Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    08. Lipanj 2025. 14:00

Pukica

Mene će ove BH kontrakcije psihički dokrajčiti zadnja dva dana. Pojave se kad se ustanem, kad sidnem, kad mi se piški, kad stojim, kad šetam…. Znači užas. U petak mi je pregled ali mislim da ću sutra zvat doktoricu jer sam već luuuuda od ovog. Jedino mi je žao što ona nema CTG, a želim izbjeći odlazak na hitnu pod svaku cijenu jer imam traumu iz prošle trudnoće.

Meni isto budu obavezno kad mi se piski i kad sidim i kad se dizem iz kreveta te situacije ih bas poticu al me ne brine to jer znaci to nije da one dolaze samo spontano nego ih te situacije poticu pa ako mozes izbjegavaj ih!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Maslačak_13
    08. Lipanj 2025. 16:31

Vidim da spominjete menstrualne bolove. Meni se od jutros pojavljuju lagani menstrualni grčevi kao da ću dobiti svaki tren onaj osjećaj. Zadnjih tjedana su mi se isto znali pojavljivati ali uhvate par puta dnevno i ništa, ali danas cijelo vrijeme osjećam nešto. Ne znam jel se to samo tijelo sprema i beba spušta prema dolje ili je početak nečega..🙈

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

petrucika
    08. Lipanj 2025. 16:48

Maslačak_13

Vidim da spominjete menstrualne bolove. Meni se od jutros pojavljuju lagani menstrualni grčevi kao da ću dobiti svaki tren onaj osjećaj. Zadnjih tjedana su mi se isto znali pojavljivati ali uhvate par puta dnevno i ništa, ali danas cijelo vrijeme osjećam nešto. Ne znam jel se to samo tijelo sprema i beba spušta prema dolje ili je početak nečega..🙈

Ja mislim da se tjelo sprema mozda beba spusta mozda grluc skracuje u svakom slucajuneke pripreme jesu!! Meni iza rucka krenula nekakva bol kroz stomak nisan nacisto bila jel mi rucak tesko pao ili se nesto priprema!! Ali bas me bolilo!! Ugl potiralo me u wc sto gid da je a uz to mi je drob bio jako tvrd cilo vrime tako da nisama ne znam jel se sto sprema ili mi je jednostavno rucak naskodio!! Beba je aktivna i stapno se rasteze ali ocito je da nema mista vise l!! Ovo je iscekivanje i proucavanje simptoma bas psihoza!!!😅ja sam odletila u kadu oprat kosu istusirati se i obrijati da ne bi skucajno me uvatilo nespremnu😅

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Maslačak_13
    08. Lipanj 2025. 17:00

petrucika

Maslačak_13

Ja mislim da se tjelo sprema mozda beba spusta mozda grluc skracuje u svakom slucajuneke pripreme jesu!! Meni iza rucka krenula nekakva bol kroz stomak nisan nacisto bila jel mi rucak tesko pao ili se nesto priprema!! Ali bas me bolilo!! Ugl potiralo me u wc sto gid da je a uz to mi je drob bio jako tvrd cilo vrime tako da nisama ne znam jel se sto sprema ili mi je jednostavno rucak naskodio!! Beba je aktivna i stapno se rasteze ali ocito je da nema mista vise l!! Ovo je iscekivanje i proucavanje simptoma bas psihoza!!!😅ja sam odletila u kadu oprat kosu istusirati se i obrijati da ne bi skucajno me uvatilo nespremnu😅

Ja sam danas bila tri puta na wc, ne znam do čega je, muž kaže da mi psiha radi 😅 Hahaha razmišljaš kao i ja, baš sad pričam mužu da idem pod tuš istuširati se i kosu oprati i srediti se za svaki slučaj i još jednom provjeriti torbu za rodilište ako nisam nešto zaboravila 😅 Baš sam na iglama cijeli dan, i ovo što si rekla psiha radi, sto puta provjeravam i najmanje simptome. Beba je i meni danas jako aktivna bila, a čitala sam negdje na netu da se obicno pred porod pokreti bebe smanje pa evo nezz šta bi mislila 🙈

