Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    28. Travanj 2025. 10:51

Evo cure poslala sam mu mail radi popodne on odgovori uvik kad je u smjeni tako da sigurno ce mi iza 13h odgovoriti! Bar je je uvik do sad!! Ne bi zvala panicarila ne boli me nista samo me eto muci ta promjena unazad par dana jer osjetim drugacije a opet nisan doktor da mogu znat realno stanje pa nek san se ja javila sad cekam odgovor!!!javim se cure svakako!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• katrin
    28. Travanj 2025. 12:22

Petrucika javi što kaže doktor. Nadam se da je sve u redu. 😊

Obroci ja si isto znam dosta toga ranije pripremiti, a znam i nakuhati lonac mahuna, čufti i ostalih variva pa si spremim u zamrzivač pa vadim kad mi se neda kuhati. 😁

Danas sam malo obišla trgovine, ima u c&a bar kod nas u trgovini ponuda 3 za 2 bodića a koštaju po 5e, stvarno ima prekrasnih na izbor od dugih kratkih i bretele. Pa eto da vam javim možda je i u drugim gradovima ista ponuda. 😊

• cordis00
    28. Travanj 2025. 12:39

E da, svaki ducan je malo drugaciji, ovisi o gradi djeteta, moje obje curke su dosta izduzene i duzih nogica, znali smo u c&a dosta kompletica uzimat, vrece i tako, al opcenito su nam kratki i uzi, vise im pase robica iz hm-a sta svi kazu da je kao prema vecem broju, njima je to ok sta se tice duzine.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    28. Travanj 2025. 13:16

Cure idem popodne na ctg i pregled rekao mi je da dodem da vidimo da je sve u redu!! Tako da cu nakon rucka da me muz odveze bar cu znat na cemu sam ovako sam sebi davat dijagnoze nije bas najpametnija solucija!! Javit cu va se svakako

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.