Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • melody
    05. Travanj 2025. 22:53

_spring_

melody

_spring_

Pa zato mi je sve i bilo lakše nekako kad sam tu napisala i kad ste se vi javile… A ovi neki drugi bliznji su mi samo bespotrebni stres stvorili. Znam da nije namjerno, ali opet… Ovdje sve cure prolaze kroz neke svoje situacije pa je podrska ipak drugacija… Ne bojim se sto god da bude, ja cu se svega pridrzavati tako da bude maksimalno najbolje. Mislim da meni i nije tesko pala ta dijagnoza kao dijagnoza nego je to bila jos jedna stvar u nizu, a vec mi je bilo pomalo dosta i bolnice i hitne, komplikacije i briga hoce li nesto poci po zlu. Ali odavno smo zakljucile da trudnoca nije blaženo bezbrižno stanje kako opisuju, ne daj Boze veceg zla… Nek mi bebica bude dobro i dobro se razvija, ja cu pretrpit sto god. Ionako je prepredug i tezak bio put do ove trudnoce, a eto proslo je, proci ce i sve drugo. Hvala svakako na podršci 🫂💓

Prvi mi je bio hitni carski, drugi ce isto najvjerivatnije zbog posteljice i carski uopce nije toliko strasan niti nesto lose. Mana koji dan duze u bolnici ali izdrzi se i mislim da je lakse kad se i ranije pripremis na mogucnost da bude carski. Moj prvi carski je bio prije manje od 4 god i cak se oziljak skoro jedva vidi i oporavak mi je bio ok jedino sto sam imala naknadne kontrakcije prvih par dana e to je npr bas bolilo

Pa upravo mi je to i zasmetalo, taj ton "carski, carski", kao da se sad događa ne znam kakva katastrofa. Boze moj, koji god bude najsigurniji put da izadje van, nek izadje samo da je sve ok. Hvala ti na iskustvu! Ne vidim u kojem si ti tjednu, a ne znam jesam možda propustila ranije procitati… Ima vas tu dosta cura koje već imate djecu, vecina zapravo ☺️, bas dobro dodje cuti ovakve stvari i iskustva.

Sve zaboravim trakicu da stavim 21 tt ☺️
    Vazno je da je dobro za tebe i bebu koji god da bude i evo i nakon carskog mi je mlijeko krenulo odmah i dojenje 2 godine tacno, imala cak i hiperlaktaciju

• Maria31
    06. Travanj 2025. 00:12

Sad sam se sjetila kad ste spomenule carski, nedavno su mi kolegice na poslu napomenule da u slučaju carskog reza muž ima pravo na 2 tjedna bolovanja za njegu člana obitelji pa da imate tu informaciju ako će nekome trebati

_spring_
    06. Travanj 2025. 08:28

Melody, i ti si onda u lijepim tjednima. Meni je bilo predivno prijeci 20, a vjerujem da ce prijeci 30 biti jos ljepse. 😊
    .
    Maria, nisam to znala, mislim da mi nije ni jedna od prijateljica koristila to pa mislim da nisu ni one jer su im muzevi koristili samo onaj obavezni ocinski dopust, bas cu pitati. Moras biti informiran o svemu da mozes traziti sam i dobiti. 
    .
    Lijepu nedjelju svima, cure! 💖🌞

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• Emi25
    06. Travanj 2025. 08:50

Cure ako niste vidjele od sutra će u Lidlu biti robica za bebe od broja 62 pa pogledajte

2016 💙J
    16.10.2024. +

Libo1415
    06. Travanj 2025. 10:08

Jutro cure. Da se i tu javim budući da sam pisala na fejsu samo. Od utorka sam u bolnici, nakon wc-a sam imala krvi malo pa sam otišla na hitnu. Svi nalazi ok, šav od serklaze drži, zatvorena, ali su mi očitali trudove i odma me ostavili u bolnici. Dobivala sam tokolizu i sad mirujem tu do daljnjega.vjerojatno do kraja...al nema veze bitno da je mrva dobro. 🙏🤞🍀
    Uživajte u vikendu i držite fige da izdržimo još barem 7 tjedana 🙏🙏🙏

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• poumuva434
    06. Travanj 2025. 10:45

Cure, ima li neka da dodatno pije Omega 3 i koje? Čitala sam da je dobro uzimati više u zadnjem trimestru zbog većeg razvoja organa. Koristim trenutno Novalac, ali on ima 200mg omega DHA, a preporuka je cca 300-500

petrucika
    06. Travanj 2025. 11:24

Nasoj Libo zelim i tu podrsku i da sto duze ti i tvoja bebica izdrzite do kraja!! Lagano si vec sigurna zona ali naravno sto duze to bolje!! Sretno neka je do kraja🥰ja cure kuham spremam sparoge i frigam meso!! Jutros sam orekrsila djetu i pojela mali burek sa sirom za jedno uru mirim secer jer je prosla ura pa ce mo viditi!! Nataste mi je bio 4.4 pa se nadan da ce dobro regulirat burek!! Valjda😶‍🌫️a dobro ponekad moram i zgrijesit nisu to teski grijesi ali svakako gledam da se pridrzavam ponekad evo ko sad prekrsim!!! Zelim vam svima ugodnu nedilju cure i odmarajte🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• moonchild
    06. Travanj 2025. 12:03

Bok cure, nadam se da ste dobro i da uživate u vikendu. Libo super za bebicu, držim fige da izdržite, ne daj se 🤞🥰

petrucika
    06. Travanj 2025. 12:28

Cure koj secer 2h nakon bureka 6.2 ovo je ujedno bio i test i sad znam da stvarno ne smim strogo e moram drzati te prehrane😞

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• katrin
    06. Travanj 2025. 12:55

Libo drži se. Želim ti srecu da do kraja bude sve u redu i da ti bude najlaksi porod i oporavak. 😊

Pridruzila sam se i fb grupi pa ce mi malo trebati da se naviknem tko je tko po nicku. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.