I ja mulu mučim sa željezom tj hemoglobinom, sada prije 2 tjedna mi je bio 110, uspio se od kendurala c malo podici, do tad je bio oko 103..
Zeljezo mi je 15..
Cure koju muku mučite sa željezom koje su vam vrijednosti?
Mene isto ubija probava i baš se mučim sa njim.. uzela sam i one sokove iz dm-a koji isto dobro dignu vrijednosti pa si kombinirajte sa njima
Hemoglobin 107, željezo 13, feritin 12. Od prvog mjeseca mi lagano pada sve..a željezo pijem po 20 dana bez prestanka i onda mi na srce loše padne pa napravim pauzu dok mi se ne smiri. I onda u tih cca 10ak dana pauze opet padne i tako dalje. Sad sam trenutno opet u pauzi jer ne mogu od srca živiti. Imam aritmije plus mi puls ovih dana preko 100. Gore mi je kad pijem..ali opet kad ne uzimam željezo onda sam u padu pa nisam nikako pametna što raditi. Ali moram nekako do kraja izgurati. Probala sam i Kendural i Sideral..treću opciju mi se stvarno neda..potrošiti ću ove dvije kutije. I da, imam i te sokove iz DM-a isto..
E da mi je probava jedini problem od željeza bila bi sretna🙈
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
I ja mulu mučim sa željezom tj hemoglobinom, sada prije 2 tjedna mi je bio 110, uspio se od kendurala c malo podici, do tad je bio oko 103..
Zeljezo mi je 15..
Cure koju muku mučite sa željezom koje su vam vrijednosti?
Mene isto ubija probava i baš se mučim sa njim.. uzela sam i one sokove iz dm-a koji isto dobro dignu vrijednosti pa si kombinirajte sa njima
Zeljezo sa 18 spalo na 8, hemoglobin 111, hematokrit 0.34. Meni nije neki problem izazivalo sem mucnina od totheme nakon nje cijeli dan nista nisam uspjela ni piti ni jesti
Sortiraj odgovore
Najstariji