Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    09. Lipanj 2025. 11:49

Megyca

Petrucika da, Zadar. U srijedu sam dosla bila oko 8 ipo i nije bilo guzve dosla sam za 10 min na red, a danas evo cekam vec 2 sata i mislim da necu ubrzo.. mozda savjet da dodes tek ovako oko 11 ipo?

Ja se nadam da necu uopce tu dolazit da cu rodit do termina😅to si zelim alii eto ne mos znati nista tako da me moguce i doceka tu na termin tj 21. Ctg!! Tocno mi je muka od pomisli samo!! Ajde javi se kad obavis!! Sretnoo

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Pukica
    09. Lipanj 2025. 13:02

Nives čestitke na bebici, želim vam brz oporavak i povratak kući! ☺️

Emma05
    09. Lipanj 2025. 13:58

Nives_B

Jutroo,
    Bebač je odlučio zaobići sve termine i doći malo ranije.
    Jučer nam je stigao mališan, pri porodu sam ga ispalila u zadnjem tiskanju pa je morao u inkubator na pedijatriju.
    Je li netko imao takav slučaj da je beba na porodu imala Apgar 7/10 zbog disanja i tonusa? Objašnjenje je da je to zbog šoka koji je doživio pri porodu.

Čestitam od srca na bebici. Nadam se da vam je sve u redu. Mazite se i pazite💕🙋🏻‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.