Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    08. Lipanj 2025. 19:20

Danos

petrucika

Jutro curee!!! Kako ste cure u terminima ima li kakvih novosti, tegoba?? Ja nemam nista novo za prijavit!! Menstrualne jisan imala vec jedno dva dana ali imam pritisak doli pogotovo kad ona krene se istezat ko da se bas nabija doli i to mi bude ko da ce izletit van!!! I onako orobadanja najcesce kad se ona mice valjda nema mista a ona se skroz nabila doli i onda cim ona iti malo se pokrene meni to bude ugl bolno!! Cekamooo🥰

Ja ne mogu vise, bas mi je sad dosta. Kako su krenule vrucine, noge mi naticu. Nisam za nista nego za ležat. Ja ne znam jel imam te lazne trudove ili ne, zna me dolje uhvatiti ta kao menstrualna bol pa pusti, ali imam osjecaj kao da me lagano kao zareže dolje, ne znam kako da objasnim. Također imam osjećaj da me dolje sve kosti peku i iritiraju. Uglavnom dosta mi je, koliko god me strah poroda jedva cekam da sve prođe 🥴

Isto mi je ka i tebi koliko god me u ati pa ila dosta mi je vise!! Prije me muz gleda a ja njega onako mrko pogledam ne znam ni ja zasto😅kaze on ajde jos malo i gotovo😅😅😅ja govorim nisan ti nista rekla niti te sto pitala😅😅😅morqm oriznat postajem zivcana sama od sebe i bas san pocela pucat lagano!! Sad san si stedila nokte na nigama i pete ne znam kako ali evo jesan!!! Luda zena beba skrozz doli samo sto ne izade a ja uspijem nokte lakirat na nogama!!!😅😅da ne bi slucqjno krenulo a meni neki nokat osta okrznut ili slicno!! Valjda cu se spasit i ja i svi oko mene kad rodim jer na dane bi grizla najrade😅😅😅

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Danos
    08. Lipanj 2025. 19:37

petrucika

Danos

petrucika

Jutro curee!!! Kako ste cure u terminima ima li kakvih novosti, tegoba?? Ja nemam nista novo za prijavit!! Menstrualne jisan imala vec jedno dva dana ali imam pritisak doli pogotovo kad ona krene se istezat ko da se bas nabija doli i to mi bude ko da ce izletit van!!! I onako orobadanja najcesce kad se ona mice valjda nema mista a ona se skroz nabila doli i onda cim ona iti malo se pokrene meni to bude ugl bolno!! Cekamooo🥰

Ja ne mogu vise, bas mi je sad dosta. Kako su krenule vrucine, noge mi naticu. Nisam za nista nego za ležat. Ja ne znam jel imam te lazne trudove ili ne, zna me dolje uhvatiti ta kao menstrualna bol pa pusti, ali imam osjecaj kao da me lagano kao zareže dolje, ne znam kako da objasnim. Također imam osjećaj da me dolje sve kosti peku i iritiraju. Uglavnom dosta mi je, koliko god me strah poroda jedva cekam da sve prođe 🥴

Isto mi je ka i tebi koliko god me u ati pa ila dosta mi je vise!! Prije me muz gleda a ja njega onako mrko pogledam ne znam ni ja zasto😅kaze on ajde jos malo i gotovo😅😅😅ja govorim nisan ti nista rekla niti te sto pitala😅😅😅morqm oriznat postajem zivcana sama od sebe i bas san pocela pucat lagano!! Sad san si stedila nokte na nigama i pete ne znam kako ali evo jesan!!! Luda zena beba skrozz doli samo sto ne izade a ja uspijem nokte lakirat na nogama!!!😅😅da ne bi slucqjno krenulo a meni neki nokat osta okrznut ili slicno!! Valjda cu se spasit i ja i svi oko mene kad rodim jer na dane bi grizla najrade😅😅😅

Bas to, zivcana sam vec sama na sebe, a di na sve oko sebe 😏 Sad je bas stvarno dosta, a kontam kad krene ili ako budem isla na carski da ce biti ajme meni de jos malo 😂 Al stvarno mi je sad vec tesko i hodat kako me te kosti dolje tako iritiraju, uzas. 

lolola13
    08. Lipanj 2025. 19:44

Ajme nervozna sam i ja, zivcana a najvise na muza 😂 Ne smije ni disat ja ljuta 🤣🤣
    .
    A imam novi simptom zadnja 2 dana. Krenulo mi tu i tamo kao da sjevne dolje nisko i kao da u samim usminama osjetim 😅 Ne znam opisat, ali bas kao neka kratka probadajuca bol i onda tako prode kako je i dosla. Od ovog vec standardnog iscjedak mi je podivljao, piskim non stop, otecena sam sva, bh su mi svakodnevne, menstrualni bolovi su mi isto vise manje svaki dan i to je to. 
    .
    I gladna sam kao 2 vuka, znaci mogla bi samo jest cijeli dan 😅 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Maslačak_13
    08. Lipanj 2025. 19:59

Danos

petrucika

Danos ovo kao da sam ja pisala od riječi do riječi 😁 Mislim da gotove sve koje smo zašle u 38. tjedan osjećamo oticanje i te menstrualne bolove i da nam psiha radi na max. Mene danas cijeli dan tako reže samo dolje, javlja se u nekakvim nepravilnim razmacima ali lagana je bol nije da toliko boli, vjerujem da trudovi bole puno više i koliko sam čitala da se šire od leđa prema naprijed. Stvarno ne znam šta očekivati i kako će to sve teći jer je prva bebica u pitanju ali sva sam na iglama pogotovo danas uz ove menstrualne bolove, baš sam se maloprije otuširala i kosu oprala, sredila za svaki slučaj 😅 Nadam se da ću moći zaspati večeras i baš me zanima kako će se sve ovo odvijati, hoće li proći do sutra ili će prerasti u nešto više. Sretno svima, bebice samo što nisu došle 🍀

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

Danos
    08. Lipanj 2025. 20:04

lolola13

Ajme nervozna sam i ja, zivcana a najvise na muza 😂 Ne smije ni disat ja ljuta 🤣🤣
    .
    A imam novi simptom zadnja 2 dana. Krenulo mi tu i tamo kao da sjevne dolje nisko i kao da u samim usminama osjetim 😅 Ne znam opisat, ali bas kao neka kratka probadajuca bol i onda tako prode kako je i dosla. Od ovog vec standardnog iscjedak mi je podivljao, piskim non stop, otecena sam sva, bh su mi svakodnevne, menstrualni bolovi su mi isto vise manje svaki dan i to je to.
    .
    I gladna sam kao 2 vuka, znaci mogla bi samo jest cijeli dan 😅

E pa tako nesto i ja imam, sjevne, zareže, ne znam kako opisati osjećaj. To sam ja rekla da imam osjećaj da kuca na izlaz, kao da je bas bas tamo hahaha. I otkad sam prestala piti magnezij imam i problema sa stolicom pa kad obavim to, odmah poslije mi zna doci bas jaki pritisak dolje pomjesan sa tim kao menstrualnim bolovima. O piškenju da ne pričam, mislim da sam izmedju ostalog vec i iziritirana od brisanja. Meni se zna isto stegnuti stomak onak na jednoj strani, ali ne onako bas da iskoči i nemam neke popratne bolove, ne znam jel to spada pod te bh kontrakcije ili se samo on tako namjesti na jednu stranu. 

