Pregledi🤰🏼
.
22.04. - Pixi, TejaT
23.04. - Ania, Melody
24.04. - _spring_, Tinchilina, Greta10, AnnaR
25.04. - Škorpija, Pukica, Sabrina86, Elza, Katrin
28.04. - Mom_stera
29.04. - Lolola13, Danos, Petra_aaa
30.04. - Emi25, RužaFT, Mommy735, Megyca, Libo1415
05.05. - Moonchild, ddm2463, Katrin, Tonkica1509, AnnieP, Ana0310
06.05. - Maria31, Maslačak_13
07.05. - Keksolina
08.05. - Emma05, Lunolina, Nella2909
09.05. - Petrucika
13.05. - Shoko, Mrss26
14.05. - Cordisoo, Zrinkolina
15.05. - Pandora4
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Pixi i TejaT sretno danas na pregledu. 😊
.
Provjerite po listi da nisam koga krivo upisala ili izostavila. Baš mi je bio kaos prošli tjedan pa ne znam jesam sve pohvatala.
🩷 7/2022
Jutro cure da se javim malo!! Ja polako planiram kako bi valjalo krenut u kupnju stvari za bo i krenut tamo pocetkom 5mj pakirat torbu i prati robicu!! Nocas sam imala neki pritisak i cak laganu bol isla san par puta u vc inace ja ne idem do jutra i odma me uvatija strah ajme ja nemam nista spremno🤣evo me sad na kaucu dobro se osjecam ali cu isto usporit! Juce san puno sidila mislim da mi je to stvorio problem!! Nadam se da ste mi ok!! Ja sam jela i pila za Uskrs normalno i kolaca i kole i hrane pocstila san se!! I nakon obilata rucka tri krempite case kole secer za dva sata 5.5 tako da sam se bas taj dan opustila i uzivala u svemu!!! Sretno na pregledima cureee!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ma super, mislim ako iza obroka budu tako super seceri da se moze nekad malo popustit i priustit si.
Ja sam mjerila secer nataste jedan dan dok sam tu di muzeva baba ima aparatic i bia mi je visi nego na guk profilu pa me malo zbediralo, ne sjecam se sad koliki, mozda 4.6
Tako da nisam jela kolace, jela sam ovu prosjecnu uskrsnju hranu, samo sam pazila na kolicine jer mi je trbuh ogroman vec (valjda 3.trudnoca) i bas mi sve tesko sjeda, jako mi opterecuje probavu, ma koma. Imam dojam da si slozim tanjur ka sta mi djeca jedu😅. I onda brzo budem opet gladna naravno.
Sutra se vracamo u Zg, jedva cekam svoju rutinu, samo su se djeca prehladila pa ne znam oce moc u vrtic al dobro, vidjet cemo😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ma super, mislim ako iza obroka budu tako super seceri da se moze nekad malo popustit i priustit si.
Ja sam mjerila secer nataste jedan dan dok sam tu di muzeva baba ima aparatic i bia mi je visi nego na guk profilu pa me malo zbediralo, ne sjecam se sad koliki, mozda 4.6
Tako da nisam jela kolace, jela sam ovu prosjecnu uskrsnju hranu, samo sam pazila na kolicine jer mi je trbuh ogroman vec (valjda 3.trudnoca) i bas mi sve tesko sjeda, jako mi opterecuje probavu, ma koma. Imam dojam da si slozim tanjur ka sta mi djeca jedu😅. I onda brzo budem opet gladna naravno.
Sutra se vracamo u Zg, jedva cekam svoju rutinu, samo su se djeca prehladila pa ne znam oce moc u vrtic al dobro, vidjet cemo😅.
Ej se er ti je nataste odlican to je superrr!! A drob meni je cetvrta ja sam ko brod pricaj mi ! Meni odavno misle da nisim blizance🤣cak i u bo su me pitali u 20tt jeste sigurno da je samo jedna beba🤣🤣a valjda to tako svaka trudnoca drob sve veci!! Ja isto od roba nista odavna ne mogu!! A di je jos ovaj kraj i dobivanje na kilazi!!! Ufff ali izdrzat ce mo🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji