Cure da se javim ostavili su me na odjelu, imala sam svake 2 min kontrakcije i prst otvorena. Cure su super svaka po 2100g i obje se okrenule glavicom dolje. Dobila sam tokolizu i sad lezanje pa cemo vidit sto dalje
Super da si ošla, taman sam ti htjela odgovoriti da bih ja osla pogotovo jer ti krece iz ledja. Bh kontrakcije su vecinom sprijeda.
Držim fige da izdržite još koji tjedan. Taman da uđete u ove sigurne tjedne. 😊
Megyca sretno i da izdrzite sto duze u komadu.
Hvala cure za info za stucanje. Ocito po tome nemrem skuzit di je glava neg cekat pregled🙈 nekak mi je ostalo da mi je prva stucala vise prema pupku a bila je glavom dolje pa sam zato mislila da je mozda to znak okreta koji cekam a nikako.
Curica 6/23 🩷
Evo i mene tek sad, Megyca, također, imala bih isti savjet da odeš jer me podsjetilo na moje iskustvo. Zanimljivo mi je da su ti dali tokolizu, jer sam mislila da iza 34 tt se više ne daje. Doduše kod tebe je još jedan dan do 34 tt pa ne znam jel stvarno taj 1 dan radi ulogu. U svakom slučaju, ja sam odahnula od ulaska u 34 tjedan, jer vjerujem da su od tad šanse za neke veće rizike male. Plus to su blizanci, za njih kažu da budu zreliji prije od jednoppodnih bebica. Jesu ti dali inekcije za pluça, ili više nema potrebe za tim?
U svakom slučaju, super bi bilo da ostanu što dulje, ali ako su se i uputili van, bit çe i to sve dobro 🥰
Javi se svakako. 💪
Nekako sam mislila da ću ja otvorit sezonu ljetnica, a kad ono... ima tu nestrpljivijih bebica od mojih. 🤭 Samo nek sve budu u ovako lijepim tjednima ❤️
💙 5/2023
Aniakako ti je beba manja, po svim mjerama ili samo trbuščić? Moje prvo dijete je zaostajalo iako sam ja dobila puno kila i puno jela, svejedno kad su nas ostavili u bolnici iz mirovanje i prilagođenu prehranu, malo je nadoknadio, ali se svejedno rodio malen, u terminu. Nemoj se jako plašiti, ako su protoci i posteljica okej, a zaostajanje nije jako veliko, samo će te malo češće pratiti do poroda.Boogie hvala ti, baš me umirilo :) Po svim mjerama je manja, trbuščić najmanji, ali nije ga zato posebno isticala . Protoci su okej, a dalje bumo vidli dr.tjedan. Nije mi svejedno, ali znam da nerviranje ne vodi nikud. A vezano uz količinu hrane i ja se slažem s vama; i kako kažeš Lolola13 da bi trebala prilagoditi raznovrsno, a ne više jesti. Hranim se dobro, ali mesom najmanje.
.
Brojanje pokreta meni je gin rekla da za tim nema potrebe, i kako je važno da ju osjetim svaki dan. Inače da moram brojati već bi izludila, jer je moja mala mirna i nježna. A ovo za posteljicu nemam iskustva, držim.fige da to sve ostane okej :)
Najbitnije da su protoci, posteljica i taj ctg koji ti rade okej. Prošla sam sve to, znam stvarno kako ti je, ali vjerujem da će sve biti okej. Neke bebe su jednostavno manje, meni ni phd posteljice kasnije nije pokazao jasan uzrok tom zastoju. Moja beba je imala manji trbuščić što su mi objasnili time da se manje bitni organi u bebi smanjuju kako bi najbitniji organi, mozak i srce, imali dovoljno hranjivih tvari, ali zašto se to počelo događati, nitko ne zna. Drži se i samo hrabro!
Puno ti hvala kaj si podijelila iskustvo 😀 Ma da, neke bebice su jednostavno manje, uostalom i ja sam sitnije građe. Nadam se i vjerujem da bude sve okej. Idemo dan po dan.
.
Lolola13 da i ja sam pretežno na mahunarkama, ribi, povrću, voću i sl. Prisilim se tu i tamo pojesti piletinu/puretinu.
.
Megyca drži se, super je kaj si na sigurnom, pod nadzorom :)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Cure da se javim ostavili su me na odjelu, imala sam svake 2 min kontrakcije i prst otvorena. Cure su super svaka po 2100g i obje se okrenule glavicom dolje. Dobila sam tokolizu i sad lezanje pa cemo vidit sto dalje
Sretno draga tebi i tvojim curkama!! Svakako su to vec super tjedni i neka si poslusala svoj insinkt i otisla!! To je sve tako individualno tesko za procjenit ovako i dat savjet!! Ali sam uvik za tu opciju kad nisi sigurna sto se dogada otici i biti u miru!! Sretno draga i javljaj se🥰🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Drzi se i sretno tebi i bebicama. Neka si otišla da budeš na sigurnom. Drzim fige da sve bude uredu. Već su to sigurni tjedni ako malecke i požure❤️
Kako prepoznajete štucanje bebe?
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Drzi se i sretno tebi i bebicama. Neka si otišla da budeš na sigurnom. Drzim fige da sve bude uredu. Već su to sigurni tjedni ako malecke i požure❤️
Kao ti kad stucas onako ritmicki osjetis unutra i meni drob tako pulsira vidljivo i izvana!! Traje tako od 10 do 15min kako kad!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Super da si otisla! Drzim fige da se bebice jos strpe ali nisu vise ni tako male 😊 Drzi se!
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Osjetim kao ritmicke mini udarce, prvo nisam tako dobro kuzila ali sto je veca to se jace osjeti i ne mozes fulat. Kad osjetis znat ces 🙃 Sad mi se vec nekad i cijeli trbuh trese skupa s njom kako jako zna stucat 🤣
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Evo da se i ja javim ovdje. Sve je bilo dobro na pregledu, Mata nam je 2569g, ja se vec u cetvrtak javljam u trudnicku ambulantu i doktorici za koju zelim da me prati u bolnici. Nadam se da mi nece tlak podivljati pa da me odmah spakuju u bolnicu. Uzela mi je bris, kazu nalaz za 5 dana. Nadam se da ce biti uredan.
Sortiraj odgovore
Najstariji