Cure evo me malo k vama!! Sad san mirna kad znam da je sve kako triba!! Ctg smo ponavljali to sam zab spomenut bija je malo suzen ona je spavala pa smo ponovili nakon pregleda kad je bila budna i tad je bio uredan!! Mislim vec san imala takva iskustva s malom i s tim ctg-ovima kad bi spavala uvik bi bija suzen i morala san uvik ponavljat bas mi je to stres!! Ali bitno da je posli sve bilo ok tako da smo otisle kuci u miru☺️tinchilina znam da mi u ovim tjednima tocno s 32tt u prosloj trudnoci nije bija ovoliki bija mi je manji to deff!! A u 38tt sam bila mislim uloziva!! I jedva san se doduse otvorila na porodu🤣ugl sad je veci on meni je meksi kaze on ali to je on meni reka jos u punooo ranijim tjednima ali ono bitno je da drzi zatvoren!! Sad ja isto virujem da rodiakal koliko toliko cini svoje!! Onda dam pila mg sad to ne pijem samooo ako mi se zaredaju jako ceste bh ali evo jucer cili dan ali ono bitno je da me ne otvaraju!! Jefnostavno kako on kaze maternica radi svoje ipak san ja i viserotka tako da ocekivano pomalo da je to intenzivnije!! A za gestacijski kaze da se na porod ranije ide samooo ako je beba bas jakooo velika inace nema indikacija pogotovo s mojim secerom i sa mjerama smo skrozz ok tj dana naorednija beba je i u mama koje ga ni nemaju tako da to nema veze s dijagnozom!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Uh, ovo za djecu ne znam što reći 😅 mi nemamo pomoć bake (ima jednu) jer je daleko i solo smo. A nismo dobili ni vrtić na jesen, onda smo i preselili i sve, tako da L skroz ovisi o meni i zapravo smo većinu dana nas dvoje solo. Navečer kuhan ručak za idući dan da možemo ujutro odma u parkić, do ručka smo praktički vani, doma idemo jest i na odmor (a na brdu smo, tako da se bome nahodam gore dole s njim, on se vozi na triciklu), popodne opet vani. Nekad dućan obavljamo solo, nekad čekamo tatu, ovisi. Maleni je još pa ga dizati moram, za stol, iz kade, kad se želi maziti. Nekad sam navečer stvarno mrtva pa se pitam kao otkud mi sad bh i zašto, a napravila sam npr danas 13 tisuća koraka 😆 tako da tko god je pitao... Ne, ne postaje lakše, samo sve zabavnije što trudnoća odmiče. Eto sreća pa je s trudnoćom sve ok pa mogu, ne znam kako bismo da nije tako iskreno
Sortiraj odgovore
Najstariji