Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _spring_
    06. Lipanj 2025. 10:21

Sretno cure!!! 🍀
    .
    Ja sam evo obavila pregled danas, pomaknuli smo, a nisam te htjela zezati Annie da mijenjas listu. Sve je ok, odgovara tjednima, samo mi je ovaj doktor pomaknuo termin na 11.7., pitala sam kako to da drugacije racuna, a on je odgovorio: tak svejedno, dan prije ili poslije 🙈. Mali ima 2600 g pa valjda i nije tako mali, ne znam jel to previse, dr nije nista komentirao samo da je sve ok 🙈. 
    .
    Ja sam vam tako u nekom balonu, kao u nekoj magli... Ne znam koji je dan, godina... Gegam se, mucim po noci sa nespavanjem i namjestanjem, ali tako sam nekako u isto vrijeme zahvalna kako sam podnijela i izdrzala sav ovaj put prije trudnoce i u trudnoci, sretna sam i ne mogu jos uvijek vjerovati da cu drzati svoju bebu u rukama uskoro... Jos uvijek mi je to kao nedosanjani san.

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

petrucika
    06. Lipanj 2025. 11:27

Curee evo nasss!! Ctg uredan protoci uredni plodne dovoljno,posteljica uredna!! Sve bo. Ja sam zatvorena ali se grlic skratio dosta kaze doktor nije ga mirija kaze izdrzat ce deset dana!! Ona ima 3530kg!! Nabila se skrozzzz na sam ulaz i tako vrsi pritisak ubiti na sam grlic!! Kaze doktor da ja sad napravim malo grublji pregled on bi se otvorio ali nije potribno neka ide samo i prirodno!! Moj iduci pregled je 13.6. I iza toga koji dan prije termina ako ne rodim do tad i tek iza toga u TA!!! Eto curke ja sam zadovoljna sve je bo i to je najvaznije! Mene doktor ne vaze beba je sve bo ja jedem normalno ne drzim djetu u vezi GD odavno i to je tooo!!!🩷🙏

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• cordis00
    06. Lipanj 2025. 11:33

Spring pa kako je sad korigirao? Pa to je bas cudno. Za koliko ti je pomaknuo?
    Petrucika joooj pa ic ce to brzo! Tako se meni druga curka nabijala i otvorila me na 7cm bez trudova. Mogu mislit kako ti je sad nelagodno duze stajat/hodat. Drzim fige da krene to sve u nekoj blizoj buducnosti😁. I nek si izbjegla TA, i ja mislim ako je sve dobro, da se moze pratit kod primarnog gin, steta sta nema ctg, lakse bi bilo trudnicama, a da ne pricam kako bi se TA rasteretila.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    06. Lipanj 2025. 11:42

Sta svaka primarna amb nema ctg*

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Milica24
    06. Lipanj 2025. 12:32

Cordisoo dobro si ti samo to uspjela i iskontrolirala se, ja izmjerila secer, bio 4.2 nakon 2h sto sam se najela bijelog kruha i piletine i majoneze i onda sam pojela jos snitu bijelog kruha s nutellom 😬 nakon tog nisam mjerila secer bolje da sam zaspala u neznanju 😂 
    .
    Petrucika ajme najezila sam se na ovo izdrzat ce jos 10 dana pa tako brzo to dode 🥹🥹🥹🥹 jedva cekam da krenu bebice

baby boy 🤎🐻

• cordis00
    06. Lipanj 2025. 12:45

Milica24

Cordisoodobro si ti samo to uspjela i iskontrolirala se, ja izmjerila secer, bio 4.2 nakon 2h sto sam se najela bijelog kruha i piletine i majoneze i onda sam pojela jos snitu bijelog kruha s nutellom 😬 nakon tog nisam mjerila secer bolje da sam zaspala u neznanju 😂
    .
    Petrucika ajme najezila sam se na ovo izdrzat ce jos 10 dana pa tako brzo to dode 🥹🥹🥹🥹 jedva cekam da krenu bebice

Hahaha bas si me nasmijala. A zato jer ti ja nemam slatkog u kuci pa mi je manji problem, muz sta kupi pojede, a dica mi ne jedu slatko jer je starija alergicna, a mala je ispod 2g pa joj nismo poceli davati. I bolje da me ne mami😂.

