Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    18. Travanj 2025. 20:34

Jeseni*

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

lolola13
    18. Travanj 2025. 20:57

Joj cure, vi na dijetama se bas patite, svaka cast kako to durate. Ja evo ovih dana kao rupa bez dna, nikako se najest. Svaka 2 sata mi dode takva glad kao da nikad jela nisam, to je nesto strasno 😅 Trudim se da ipak budu pametnije birani obroci a ne samo neki srot, ali ne smijem ni pogledat vagu cisto zbog kolicine koju pojedem 🥲

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• cordis00
    18. Travanj 2025. 21:04

Pa iskreno meni pasu manji obroci, a cesce jer imam bas problema sa probavom, neredovita mi je stolica i zgaravica me uzasno muci skoro svaku vecer sta god da pojela. Jedino mi nekad zafale ugljikohidrati (ne mislim sad na secere) nego bas onako da se s gustom najedes tjestenine, krumpira, dakle tih stvari sta sam si ogranicila.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Elza
    19. Travanj 2025. 04:31

Petrucika, tebi su šećeri super. Kad si možeš dozvoliti više ugljikohidrata iskoristi to! I ja bih da mogu 

Cordiso, i meni pašu manji obroci i dijetna hrana. Nakon onog bureka mi je trebalo 2 dana da se oporavim, strašno mi je teško pao nakon što skoro mjesec dana nisam ništa teže jela.
    Samo da nije tog mršavljenja, eto...

Obavezno javim što su rekli na pregledu! 

lolola13
    19. Travanj 2025. 13:04

A nisu mi toliko obilni obroci jer se brzo zasitim ali zato stalno gladna i jedem 🐷 i mogla bi zivjet na seceru 🥲 Inace mi poslije svakog jela bude muka, samo ovisi koliko ce mi jako biti muka a to nema pravila. Neki dan jela ribu iz pecnice pa mi bilo jako lose, ali zato mogu pojest kekse i super sam 🙈 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• cordis00
    19. Travanj 2025. 17:25

Pa pola kila sta sam u trudnoci dobila sve tri trudnoce su iz prve polovice trudnoce jer bi jela peciva kekse i sl, dakle ugljikohidrate jer su mi najvise pasali za mucnine 😅.
    Najmanje kila il skoro nista kila bi dobila zadnje tromjesecje jer bi mi bilo lose od hrane, trbuh mi je vec sad ogroman i sve mi je zgurano, tesko mi ta hrana prolazi kroz probavu, em se zasitim brzo, em sam naduta. A zadnjih mj trudnoce ostajem na istoj kilazi jer jednostavno osjecam da cu eksplodirat. Tako da te lolola13 skroz kuzim s tim keksima i sl😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    19. Travanj 2025. 18:28

Cureee!! Ja sam danas pravila krempitu i kao sto cure na fb znaju nije mi tribalo ubilo me ali eto ja san tila!! Ja san se pocastila nakon rucka i krempitom ujefno da testiram svoj secer bas na ovako slatkom kolacu bija je nakon 2h 6.1 sto dmatram nakon krempite da je ok!! Sad dan pojela savijace sa spinatom i sirom pre gladna san bila a jednostavno nemam snage si ista djetno danas spremat!! Al ajde Uskrs je sutra neka je i nama dvima i danas i sutra onda ce mo opet malo pripazit!! Kavu san danas popila sa cukorm nakon 2h bio je muslim 4.4 tako da eto zato smo se danas malo i opustile!! Ugl nadam se da ste mi sve dobro uzivajte cure  sutra u danu i neoa vam je sretan i blagoslovljen Uskrs sutra🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• ddm2463
    19. Travanj 2025. 23:59

Curke prvo vam želim sretan Uskrs jer ćete vi ovo vjv čitati sutra ujutro ❤️ 
    Malo sam u zaostatku ali vidim da smo većinom svi ok, žao mi je zbog bolnica i komplikacija kod nekih curki, drzim fige da bude sve super ❤️
    Ja sam radila ogtt u petak ali bezuspješno jer sam pola sata nakon one tekućine povratila to sve i poslje više nisam vadila ona dva puta šta bi trebala. Jel imala koja takvo iskustvo, dali ću morat ponoviti ili? Zvat ću svakako gin u utorak da vidim s njom :) 
    Rezultat vađenja natašte mi je ok bio je 4 a ok je do 5.1 s tim da nisam baš nešto ekstra ni pazila šta jedem, a slatko mi je glavna hrana i uzivam u slatkom i baš me bilo strah ogtta 🥲 
    Hemoglobin i hematokrit su mi snizeni, a MPV blago povišen...nemam pojma što je to ako netko zna pišite 😆
    Puse i čuvajte se 😘😘

01.12. +

Emma05
    20. Travanj 2025. 03:33

Ja budna od 02h noćas. Probudila me lagana bol u uhu🥴. Stavila sam 2 kapi toplog maslinovog ulja sa čajevcem u uho i legla. Bolucka me baš i imam osjećaj punoće uha🥺. Baš me strah da mi se to ne rasplamsa em što je blagdan em što mi ne mogu ništa konkretno dati jer nije preporučljivo u trudnoći. Imate li vi cure kakav još savjet iz naroda a da funkcionira?!😄

Spomenule ste kilažu. Ja sam na zadnjem pregledu bila na +8. Napravila ogtt koji je uredan. I od tada samo jedem. Mislim da će me šokirati vaga na idućem pregledu pa planiram sad malo nakon Ukrsa usporiti. Moram puno mi je. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• TejaT
    20. Travanj 2025. 04:50

Emma05

Ja budna od 02h noćas. Probudila me lagana bol u uhu🥴. Stavila sam 2 kapi toplog maslinovog ulja sa čajevcem u uho i legla. Bolucka me baš i imam osjećaj punoće uha🥺. Baš me strah da mi se to ne rasplamsa em što je blagdan em što mi ne mogu ništa konkretno dati jer nije preporučljivo u trudnoći. Imate li vi cure kakav još savjet iz naroda a da funkcionira?!😄

Spomenule ste kilažu. Ja sam na zadnjem pregledu bila na +8. Napravila ogtt koji je uredan. I od tada samo jedem. Mislim da će me šokirati vaga na idućem pregledu pa planiram sad malo nakon Ukrsa usporiti. Moram puno mi je.

Ja sam probala sa čuvarkućom, nakapala “sok” iz lista, i hvala Bogu pomoglo mi 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.