Cure čestitam svima na dobrim pregledima!
One moje kontrakcije su skroz nestale, bit će da se baš noć prije pregleda beba okretala opet glavom dolje pa je sve bilo zbog toga.
Megyca žao mi je da te muči osip. Zbog izgleda ne brini, sve smo mi otečene, sa strijama, podočnjacima i svakakve... 37 tjedan si, brzo će i to proći :)
Vidim da spominjete želju za slatkim i hranom općeinito... Moja dijeta za GD polako ali sigurno propada, stalno sam gladna! Voće, nekad uzmem kekse ili sladoled.. Apetit je podivljao, puno mi se teže kontrolirati nego prije.
Jučer sam bila u šetnji od jedno 2 km, jedva se dovukla kući zbog bolova u preponama. Mislim da je to bila zadnja šetnja. 🤣
Grizli, ako dobro shvaćam i tvoja se bebica okrenula glavom dolje?
Evo mene opet hahah!!! Tek sad sam isla gledat sto je doktor napisao u knjizicu😆pise da mi je cerviks skracena 1/3 ali zatvoren!! To znaci da ga onda jos jako malo ima?? Ako grijesim ispravite me nemam iskustva s ovi mjerama vise mi znaci ono kad je otvoren to kuzim ovo bi rec da je stvarno dosta se skratio!!!
Ne znam da li bi to značilo da je skraćen za 1/3 ili da je ostalo 1/3 cervixa (ako me razumiješ što hoću reći).
Uglavnom, rekla bih da je to početak otvaranja tj. cervix se prvo mora skratiti da bismo se počeli otvarati.
Kod tebe se definitivno počelo nešto događati 🙂
Joj da zaboravila sam komentirati megyci, taj osip i svrbez zvuce bas uzasno, bar ces uskoro roditi, sa blizancima sigurno neces do 40 dogurati tako da drzim fige da porod krene cim prije❤️.
Elza sta vrijeme ide ja sve gladnija😅. Svaki dan sve gori.
Ja se tjeram u setnju svaki dan ujutro osim vikendom kad su djeca doma i onda me i leda ubijaju i budem nikakva i u ponedjeljak mi bude opet tesko pokrenit se. Bas mi godi to hodanje i trudim se makar sjela svako malo i odmorila kad mi dode.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cure sorry na uletu, ja sam na Jesenskim bebama, ali htjela sam pozdraviti long time no see Grizli, trudne smo u isto vrijeme - i to sad vidim. Čestitke i pozdrav svima, sretne porode vam želim! 😍
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013.-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014.-2020. 1 AIH, 8 IVF.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022.-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF-a. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 ❄️, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4 tt, imamo ❤️!
05/25 Panorama 12 tt ✅, stiže 💙!
Petrucika ja bi rekla da po nalazu da je ostalo samo 1/3 cervixa po nalazu.
Elza je je okrenula se baba dole glavicom. ☺️ Nadam se da mu nece past napamet vracat natrag poprecno.
Nikita zeno 🤗🥰 ajme kako mi je drago. Omg rasplakala si me sad od sreće! Sretno i sa sto manje muka da prođe trudnoća.
Petrucika ja bi rekla da po nalazu da je ostalo samo 1/3 cervixa po nalazu.
Elza je je okrenula se baba dole glavicom. ☺️ Nadam se da mu nece past napamet vracat natrag poprecno.
Nikita zeno 🤗🥰 ajme kako mi je drago. Omg rasplakala si me sad od sreće! Sretno i sa sto manje muka da prođe trudnoća.
