Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13
    25. Svibanj 2025. 12:54

Tinchilina

Super Petrucika za nalaz.

Annie, meni je ovo stvarno i više nego pregledno i lijepo. Svaka ti čast na trudu i volji i hvala što nas skupljaš ko male pačiće 🤭

Mi sutra ujutro idemo na zakazani carski, sve je ok, al tako su odlučili za dobrobit svih nas. Sutta sam 36+6. Stixže pojačanje na listu 🤗

Tinchilina sretno sutra i javi nam se kad stigneš 🫶🍀

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• ddm2463
    25. Svibanj 2025. 13:02

petrucika

ddm2463

Jesi ti sama trazila gin za bhsb ili je to dio procedure nisam taj dio pohvatala 🤐

Neee to je dio procedrure kod svake trudnice od 35 tt obavezan je!!

Ahaa nisam to znala, okej ☺️☺️

01.12. +

• ddm2463
    25. Svibanj 2025. 13:08

Tinchilina sretno sutraa 🥰 javi nam se kad budeš mogla obaveznoo 😍😍❤️🎀

01.12. +

• cordis00
    25. Svibanj 2025. 13:19

Hvala petrucika, ma mislim da cu i ja morati cisto radi tog brisa iz prosle trudnoce, neovisno o nalazu sad iako je naravno bolje da je neg nego poz. Jer se ne moze znat jesu bas tad pred porod odlucile opet kolonizirati da budu detektibilne, al svakako je puno bolje imati neg nalaz😊.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Grizli
    25. Svibanj 2025. 15:29

Tincilina sretno sutra i brz oporavak želim. 
    Cordisoo ja danas jela i komad torte veličina koju bi i inače pojela namjerno da vidim sta je sad s time i mjerila šećer 2h poslije bio 5.6, na ovim dijetalnim varijantama mi bude oko 4. Tako da ovo sa tih 2000 kcal kod tebe mi se cini razumno. Recimo za jučerašnje obroke sam izracunala uz pomoc neke app da sam pojela 2.100 kcal i svi šećeri uredni bili. spasile ste me sa svojim iskustvima da ne pošizim. 

Što se bakterije tice meni je u prvoj trudnoći bio neg nalaz cijelo vrijeme, ali nakon poroda su mi rekli da su me opet testirali i bebu ako se dobro sjećam ali nisam sigurna više zašto su nas nakon poroda testirali. Istovremeno zenska koja je bila samnom u sobi je rekla da je bila poz na početku pa poslije negativno i na kraju su joj unatoč negativnom nalazu dali antibiotik kao profilaksu kod poroda za svaki slučaj. Tako da mozda bolje i primiti profilaksu nego riskirat jer bebe su baš osjetljive na streptokok. 

• mommy735
    25. Svibanj 2025. 18:04

Tinchilina sretno, uskoro stižu bebice 🥰

Što se tiče brisa na bhsb, čula sam u TA kad su govorili jednoj ženi da nije važno što je sad negativna jer zbog prošle trudnoće u kojoj je bila pozitivna svejedno mora primiti antibiotik na porodu. Ne znam je li svugdje ista “politika”, no njoj znam da su komentirali da nije sad ni trebala raditi bris zbog prethodnog pozitivnog.

30.9. +
    30.11. Panorama 🩷

petrucika
    25. Svibanj 2025. 18:12

mommy735

Tinchilina sretno, uskoro stižu bebice 🥰

Što se tiče brisa na bhsb, čula sam u TA kad su govorili jednoj ženi da nije važno što je sad negativna jer zbog prošle trudnoće u kojoj je bila pozitivna svejedno mora primiti antibiotik na porodu. Ne znam je li svugdje ista “politika”, no njoj znam da su komentirali da nije sad ni trebala raditi bris zbog prethodnog pozitivnog.

Jaooo vidi nje ti si zagazila u ozbiljne tjedne🥰stvarno kad pocnu ove nase bebice pa to ce biti jedna predivna grupa svaki dan novi zivot jer sve smu tu negdi ali ti si nam ozbiljno blizu termina🥰sretno mama🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    25. Svibanj 2025. 19:20

Tincilina sretno sutra. Hoce li ti dr M raditi carski? Kako se osjecas? Uopce ne mogu zamisliti da cu uskoro saznati datum kad dolazi beba a posebno mi nezamislivo ta noc prije kad znas da je to sutra🙈

Curica 6/23 🩷

AnnieP
    25. Svibanj 2025. 19:24

Tinchilina naša draga sretno sutra, još malo i imati ćeš svoje bebice u rukama. Evo ja osjećam toliku sreću, kao da ću ja sutra roditi.🥰🥹♥️♥️
    .
    Greta10 nisam ispratila kako je tvoj pregled prošao ovaj tjedan i koji datum ti je idući? 😊

🩷 7/2022

Pixi
    25. Svibanj 2025. 19:30

Tinchilina sretno i hrabro sutra. Još malo i bebice stižu ❤️ javi nam se kada uspiješ
    Ja isto kao i AnnieP osjećam uzbudjenje kao da je moje. 
    Baš ova naša mala zajednica mi je toliko super, puna pohvala i ohrabrenja, iako se ne znamo uzivo 🥰
    Kad nam krenu bebice stizati. 😊 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.