Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    07. Lipanj 2025. 10:35

Nisam znala da toliko vas ima takve kontrakcije...
    Sve trudnice oko sebe koje znam nisu to imale pa sam se malo brinula.
    Super mi je čuti i vaša iskustva, i kako _spring_ kaže, kako ne paničarite oko toga. 🤣
    Odmah je i meni lakse.
    Zapravo mi je najgore misliti o cijeloj organizaciji i kada otići u bolnicu jer muz radi u smjenama, pod stresom je da ne bi slučajno propustio porod. Zbog toga me najviše i frka, meni je svejedno kada će beba doći.

Milica24
    07. Lipanj 2025. 11:14

Dobro jutro cure!
    Pridruzujem se klubu oticanja, meni je cudno jedino sto oticem po nekom cudnom patternu. Jedan dan lezim kuci pa naoteknem citava, noge kao balvani, a onda drugi dan provedem citav dan na suncu u toplicama i setam i suncam se i ne nateknem ni milimetra. Kao da noge biraju koja im lokacija pase haha
    .
    Ja ocekivani problem imam, cim sam prestala magnezij pit nestala mi je i stolica. Stvarno vise ne znam sta da radim, pijem Globifer forte + i popijem c vitamin uz njega da se dobro razgradi ali ovaj dio nikako na zelenu granu. Jel netko ima iskustva s nekim preparatima tipa psylium ljuskica onih ili sokove neke? Bas sam se rijesila hemoroida i evo opet "sranja" u nedoslovnom prijevodu 🙃

baby boy 🤎🐻

lolola13
    07. Lipanj 2025. 11:17

Elza

Nisam znala da toliko vas ima takve kontrakcije…
    Sve trudnice oko sebe koje znam nisu to imale pa sam se malo brinula.
    Super mi je čuti i vaša iskustva, i kako _spring_ kaže, kako ne paničarite oko toga. 🤣
    Odmah je i meni lakse.
    Zapravo mi je najgore misliti o cijeloj organizaciji i kada otići u bolnicu jer muz radi u smjenama, pod stresom je da ne bi slučajno propustio porod. Zbog toga me najviše i frka, meni je svejedno kada će beba doći.

Meni su bile bas ceste tamo u 20tim tt, onda se sve smirilo i prestalo do prije mislim 2 tjedna. Sad su mi vec svakodnevne a kad se pogodi da su skupa s menstrualnim bolovima onda se bas zapitam jel krece ili kaj 😂 Moja metoda je otic na wc, popit vode, promjenit polozaj. Nekad nis od tog ne pomogne pa samo pratim dal se pojacava ili ne 🤷‍♀️ Kad su mi bas jako krenule po noci onda sam zakljucila najbolje mi je otic spavat pa ako i krece porod bolje da sam sto odmornija 🤣 nije da mogu prespavat jake trudove za ic u bolnicu i racunam da ce i to tak sve trajat 12+ sati

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Megyca
    07. Lipanj 2025. 11:48

Cureee jutro, vidim da je netko spomenuo plivanje hehe, kakve ste vi sa kupanjem u moru? Pocela sam razmisljati da se bucnem makar brzinski 🙈

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

Milica24
    07. Lipanj 2025. 11:57

Megyca ja se nisam jos usudila jer mi je bilo prehladno more, pa da ne sokiram bebu haha ali me jako zanima taj osjecaj!! Ako je zatoplilo probaj moze biti samo ugodno i fora 😏

baby boy 🤎🐻

• cordis00
    07. Lipanj 2025. 12:14

Ja bi se sigurno svaki dan kupala da sam na moru, sad mi je preriskantno putovat dolje, a i krecu pregledi uskoro 1x tjedno.
    Kad sam prvi put bila trudna kupala sam se cijelo ljeto, veliko olaksanje! Za cijelo tijelo i edeme!

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    07. Lipanj 2025. 12:17

Megyca

Cureee jutro, vidim da je netko spomenuo plivanje hehe, kakve ste vi sa kupanjem u moru? Pocela sam razmisljati da se bucnem makar brzinski 🙈

Ne moj ti si se pocela otvarat koliko znam tako da nije orepprucljivo radi bakterija!! Nezz ja sam bas po tom pitanju dosta oprezna i plasljiva pa evo cisto dobronamjerno!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Megyca
    07. Lipanj 2025. 12:22

Hvala cure🥰
    Petrucika ee pa zato i pitam vas, prije 3 tj sam bila prst otvorena i od tada me nitko nije gledao, nemam iskustva nikakvog pa uopce ne znam 🙈

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

petrucika
    07. Lipanj 2025. 12:37

Megyca

Hvala cure🥰
    Petrucika ee pa zato i pitam vas, prije 3 tj sam bila prst otvorena i od tada me nitko nije gledao, nemam iskustva nikakvog pa uopce ne znam 🙈

Ne koj kad si otvorena to se pogotovo ne preporuca jer da ti se sto nakaci doli moze slobodno kad je grlic otvoren a to ti sad ne triba!! Neznan ja nisan nikad uvik me bilo toga strah iako san bila i zatvorena i trudnoca bo a pogotovo kad si otvorena to nikako!! Strpi se ajde ima lita jos a ti si na moru moci ces se bucnut🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• cordis00
    07. Lipanj 2025. 13:08

Da ovisi o otvorenosti, ja sam bila ka cement do svakog poroda i obavila bi pregled gin prije mora.
    Ja imam redovitu ali se mora puno tekucine uz to inace isto moze napravit problem. Meni je isto probava nikakva opcenito u trudnoci, a jos gora otkad pijem zeljezo. Sta ce bit kad ukinem magnezij, ne znam :/

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.