Danos
    08. Lipanj 2025. 20:10

Maslačak_13

Danos

petrucika

Danos ovo kao da sam ja pisala od riječi do riječi 😁 Mislim da gotove sve koje smo zašle u 38. tjedan osjećamo oticanje i te menstrualne bolove i da nam psiha radi na max. Mene danas cijeli dan tako reže samo dolje, javlja se u nekakvim nepravilnim razmacima ali lagana je bol nije da toliko boli, vjerujem da trudovi bole puno više i koliko sam čitala da se šire od leđa prema naprijed. Stvarno ne znam šta očekivati i kako će to sve teći jer je prva bebica u pitanju ali sva sam na iglama pogotovo danas uz ove menstrualne bolove, baš sam se maloprije otuširala i kosu oprala, sredila za svaki slučaj 😅 Nadam se da ću moći zaspati večeras i baš me zanima kako će se sve ovo odvijati, hoće li proći do sutra ili će prerasti u nešto više. Sretno svima, bebice samo što nisu došle 🍀

Koliko god sam citala i proucavala sve i dalje imam osjecaj da nemam pojma o nicemu, psiha je bas gadna stvar hhahah. Jutros oko 5 mene udari u glavu ajme meni pa sta cu ja s tim malim bićem kad oni meni njega donesu 🫤☺️ I ja sam se sredila, ali imam sutra i kontrolu. Iako mi vec par puta samo ctg i uzv naprave uvijek mislim sta ako bas sad ostanem u bolnici 🥴 

• cordis00
    08. Lipanj 2025. 20:21

Evo mene sa krstenja. Bilo mi je ok, niske stikle sam nosila iako sam trcala za curama tu i tamo. Al najgore povratak kuci, one umornr i nervozne. Starija nije spavala popodne pa nas pocastila tantrumom pa onda spremanje lec, a ova urlice, jedva docekala da zaspu. Bas sam tanka sa zivcima zadnje dane i malo mi fali da ih ne posaljem…..
    Grozno mi je sta se osicam tako zivcano prema njima.
    Sijevajuca bol dolje, kod mene nista novo, skupljam vodu, ne mogu vjencani prsten niti nataknut, al nemam (jos) edeme.
    Veselim se sutra odmorit kad cure odu u vrtic, grozna sam, al ubiju me, ta njihova tucnjava i urlikanja. I jos moram rijesit nered po kuci i spakirat kufer.
    I moram opet komentirat tu glad, doslovno sam stalno uzasno gladna😩. A osjecam da cu puknut.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    08. Lipanj 2025. 20:52

Ja nemam tu sjevaju u bol koju vi navodite!! Ja nekad imam osjecaj da cu ja koja san prva tu nesto se zalila i ocekivala na kraju i pric termin😅😒al stvarno ne bi to tila ja nekako virujem da cu se izvuc jos ovaj 38 tt i da ce to krenut u 39 tt onako koji dan do termina!! Ja sam menstrualne imala ovih dana i to po cile dane!! Sad stalo!!! Jedino mi se bebuca svako malo ko rastegne i onda taj pritisak taj momenat me ubi!! Cure meni prija donila kolaca s feste ja sam vam sad poila par kolaca i popila casu kole😅racunam ja ko krene sto neka ja odem sita svega da imam snage😅

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Maria31
    08. Lipanj 2025. 20:58

Ja imam jedan "problem" koji nisam pročitala među vašim porukama pa me zanima, jesam li jedina koju muči prekomjerno znojenje? 
    Preko dana još nekako, ali po noći katastrofa iako spavam uz otvorene prozore i propuh, sve se cijedi s mene, znoj mi curi s lica, majica mokra, špricam se i s hladnom termalnom vodom ali ne mogu se rashladiti nikako... ko neka gica se osjećam 😁

• cordis00
    08. Lipanj 2025. 21:02

Haha petrucika pa naravno. Ne valja gladan ic rodit. Ja planiram isto kad dobijem trudove/pukne vodenjak ako ne zavrsim prije na indukciji otic s muzem na drive in mcd i najest se 🤣. Nez zasto bas mcd al tako me vuce. Ko zna kad ce opet bit prilika za jest.
    Za znojenje, ja se svakako pojacano znojim i vise mi je vruce u trudnoci iako se ne cijedi sa mene, al se i vise usmrdim. Hormoni. 😁. Inace volim vrucine i ljeto i inace super podnim, al u trudnoci crkajem.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.