Hvala ti na objasnjenju ja stvarno nisan bas upucena u taj dio i ne znam sto bi mislila ali svakako mislim da je ocito dosta jer prije dva tjedna duzina mi je bila 4 cm i danas je bas naglasio da se dosta smanjio pa prije u trudnickoj orocitam tako 1/3 !! Ma ok cisto eto otp da znam a bebica ce kad ona odluci na meni je cekati🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Malo sam se pogubila koja je sto napisala ali evo samo da kazem ovo za bebicu sto mi je skrozz nisko se spustila ne migu reci cure da mi je nesto extra tesko hodati ili siditi jer cili trudnocu imam taj problem ali migla bi reci da je sad izrazajniji definitivno bas se sad gegam i nekako san usporila zadnjih dana ne mogu puno!! I da pitam kako stojite s nogama?? Znaci ja ne znqm jel od vena ali moje su teskeeeeee ko bavlani i oticu basss basss ne migu patike koje san nosila do orije tj dana i bolu me!! Nige su mi najveci problem!! Sad jel oroblem u venama mojim il je to bas tako trudnicko ne znan ali mi nikad ovako nije bilo u ni jednoj trudnoci!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Malo sam se pogubila koja je sto napisala ali evo samo da kazem ovo za bebicu sto mi je skrozz nisko se spustila ne migu reci cure da mi je nesto extra tesko hodati ili siditi jer cili trudnocu imam taj problem ali migla bi reci da je sad izrazajniji definitivno bas se sad gegam i nekako san usporila zadnjih dana ne mogu puno!! I da pitam kako stojite s nogama?? Znaci ja ne znqm jel od vena ali moje su teskeeeeee ko bavlani i oticu basss basss ne migu patike koje san nosila do orije tj dana i bolu me!! Nige su mi najveci problem!! Sad jel oroblem u venama mojim il je to bas tako trudnicko ne znan ali mi nikad ovako nije bilo u ni jednoj trudnoci!!!
Petrucika i ja sam krenula jako oticati zadnja dva tjedna, noge i ruke i jako puno vode nakupljam vidim po sebi a vidi se i na vagi bome. Također me bole i prsti na rukama osobito ujutro baš mi je teže skupiti ruku u šaku jer je natečena. Sad u srijedu na pregledu mi je doktorica rekla da je to normalno sad pred porod a i kod nas ovdje na moru je jako zatoplilo vrijeme pa je rekla da je i do zatopljenja. Krvni tlak mi je uredan i nemam neke druge popratne simptome pa je rekla da ne brinem.
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Petrucika i ja sam krenula jako oticati zadnja dva tjedna, noge i ruke i jako puno vode nakupljam vidim po sebi a vidi se i na vagi bome. Također me bole i prsti na rukama osobito ujutro baš mi je teže skupiti ruku u šaku jer je natečena. Sad u srijedu na pregledu mi je doktorica rekla da je to normalno sad pred porod a i kod nas ovdje na moru je jako zatoplilo vrijeme pa je rekla da je i do zatopljenja. Krvni tlak mi je uredan i nemam neke druge popratne simptome pa je rekla da ne brinem.
I ja san primjetila da su mi na rukama orsti poceli oticat i sto kazes cak malo i boluckat vjerojatno se skuplja voda i cini mi se da san skocila naglo i na vagi!! Mislim da je sve to sad naticanje ove vrucine sto kazes kod nas je vec postalo koma vruce i sve skupa kad zbrojis jedna jako losa kombinacija plus kraj trudnoce!! Tako da malo me i tjesi ovo jer daje nadu da kad rodim da ce ovo prestat jer ja san vec psihicki umorna od ovoga koliko me nige bolu koliku su mi teskeeee znaci osjecam se ko da mi je sto godina!!! Izdrzat cu ali svaki dan sve je tezi😥😬
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
I ja jako naticem i bas su mi teske noge. Ruke ne toliko ali i na rukama vidim oticanje. Ali noge - koma. Dobro da imam ove sandale s remenima pa ih prosirim i nestao mi je zglob koliko je oteceno. Izgledam kao kad slomis nesto pa otekne sve 😅 Bas sam drzala sad noge na zidu jedno 10ak min da mi malo te vode ode... I tocno sam to skuzila kako su ove vrucine pocele 🥵
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji