Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moonchild
    06. Travanj 2025. 19:23

Annie hvala na listi! 🥰 Podsjetila si me taman da pitam Katrin jesu li saznali spol na anomalyju, možda sam previdjela post?
    Piamia ja razmišljam o Petrovoj jer mi je a) bliže, a b) obnovljena je pa se nadam da je lijepo 😅 A čujem da se i Merkur vraća.
    Još ću razmisliti, a možda se netko od cura javi iz Petrove.🤞

Libo1415
    06. Travanj 2025. 19:44

Hvala vam cure svima na podršci. Stvarni puno znači biti član jednog ovako divnog društva ❤️❤️❤️ ja ću dati sve od sebe da smo što duže u komadu, a dalje kako dragi Bog da. 🤞🍀🙏 
    Annie ja ću u vinogradskoj roditi da možeš dodati 😉😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

ana0310
    06. Travanj 2025. 19:58

moonchild

Annie hvala na listi! 🥰 Podsjetila si me taman da pitam Katrin jesu li saznali spol na anomalyju, možda sam previdjela post?
    Piamia ja razmišljam o Petrovoj jer mi je a) bliže, a b) obnovljena je pa se nadam da je lijepo 😅 A čujem da se i Merkur vraća.

Ja sam prvu kcer rodila na Petrovoj i mozda cu i drugu 🙂

2021. M 💗

• katrin
    06. Travanj 2025. 20:03

moonchild

Hej nismo saznali spol. Jako sam razocarana ostala pregledom jer se nije doktorica bas ni potrudila,prvo sam jako dugo cekala na pregled kao narucen si a onda cekas (u bolnici) i onda jos je sve pregledala ko preko one stvari, kad sam pitala za spol malo je provrtila ultrazvuk i nazalost je beba bas noge prekrizila i neda se pokazat. 🤣
    A i stavila je ruke preko lica, prvo jednu pa do kraja pregleda i drugu sva se sakrila, mislim da joj je stresno bilo sto ju gledamo.  Niti jednu sliku mi nije isprintala jer kao sta ce mi kad ima ruke preko lica. Bas sam zalosna bila. 
    I na kraju pregleda mi je onako rekla da se javim na kontrolu za 7 dana jer je uocen naglaseni zeludac bebi da bi rekla da je to vidjela na pocetku pregleda a do kraja da je bio normalan. Izasla sam jako razocarana i plakala sam od bolnice do kuce jer bas nemaju nimalo ljudski pristup. 
    Sutra sam na svojoj redovnoj kontroli kod svog ginekokoga i bas me zanima sto ce mi on reci jer mu stvarno vjerujem. 
    Malo duži post ali evo. 🤦‍♀️🤣😊

_spring_
    06. Travanj 2025. 20:12

Da, ja se sjećam te strepnje s početka, ali kako sam i sama bila u strepnji, ovo mi je stvarno bilo kao besplatna terapija... Pogotovo kad se za sto stvari zapitam jesu li normalne, a onda otvorim forum i vidim da je netko isto to pitao 😅. Predivno mjesto... 

.

Ja razmišljam o Petrovoj, ali nisam još odlučila. Isto mi je bliže i kako sam par puta završila na odjelu, nije mi se činilo tako nešto strašno loše, jedino što me odbija je što nema još pratnje i ne zna se kad će se upogoniti taj obnovljeni dio. Ali kao i Moonchild, čekam možda se netko javi sa super pozitivnim iskustvom 😅 jer evo trenutno nemam pojma gdje bih. 
    .
    Katrin, baš mi je žao... Mi smo isto imali sličnu situaciju, a sjećam se u to vrijeme još neke cure ovdje. Prvo to uzbuđenje i iščekivanje, a onda hladan tuš jer si gotov u pet minuta i imaš osjećaj da si znao sve isto kao i prije... Nadam se da će ti sutra biti bolje iskustvo!

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• moonchild
    06. Travanj 2025. 21:00

Katrin Ajmeeeee, baš mi je žao! Možda si baš naletila na nekoga kome je loš dan... Šaljem ti hug 🤗
    I držim fige da sutra bude dobro na pregledu! Možda se beba sutra neće skrivati 🤞

ana0310 ti imaš termin 2 mjeseca prije mene pa ako budeš u Petrovoj, svakako javi ☺️

_spring_ vezano uz blizinu... svi mi kažu da nije važno koliko ti je bolnica blizu jer ima puno vremena od prvih trudova do bolnice, da se sve stigne. Pa ne znam, cure, dajte savjet. (Iako ja imam još puno do poroda, ali vrijeme leti...)