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

Elza
    08. Lipanj 2025. 17:05

Pukica

Mene će ove BH kontrakcije psihički dokrajčiti zadnja dva dana. Pojave se kad se ustanem, kad sidnem, kad mi se piški, kad stojim, kad šetam…. Znači užas. U petak mi je pregled ali mislim da ću sutra zvat doktoricu jer sam već luuuuda od ovog. Jedino mi je žao što ona nema CTG, a želim izbjeći odlazak na hitnu pod svaku cijenu jer imam traumu iz prošle trudnoće.

Pukica,

ako je moguće probaj se skroz umiriti dan-dva pa da vidis hoće li proći.

Ti najbolje znaš kako se osjećaš, svakako zovi svoju dr sutra, a ako smatras da treba na hitnu, nemoj se ustručavati, ljudi idu za svakakve gluposti na hitnu...tako da trudnici nema tko šta reći. Pogotovo u ovim tjednima gdje si ti.

petrucika
    08. Lipanj 2025. 17:09

Maslačak_13

petrucika

Maslačak_13

Ja sam danas bila tri puta na wc, ne znam do čega je, muž kaže da mi psiha radi 😅 Hahaha razmišljaš kao i ja, baš sad pričam mužu da idem pod tuš istuširati se i kosu oprati i srediti se za svaki slučaj i još jednom provjeriti torbu za rodilište ako nisam nešto zaboravila 😅 Baš sam na iglama cijeli dan, i ovo što si rekla psiha radi, sto puta provjeravam i najmanje simptome. Beba je i meni danas jako aktivna bila, a čitala sam negdje na netu da se obicno pred porod pokreti bebe smanje pa evo nezz šta bi mislila 🙈

Da i ja sam to citala puno puta ali evo iz orakse ne mogu tvrdit jer se toga ne sican ali sam cula i citala!! A moja je bas ima par dana skrozz se aktivirala!! Ali osihaa nekad pomislim da samo sebi nabijam neki stres pa imam osjecaj ko da moram u wc valjda od te neke nervoze od zelje da krene do lagane treme sto ako je krenulo!! I tako kao i to provjerv papir, gacice, osluskujem svaki i najmanji simptom i da i ja sam odlucila nadodat u kofer jos neke stvari evo san se sredila okupala i sve i oprala pod u sobi di ce bebica spavati😅ugl ja nezz kako je kod tebe ali ina meni kad se mice meni je bas jak pritisak dole ne znam jel zato jel se toliko spustila ili sto ali bas mi onako pritisak bude!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Pukica
    08. Lipanj 2025. 17:20

Petrucika ma da miruje danas full, stalno sam u ležećem položaju 
    Elza nazvat ću sutra doktoricu definitivno jer mi je baš opterećenje. Hvala 🥰

petrucika
    08. Lipanj 2025. 17:39

Pukica

Petrucika ma da miruje danas full, stalno sam u ležećem položaju
    Elza nazvat ću sutra doktoricu definitivno jer mi je baš opterećenje. Hvala 🥰

Sutra nazovi doktoricu najbolje iako ona ce isto najbolje znati ako bi te stavili na ctg da se vidi da ki se ocitavaju trudovi!! To je najsigurnije!! Ti ako pijes mg nezz kolika ti je doza mozes ju za danas malo povecat i pij dovoljno tekucine redivno odi u wc ne moj troit i izbjegavaj sidenje!! I meni su te bh u tim tjednima bile ka poludile a sad kad ih treba sad di koja u danu!!! Ja sam isla par puta doktoru radi njih hvala Bogu svaki puta je bilo ok i dobila san u bi savjet kad tako polude da pijem koji mg vise!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.