Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    25. Travanj 2025. 09:24

Jutro cureee sretno na pregledima i javite se obaveznooo!! Elza tebe cekam bas zanima me radi kilaze i gestacijskog sto ce doktor reci!! Ja imam bas jak pritisak doli ove dane ujutro ok kako dan ide ja jedva hodam od pritiska doli pa krene probadanje i uvecer sibaju me kontrakcije!! Dosta me to usporilo i ocito mi daje signale da usporim!! Samo da doguram do 37tt i zanima me moje stanje doli a kontrola mi tek za dva tjedna!! piamia to je nalaz za ove tj uredan samo malo uspori moza san i ja se krenula otvarat s obzirom na tegobe!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Thumbelina31
    25. Travanj 2025. 09:33

Što se tiče porodiljnog nakon komplikacija, otišla sam do svoje ginekologinje i dala mi je dva papira (2 kopije svakog primjerka - za poslodavca i za hzzo) - jedan za zatvaranje komplikacija, drugi za otvaranje porodiljnog. To sam odnijela u hzzo i oni su mi dali jedan papir za ispuniti gdje sam popunila od kada je porodiljni i na koji iban mi se radi uplata i to je to. Kada beba navrši 5 mj. trebamo produžiti porodiljni do godine dana i tata treba doći potpisati da se odriče svog dijela kako bi žena mogla biti do djetetovog prvog rođendana na porodiljnom. 

• greta10
    25. Travanj 2025. 09:40

Jutro cure, samonda javim da je pregled prosao super, sve je uredno, cervix zatvoren sljedeci 8.5.  ludara mi je na poslu pa vas citam i pisem kasnije🤞

Curica 6/23 🩷

• Ania
    25. Travanj 2025. 10:03

AnnieP da da 12. 5. je pregled.
    .
    Sretno cure danas 
    Greta10 čestitam na urednom pregledu :) 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Piamia
    25. Travanj 2025. 10:13

petrucika

Jutro cureee sretno na pregledima i javite se obaveznooo!! Elza tebe cekam bas zanima me radi kilaze i gestacijskog sto ce doktor reci!! Ja imam bas jak pritisak doli ove dane ujutro ok kako dan ide ja jedva hodam od pritiska doli pa krene probadanje i uvecer sibaju me kontrakcije!! Dosta me to usporilo i ocito mi daje signale da usporim!! Samo da doguram do 37tt i zanima me moje stanje doli a kontrola mi tek za dva tjedna!! piamia to je nalaz za ove tj uredan samo malo uspori moza san i ja se krenula otvarat s obzirom na tegobe!!

Hej bas citam da si pisala i na fb pritisak, bas sam i ja jucer pisala.. isto pritisak, onak nabije se dolje i bas osjetim ko menstrualna bol.. evo dns je mslo bolje

petrucika
    25. Travanj 2025. 10:41

Piamia

petrucika

Hej bas citam da si pisala i na fb pritisak, bas sam i ja jucer pisala.. isto pritisak, onak nabije se dolje i bas osjetim ko menstrualna bol.. evo dns je mslo bolje

Meni je bas jak pritisak dole i ne mogu hodat kad me uvati onda stalno trcim u vc jer imam potrebu za mokrit a ono bude dvi kapi zna me i probadat a i kontrakcije bome!! Tako da kuzim ja da moram lagano nekako cu do pregleda pa ce mo vidit stanje!! Pokusat cu vise lezat i izbjegavat sidenje i hodanje!! To mi je bas krenulo od prekjucer kad san se preforsirala !! Vidit cu ionako nema sto nego mirovat to znam i sama !!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Piamia
    25. Travanj 2025. 10:52

petrucika

• cupko
    25. Travanj 2025. 11:03

Piamia

Curke drugorotke ili viserotke, pise li jos kome na nalazu cervix smeksan, uloziv za jagodicu prsta? To znaci da sam se pocela malo izvana otvarati. 32.sam tjedan 🫣

Meni je na pregledu u 32. tjednu rekla da sam jako omekšala, beba se vec spustila i nabita je i osjetila je glavicu, trbuh mi se spustio. U knjižicu mi je velikim slovima napisala i podebljala mirovanje (ja sam prvorotka). Prvi tjedan nisam 100% mirovala, ali kako me počeo probadati cerviks i prepone počela sam i na idućem pregledu s 34+5 nije bilo promjena. 
    Tako da ako ti ginek nije ništa naglasio ja bi ti rekla da slušaš svoje tijelo i ipak malo pripaziš do idućeg pregleda.

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Pukica
    25. Travanj 2025. 11:17

Cure evo ja sam s pregleda, sve izgleda super, beba je veličinom naprijed za dva tjedna 😲 izgleda da će biti veći od brace, a on se rodio s 4 kg. 

_spring_
    25. Travanj 2025. 11:27

Čestitam curke na dobrim pregledima! 🥳
    .
    Ja sam baš

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.