Jutro cureee sretno na pregledima i javite se obaveznooo!! Elza tebe cekam bas zanima me radi kilaze i gestacijskog sto ce doktor reci!! Ja imam bas jak pritisak doli ove dane ujutro ok kako dan ide ja jedva hodam od pritiska doli pa krene probadanje i uvecer sibaju me kontrakcije!! Dosta me to usporilo i ocito mi daje signale da usporim!! Samo da doguram do 37tt i zanima me moje stanje doli a kontrola mi tek za dva tjedna!! piamia to je nalaz za ove tj uredan samo malo uspori moza san i ja se krenula otvarat s obzirom na tegobe!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Što se tiče porodiljnog nakon komplikacija, otišla sam do svoje ginekologinje i dala mi je dva papira (2 kopije svakog primjerka - za poslodavca i za hzzo) - jedan za zatvaranje komplikacija, drugi za otvaranje porodiljnog. To sam odnijela u hzzo i oni su mi dali jedan papir za ispuniti gdje sam popunila od kada je porodiljni i na koji iban mi se radi uplata i to je to. Kada beba navrši 5 mj. trebamo produžiti porodiljni do godine dana i tata treba doći potpisati da se odriče svog dijela kako bi žena mogla biti do djetetovog prvog rođendana na porodiljnom.
Jutro cure, samonda javim da je pregled prosao super, sve je uredno, cervix zatvoren sljedeci 8.5. ludara mi je na poslu pa vas citam i pisem kasnije🤞
Curica 6/23 🩷
AnnieP da da 12. 5. je pregled.
.
Sretno cure danas
Greta10 čestitam na urednom pregledu :)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Jutro cureee sretno na pregledima i javite se obaveznooo!! Elza tebe cekam bas zanima me radi kilaze i gestacijskog sto ce doktor reci!! Ja imam bas jak pritisak doli ove dane ujutro ok kako dan ide ja jedva hodam od pritiska doli pa krene probadanje i uvecer sibaju me kontrakcije!! Dosta me to usporilo i ocito mi daje signale da usporim!! Samo da doguram do 37tt i zanima me moje stanje doli a kontrola mi tek za dva tjedna!! piamia to je nalaz za ove tj uredan samo malo uspori moza san i ja se krenula otvarat s obzirom na tegobe!!
Hej bas citam da si pisala i na fb pritisak, bas sam i ja jucer pisala.. isto pritisak, onak nabije se dolje i bas osjetim ko menstrualna bol.. evo dns je mslo bolje
Hej bas citam da si pisala i na fb pritisak, bas sam i ja jucer pisala.. isto pritisak, onak nabije se dolje i bas osjetim ko menstrualna bol.. evo dns je mslo bolje
Meni je bas jak pritisak dole i ne mogu hodat kad me uvati onda stalno trcim u vc jer imam potrebu za mokrit a ono bude dvi kapi zna me i probadat a i kontrakcije bome!! Tako da kuzim ja da moram lagano nekako cu do pregleda pa ce mo vidit stanje!! Pokusat cu vise lezat i izbjegavat sidenje i hodanje!! To mi je bas krenulo od prekjucer kad san se preforsirala !! Vidit cu ionako nema sto nego mirovat to znam i sama !!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Curke drugorotke ili viserotke, pise li jos kome na nalazu cervix smeksan, uloziv za jagodicu prsta? To znaci da sam se pocela malo izvana otvarati. 32.sam tjedan 🫣
Meni je na pregledu u 32. tjednu rekla da sam jako omekšala, beba se vec spustila i nabita je i osjetila je glavicu, trbuh mi se spustio. U knjižicu mi je velikim slovima napisala i podebljala mirovanje (ja sam prvorotka). Prvi tjedan nisam 100% mirovala, ali kako me počeo probadati cerviks i prepone počela sam i na idućem pregledu s 34+5 nije bilo promjena.
Tako da ako ti ginek nije ništa naglasio ja bi ti rekla da slušaš svoje tijelo i ipak malo pripaziš do idućeg pregleda.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Cure evo ja sam s pregleda, sve izgleda super, beba je veličinom naprijed za dva tjedna 😲 izgleda da će biti veći od brace, a on se rodio s 4 kg.
Čestitam curke na dobrim pregledima! 🥳
.
Ja sam baš
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji