Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    07. Travanj 2025. 09:10

Jutro cure da se javim i tu!! Evo kod mene standardno ja sam odvela malog u vrtic marendala sad san se malo izvalila na kauc i onda cu lagano po kuci!! Sutra imam pregled pa moje pripreme krenu dan prije brijanje, pranje kose i spisak pitanja za ginekologa ono sve sto me trenutno brine i zanima ja napisem i tokom pregleda upitam!! Ja imam ovaj mj narucit komodu i prematalicu iz ikee iza Uskrsa sastavljamo i krecem prat i pripremat robicu i torbu za rodiliste!! Trenutno smo u radodima sobe za mene i bebu tu su bas pravi radovi jer je to soba golih zidova neofarbana bez lainata ali za mj dana but ce to prava sobica koja ce nas cekati kad dodemo iz rodilista!! Sretno curama na pregledu🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Maria31
    07. Travanj 2025. 09:20

_spring_

Sretno cure danas na pregledima!
    .
    Ja sam se prijavila na radionicu za dojenje i baby handling preko Google obrasca koji je naveden na stranici DZ centar, ali nije mi dosla nikakva potvrda, datum, nista… Vi koje ste se prijavile za tamo i odslušale, kako to funkcionira?

Jave se mailom, ja sam za dojenje dosta dugo čekala odgovor (više od 3 tjedna sigurno). Ako se ne jave u roku tjedan dana, pošalji im mail

_spring_
    07. Travanj 2025. 09:26

A, nisam znala da se čeka toliko, dobro da sam se onda prije prijavila. Hvala ti!

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

lolola13
    07. Travanj 2025. 09:57

_spring_

Sretno cure danas na pregledima!
    .
    Ja sam se prijavila na radionicu za dojenje i baby handling preko Google obrasca koji je naveden na stranici DZ centar, ali nije mi dosla nikakva potvrda, datum, nista… Vi koje ste se prijavile za tamo i odslušale, kako to funkcionira?

Za baby handling su mi u roku par dana dali termine, a za dojenje sam cekala par tjedana. Vec sam i bila na toj za dojenje prije nekih 2 tjedna i stvarno imam sve pohvale, a slozili su nas po terminima poroda - nas 7 i sve u par dana razmaka s terminom. Pa sad ne znam dal im je praksa da cekaju da se takva grupa skupi i zato to toliko traje ili kaj 🤷‍♀️
    .
    Baby handling i baby wearing tek idemo, ovaj i iduci mjesec.

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Shoko
    07. Travanj 2025. 10:29

Poozdrav,

Libo drzi se, nemam nista pametno za reci. Super mi je tvoj stav i sigurna sam da ce sve biti dobro. 

Sretno curama na pregledima danas. 

Kod nas nista novo. Promjene raspolozenja na vrhuncu 😅 pocinjem kriviti i promjenu vremena. 

2021 💙

_spring_
    07. Travanj 2025. 10:29

Pretpostavljam da je nešto organizacijski onda, nemam pojma... Pričekat ću nekih tjedan dana pa se javiti ako ne bude odgovora ni za jedno. 
    Jeste se jos gdje prijavljivali ili samo ovo u sklopu Doma zdravlja? Nisam jos uopce gledala ponudu radionica, stalno mi se cinilo rano...

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

lolola13
    07. Travanj 2025. 10:35

_spring_

Pretpostavljam da je nešto organizacijski onda, nemam pojma… Pričekat ću nekih tjedan dana pa se javiti ako ne bude odgovora ni za jedno.
    Jeste se jos gdje prijavljivali ili samo ovo u sklopu Doma zdravlja? Nisam jos uopce gledala ponudu radionica, stalno mi se cinilo rano…

Nisam nigdje osim toga, odradili smo jos trudnicki tecaj i to je to. Gledala sam neke koje se placaju jer mi je frendica preporucila ali su mi na drugom kraju grada i dosta skupe pa sam odustala..
    .
    Shoko i ja krivim promjenu vremena! Jucer sam bas bila razdrazljiva i lose, a nisam ni danas bas sva svoja 🤷‍♀️
    .
    Da, sretno svima na pregledima! 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• katrin
    07. Travanj 2025. 10:51

Evo mene sa pregleda. Zatvorena sam skroz. 
    Pogledao je i ultrazvuk beba izgleda super samo je taj zeludac naglasen pa onda u petak na kontroli ako ne bude kako treba da mu se javim pa ce me ranije upisati za pregled, a ovako redovnu kontrolu imam 5.5. ponovno. Spol nece da pokaže. 
    Kaze da je moguce samo da se napila beba vode,a i da moze biti opstrukcija crijeva, da ne prazni zeludac pa cemo svakako to malo popratiti. Objasnio mi sve, i da se ne brinem da nije nista za panicariti da cemo sve vidjeti kroz kontrole. 
    Pustio mi i uputnicu za ogtt.
    Za bolove u ligamentima je rekao samo da ako jako boli da popijem i dva magnezija, da se tu ne moze puno nista sa tim bolovima jer se sve rasteze.

Grizli
    07. Travanj 2025. 10:52

Pozdrav cure, nisam se dugo javljala, jer su me snašle razne bolesti... A imam jedno pitanjce, da li je koja od vas se cijepila protiv hripavca? meni predlažu da se cijepim, pa ne znam se odlučiti, tako da ako koja ima iskustvo ili saznanja dobro bi mi došlo... Hvala

• Maria31
    07. Travanj 2025. 11:07

_spring_

Pretpostavljam da je nešto organizacijski onda, nemam pojma… Pričekat ću nekih tjedan dana pa se javiti ako ne bude odgovora ni za jedno.
    Jeste se jos gdje prijavljivali ili samo ovo u sklopu Doma zdravlja? Nisam jos uopce gledala ponudu radionica, stalno mi se cinilo rano…

Sad vidim da se mi pratimo u dan, i ja sam danas 26+0 🙂
    Ja sam se prijavila na sve radionice doma zdravlja prije cca mjesec dana, baby wearing smo dobili termin krajem 4.mj, dojenje početkom 5.mj i baby handling početkom 6.mj. Prošli smo tečaj komore primalja online, proći ćemo i rodine edukacije pa ću onda vidjeti trebam li još nešto dodatno, iako uz sve to i stalno čitam razne knjige o trudnoći, porodu itd. 

Ja sam jutros radila OGTT na Vuk Vrhovcu, nije mi još sve gotovo, ali drugi šećer je 12 tako da definitivno imam gestacijski pa sad čekam edukaciju u 12:30 da čujem što mi je činiti da to držim pod kontrolom.

Nadala sam se da će me to mimoići, al obzirom da inače imam inzulinsku rezistenciju čak i nisam toliko iznenađena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.