Cestitam na dobrim pregledima curke❤️ja evo vise nezz stvarno sto da mislim a sto da ne mislim znaci rozi trag u mene na papiru i sad upravo ..lezim ne forsiram se ne migu reci da me nesto boli pitam se odakle dolazi i zasto se konstantno pojavljuje…bas san psihicki koma radi togaVjerujem ti, to baš čovjeka uništi psihički. Ja sam u prvoj trudnoći krvarila cijelo prvo tromješječje, a niakad se nije otkrilo zbog čega. Išla sam na preglede na svaka 2 tjedna i prije svakog strepila šta će biti. Drži se i vjerujem da će biti sve u redu🥰Zvala sam mog ginekologa znaci toliko sam se prestrasila ne mogu to opisat kad san vidila to ponovo i onako malo vise.. on je reka ako se pojaca na ginekologiju ako ne u sridu na redovan pregled..imam osjecaj da ce me ovo psihicki satrat ovaj strah i neizvjesnost stres ma nesto strasno..moram priznat da u prijasnjim trudnocama nikad nisan imala ovaj problem i uvik sam se bojala toga i evo sad me prati iz dana u dan..jedva cekam tu sridu da vidim jel sve ok i da me posalje neke pretrage nesto da se otkrije uzrok ovome…bas me ovo ubijeAko ne možeš izdržat do srijede odi sutra na ginekologiju pa da te pregledaju. Čudno mi je da ti to toliko traje, a s druge strane po meni ako su samo roskasti tragovi rekla bi da nije ništa strašno. Ako krene krvarenje onda je znak za uzbunu. Pokušaj se smiriti do svog redovnog pregleda i ne brinuti previše 🤞😘😘😘Ma izdrzat cu do sride jer ne zelim si stvarat toliku paniku u galvi i hvala Bogu to je samo u tragovima samo sto to traje vec danima pa me lagano vec frustrira i jer je cudno zasto se pojavljuje svaki dan koji je razlog ali morat cu se strpit do sride.. strpljen spasen
Mislim na tebe i šaljem pozitivne misli❤️
Cestitam na dobrim pregledima curke❤️ja evo vise nezz stvarno sto da mislim a sto da ne mislim znaci rozi trag u mene na papiru i sad upravo ..lezim ne forsiram se ne migu reci da me nesto boli pitam se odakle dolazi i zasto se konstantno pojavljuje…bas san psihicki koma radi togaVjerujem ti, to baš čovjeka uništi psihički. Ja sam u prvoj trudnoći krvarila cijelo prvo tromješječje, a niakad se nije otkrilo zbog čega. Išla sam na preglede na svaka 2 tjedna i prije svakog strepila šta će biti. Drži se i vjerujem da će biti sve u redu🥰Zvala sam mog ginekologa znaci toliko sam se prestrasila ne mogu to opisat kad san vidila to ponovo i onako malo vise.. on je reka ako se pojaca na ginekologiju ako ne u sridu na redovan pregled..imam osjecaj da ce me ovo psihicki satrat ovaj strah i neizvjesnost stres ma nesto strasno..moram priznat da u prijasnjim trudnocama nikad nisan imala ovaj problem i uvik sam se bojala toga i evo sad me prati iz dana u dan..jedva cekam tu sridu da vidim jel sve ok i da me posalje neke pretrage nesto da se otkrije uzrok ovome…bas me ovo ubijeAko ne možeš izdržat do srijede odi sutra na ginekologiju pa da te pregledaju. Čudno mi je da ti to toliko traje, a s druge strane po meni ako su samo roskasti tragovi rekla bi da nije ništa strašno. Ako krene krvarenje onda je znak za uzbunu. Pokušaj se smiriti do svog redovnog pregleda i ne brinuti previše 🤞😘😘😘Ma izdrzat cu do sride jer ne zelim si stvarat toliku paniku u galvi i hvala Bogu to je samo u tragovima samo sto to traje vec danima pa me lagano vec frustrira i jer je cudno zasto se pojavljuje svaki dan koji je razlog ali morat cu se strpit do sride.. strpljen spasenMislim na tebe i šaljem pozitivne misli❤️
Hvala draga saljem❤️
+ 10.10.
Ja gledam Spar Hrvatska i plačem hahahaha, inače nisam ni malo cmoljava. Evo, dotakli me ljudi do suza 😄
😂😂😂jao ja sam bila u prosloj trudnoci a nesto mi se cini i u ovoj da cu biti cmoljava.. nisan to volila jer san plakala za glupost pa bi me nekad u javnosti bilo i sram😂jao ljudi moji ja san danas dokona ode a sto cu lezim ne mrdam do sride ce mo tako pa onda ce mo vidit kako dalje…ne moram ni reci kako mi je dosadno imam osjecaj da san odbacena od svih😂jer sam u sobi nekako se tu lipo ispruzim tamo na kaucu se skvrcim sva nekako … ali izdrzat cu ja to☺️
+ 10.10.
Bravo za dobre preglede, nek se tako nastavi 🤞🏻 ja sam se ipak naručila privat 12.11. jer mi je predugo čekati do 12. mj za prvi pregled.
Mučnine meni je u prvoj trudnoći jako pomogao Antimetil, na prirodnoj je bazi, đumbir i još nešto. Postoje tablete i pastile. A imala sam tad jake mučnine, sad mi je čak prilično dobro. Osjetljiva sam na mirise, zna mi se dignut želudac na nešto ili me uhvatit mučnina pa potraje koji pola sata-sat, al to nije ni približno ko prvi put.
Lice mene isto muči, al uvijek mi pomogne od TO niacinamid, on baš isušuje prištiće. I hidratantna kremica na to 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji