i propuh, sve se cijedi s mene, znoj mi curi s lica, majica mokra, špricam se i s hladnom termalnom vodom ali ne mogu se rashladiti nikako… ko neka gica se osjećam 😁

E imam ja to po noci. Zaboravila sam napisat jer mi je to nekako najmanje vezano uz približavanje poroda 🫣🤣 Po noci budem mokra mokra, znaci kosa mi bude mokra od znoja. I imam osjecaj da cu se zapalit pa se hladim. Nocas sam se sat vremena hladila da bi mogla opet zaspat, bas kao da zakuham 🤦🏼‍♀️ Preko dana mi smeta biti na suncu i smeta mi vrucina ali se ne znojim ni priblizno toliko

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    08. Lipanj 2025. 21:51

I ja se nocu znojim i preko dana a inace sam zimogrozna ali sadddd gorimmm!!! Tako da i ja se pridruzujem obilnim znojenju!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.