Btw. Katrin još samo da se osvrnem na tvoje loše iskustvo na anomalyju; bila sam na jednom pregledu dok sam pokušavala zatrudnjeti i doktor mi je na moj višak kila, tj. BMI, rekao da bi se radije objesio nego meni dopustio da zatrudnim!!! Tako da ima svega u zdravstvu... I evo me u 20. tjednu, nitko mi nije komentirao kilažu nikad poslije 😀

• katrin
    06. Travanj 2025. 21:09

moonchild

KatrinAjmeeeee, baš mi je žao! Možda si baš naletila na nekoga kome je loš dan… Šaljem ti hug 🤗
    I držim fige da sutra bude dobro na pregledu! Možda se beba sutra neće skrivati 🤞

ana0310 ti imaš termin 2 mjeseca prije mene pa ako budeš u Petrovoj, svakako javi ☺️

_spring_ vezano uz blizinu… svi mi kažu da nije važno koliko ti je bolnica blizu jer ima puno vremena od prvih trudova do bolnice, da se sve stigne. Pa ne znam, cure, dajte savjet. (Iako ja imam još puno do poroda, ali vrijeme leti…)

Btw. Katrin još samo da se osvrnem na tvoje loše iskustvo na anomalyju; bila sam na jednom pregledu dok sam pokušavala zatrudnjeti i doktor mi je na moj višak kila, tj. BMI, rekao da bi se radije objesio nego meni dopustio da zatrudnim!!! Tako da ima svega u zdravstvu… I evo me u 20. tjednu, nitko mi nije komentirao kilažu nikad poslije 😀

Ej ma da, bas si svasta dopustaju. Znam ja da smo mi njima kao na traci ali bar nekakav normalan pristup sa ljecnicke strane bi bio ok.
    Isto kad sam spontani imala vezem puno losih iskustava od raznih doktora. Stazistica koja mi je rekla da se ne pravim i da se ponasam "normalno" dok sam krvarila i bila u bolovima i uplasena sa sto pitanja.
    Ali ajde nisu vrijedni spomena. 

Vjerujem svom ginekologu i bas se sa svakog pregleda vratim sretna i opustena jer covjek ima takav pristup i ljudski i psiholoski.. i vjerujem da ce mi on sutra malo pojasniti sve bolje.
    😊

• katrin
    06. Travanj 2025. 21:25

_spring_

Da, ja se sjećam te strepnje s početka, ali kako sam i sama bila u strepnji, ovo mi je stvarno bilo kao besplatna terapija… Pogotovo kad se za sto stvari zapitam jesu li normalne, a onda otvorim forum i vidim da je netko isto to pitao 😅. Predivno mjesto…

.

Ja razmišljam o Petrovoj, ali nisam još odlučila. Isto mi je bliže i kako sam par puta završila na odjelu, nije mi se činilo tako nešto strašno loše, jedino što me odbija je što nema još pratnje i ne zna se kad će se upogoniti taj obnovljeni dio. Ali kao i Moonchild, čekam možda se netko javi sa super pozitivnim iskustvom 😅 jer evo trenutno nemam pojma gdje bih.
    .
    Katrin, baš mi je žao… Mi smo isto imali sličnu situaciju, a sjećam se u to vrijeme još neke cure ovdje. Prvo to uzbuđenje i iščekivanje, a onda hladan tuš jer si gotov u pet minuta i imaš osjećaj da si znao sve isto kao i prije… Nadam se da će ti sutra biti bolje iskustvo!

Hvala ti. 😊

ana0310
    06. Travanj 2025. 22:03

moonchild

KatrinAjmeeeee, baš mi je žao! Možda si baš naletila na nekoga kome je loš dan… Šaljem ti hug 🤗

_spring_ vezano uz blizinu… svi mi kažu da nije važno koliko ti je bolnica blizu jer ima puno vremena od prvih trudova do bolnice, da se sve stigne. Pa ne znam, cure, dajte savjet. (Iako ja imam još puno do poroda, ali vrijeme leti…)

Btw. Katrin još samo da se osvrnem na tvoje loše iskustvo na anomalyju; bila sam na jednom pregledu dok sam pokušavala zatrudnjeti i doktor mi je na moj višak kila, tj. BMI, rekao da bi se radije objesio nego meni dopustio da zatrudnim!!! Tako da ima svega u zdravstvu… I evo me u 20. tjednu, nitko mi nije komentirao kilažu nikad poslije 😀

Ne mora biti da ces imati puno vremena, kod mene je bas brzo islo iako je bio prvi porod.. tocno me strah drugog  😅 ja sam rodila u nekih 4 i po sata od pucanja vodenjaka, zadnji voz za epiduralnu ulovila..  😅 al ono znali smo da ce brzo kad krene jer sam tjednima bila otvorena 2 cm, dan prije poroda sam bila na 3-4 cm ako dobro pamtim...

2021. M 💗

• Tinchilina
    06. Travanj 2025. 22:07

Katrin, baš mi je žao. Gdje si to bila? I ja sam nažalost isto iskusila baš tu neku neljudsku notu i nonšalantnost u sipanju "dijagnoza" te komentare u stilu: ako nešto nije ok tijelo će to samo odbaciti, kao da govorimo o odlasku na veliku nuzdu nakon lošeg obroka. Nadam se da će tvoj ginekolog poorsviti stvar ❤️

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.