Joj i meni se cini sve nekako odjednom, ja ocito zivim u teskom denialu, tako mi se svaku trudnocu desi da mislim da je ovo trajno stanje i da necu nikad rodit. Pogotovo jer se moji krenu spustat zadnji tjedan pred porod, a ja okolo hodam ka da nisam ni trudna. Sad sam se izisla malo po kvartu prosetat jer sam luda ocito, dojadilo mi lezat, a najgore doba dana😅.
    Jedva cekam da bebice krenu stizati❤️.
    Ovi vikend nam je radni, sub rodendan, ned krstenje i onda laganica dalje.
    Jel tko kupuje mozda vece auto?? Mi se mucimo vec par mj, sve sta nademo ispadne neki problem, bas mi je muka, ocekivala sam da cemo kupit do sad. Gledamo u Njemackoj pa cemo uvest.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

_spring_
    06. Lipanj 2025. 13:57

Petrucika, nek je tvoja curka dobro, ali ti onda doslovno mozes svaki cas 😍. Svidja mi se tvoj dr, nekako se cini bas brizan i smiren kad opisujes. 
    .
    Cordiso, ma nemam pojma zasto sad. U poliklinici gdje sam radila IVF su izracunali 14.7., jer zna se kad je bio transfer i sve, a on je stavio za 3 dana manje 11.7. Nije neka razlika, ali nisam ni ulazila puno u to zašto je mijenjao.
    .
    Cure, jos malo i bebe dolaze...🙈 Ja ne mogu vjerovati, lovi me panika 😅

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Grizli
    06. Lipanj 2025. 15:27

Milica ahahaha ja se bas nasmijala na tvoju nutellu to ti za svaki slučaj. 🤣

Petrucika sretno, meni je mala bila tako mjesec dana prije poroda i nista nije pomoglo da se brže otvorim. Al meni je bila prva trudnoća pa vjerojatno zato. Al se sjećam kako mi je to bilo neugodno. Ja nisam mogla sjediti recimo od toga duže.

Spring ako su ti na ivf vratili blastocistu onda je njihov datum točniji, nego ovaj pomaknuti pretpostavljam po prvom danu menge. Iako i to sto kaze moze to i prije i poslije.

Ja obavila pregled sve uredno, beba duge noge, ostalo sve super 2.5 kg.  Cervix samo malo omekšan rekla i pise na nalazu fx4 nemam pojma sto je to. Ctg bebac imao performans da me skinula nakon 10 min jer da ce biti dovoljno, a doslovno se vidjelo da se okrece nekud jer se i trbuh sva izoblicio. I poslije na uzv kaze dr da je glavica dole, al cijelo tijelo je na desnoj strani pozicionirano, osim nogu koje proteže na lijevu i mlati njima. Dala mi da mjerim pokrete bebe doma, pregled za 2 i po tjedna, uzeli bris, GUK profil da je super i da ne kuzi paniku moje gin kad taj šećer koji imam kao malo povišen je normalan za trudnice na kortikosteroidima koje uzimam zbog astme. I bez stresa da jedem lagano samo, ne previše šećera i to je to. U ovih 10 dana te GD dijete izgubila 1kg, a i tako sam dobila premalo i to je rekla da je njoj već problem nego moj granični šećer. Sad vec laganije se dise.

petrucika
    06. Lipanj 2025. 15:31

Hvala vam curke ja sam nekako i osjetila da je ona skrozzz se spustila bas san jucer na fb kom da ju osjetim pedalj od izlaza doslovno i tako i jest doslovno je nabijena na sam izlaz!! Full se spustila!! A za skracivanje mi je drago neka ide to su vec super tjedni eto za koji dan 38 tt tako da bude tako kroz desetak dana to je OK a moze i prije ja se ne bi ljutila!! Pitala san doktora jel miram odma krenut radi tog antibiotika kojeg trubam dobit na porodu iako san sve posli tog pozitivnog orisa bila negativna moram primit antibiotik i kaze kreni odma!! Ipak san viserotka tribalo bi kaze ici brzo iako niko to ne moze garantirat ni znat!!A moj doktor da se nadovezem vam je jako smiren i nema panike kod njega jako detaljan, pristupacan ma divan!! Ja san prezadovoljna s njim i tesko ce mi past ako budem morala u TA ode se osjecam sigurno i nekako uvik mi oruzi lipu ric uvik se bebici obraca s toliko paznje i gleda uvik ono sto je najbolje i za mamu i za bebu!! Dista je realan a smiren i bez panike!! Ma ne znam migla bi roman o njemu napisati!! Da je vise takvih doktora to bi bilo divno osobito u bolnicama!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    06. Lipanj 2025. 17:59

Evo mene opet hahah!!! Tek sad sam isla gledat sto je doktor napisao u knjizicu😆pise da mi je cerviks skracena 1/3 ali zatvoren!! To znaci da ga onda jos jako malo ima?? Ako grijesim ispravite me nemam iskustva s ovi mjerama vise mi znaci ono kad je otvoren to kuzim ovo bi rec da je stvarno dosta se skratio!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.